Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu_bu spune:
!buna dimineata fete!
vreau si eu una daca mai e calda:)
am fost aseara la gineco...super de treaba.....chiar nu as fii crezut ca e asa.....toti s-au purtat super frumos cu mine....l-am vazut si pe bebe....e micut dar e bine,imi pare rau ca nu pot scana poza ca nu merge la lucru scannerul,dar ma mandresc la toata lumea cu poza:)
simo.....cum ne-am inmultit fetele noi nu ne cunosc si nu intreaba de noi.....eu cand citeam ma tot uitam dupa voi cele mai vechi...nici eu nu le pot nominaliza pe ele....suntem foarte multe si suntem si ocupate care cu muna,care cu scolile,care cu concediile,ne invatam noi avem la dispozitie 9 luni
!
la toata lumea sa aveti o zii minunata,la noi ploua de cateva zile neincetat
9+

Zookey spune:
Neata butici!
Cris km astea sunt preturile peste tot! eu am dat 450 lei pe Igg si Igm pt toxo, herpes 1#537;i2, listeria, rubeola, cmv si urmeaza ink 125 lei pt secretie mycroplasma , ureoplasma si ink una! Eu am facut comparativ si la sanador mi s-au parut cele mai ieftine! Apropo HIV-ul ar tebui sa fie gratuit ... eu asa l-am avut!
Andra posesoare de
8 +
Beatrice1982 spune:
nu simionette....de ce?????????????????????
doar ca acu suntem prea multe
fiecare isi spune of-ul.si cam atat..............
dar ce mai faceti?
mai da bebe in burtica????????????
cand mai mergi la echo????????
Poze
Bea
11+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
happyella spune:
buna burtici!
bun venit noilor gravidutze! sa aveti sarcini usoare si cu
sanatosi 
eu nu am mai intrat de ceva timp ... acum 2 sapt am fost racita si m-a tinut cam multisor .... de vreo sapt am greturi din ce in ce mai accentuate (slava Domnului nu dau la rate ... desi am momente cand cu greu reusesc sa ma abtin), obosesc foarte repede si seara pe la maxim 9 pic de somn
ieri am fost si la dr cu rezultatul la analizele de trim I ... nu ar fi mari probleme doar ca la secretia din col mi-a iesit un streptococ grup B care am inteles ca treb tratat prin trim II de sarcina
iar de azi dimineata citesc pe internet de incompatibilitatea de grup sangvin .... mie mi-a iesit 01 pozitiv si dr m-a intrebat ce grup are sotul .... i-am spus ca B3 cred si treb sa faca si el analiza de grup si RH .... Rh nu e important pt ca il am eu pozitiv dar daca are grup B3 cu stia el ar fi vorba de o incompatibilitate de grupa sanguina si treb sa fac niste analize pentru determ anticorpilor anti B ... in cazul in care bb preia grupa sotului sangele meu s-ar putea sa produca anticorpi care sa atace sangele lui bb 

... dr nu a parut deloc ingrijorata cand mi-a spus de ac incompatibilitate dar nici nu stim sigur ce grupa are sotul... o sa faca analiza si mai vedem
voi ati auzit de incompatibilitate la grupele de sange ? Dr v-a spus ceva despre asta?
Puiutul nostru
La mami in butica
8+
micki_mica spune:
vrea cineva o felie de pepene? 
happymum si nik0le am incercat in "albume foto" din meniul din dreapta. acum am verificat si pe albumul principal (primul
ca din greseala am creat 3 albume)...le-am regasit. dar mai departe nu stiu cum se face sa spun ca sunt acolo.
am gresit pe undeva? trebuia sa fac altfel?![]()
si am reusit sa activez PM...merci happymum ...imi scapase!
va pup pe toate si ma intorc la
...
...calcat...
revin la pauza 
Mihaela
10+
dastefa spune:
happyellanu am auzit de asa ceva.Eu cu Daria nu am avut carnet de gravida pana prin luna a5 a si nu m-a intrebat niciodata ,in lipsa acestuia,ce grupa de sange am.si nici la altcineva nu am auzitde o asemenea incompatibilitate
Mihaela
9+
Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
micki mica de ce nu incerci sa-ti faci cont pe photobucket.com?Eu am incercat cu albumul de pe dc si nu am reusit si m-am lasat pagubasa
Mihaela
9+
Daria-Stafania-16.11.2006
simonette spune:
Pai magandeam ca v-ati suparat pe mine ca nu am mai intrat de o bucata buna de timp! Imi cer iertare daca v-am lasat impresia ca sunt ignoranta, sau ca v-am parasit dar pur si simplu stau tare prost cu timpul...........
Cred cam-am hotarat asupra numelui si daca e fetitza si daca e baietel...
Daca e fetitza se va numi Emma-Sophie si daca e baietel il vachema Nicholas si atat deocamdata!
La fetitza sunt in dubii cu al doi-lea nume, s-ar putea sa fie totusi Stephanie chiar daca mama mi-a interzis in vis.....ma gandesc ca e al doi-leasi nu conteaza asa de tare...
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
eumada spune:
HOP si eu din greseala cautam o cunostinta dar vad ca nu scrie....
Am vazut pe cineva ca zicea e incompatibilitatea de grupa...asa este.....
Este necesara monitorizarea atenta deoarece din grupa OI si grupele AII,BIII,cu acelasi tip de RH copilul are probleme,nu asa de grave ca la incompatibilitatea RH dar totusi sunt.....
Eu provin dintr-o incompatibilitate de grupa 0I cu AII rh pozitiv si am facut doar icter in primele trei zile...
Deci atebtie....
sa aveti grija de voi
Madalina
s32
Eva-Maria
AMR 49 ZILE
lia_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel Salutare, fete mai noi si mai vechi Am o intrebare/rugaminte: mie mi-a dat dr. o gramada de analize, pe langa cele "de baza", care mi se par foarte scumpe (nu am asigurare privata, iar a mea de la serv. nu le acopera): toxoplasma, listeria, rubella, HIV, TSH, T4, D-Dimeri, CMV, si inca vreo 4 ma costa din ce am citit pe siteuri cam 5-600 RON!!. Astea sunt preturile de la Synevo si Victor Babes, cele mai mici gasite de mine. Are cineva idee de un laborator mai ieftin? Voi unde ati facut? Mutam ![]() Cris, 9+ si Ana(04.04.2003) |
Crisaceleasi analize le-am facut si eu. Pe mine cred ca m-au costat mai mult dar eu am facut o parte inainte de a ramane insarcinata. Am mai facut si hcv hvb parca asa se numesc cele pentru hepatita b si c. Asa ca m-au costat mai mult dar am dat banii esalonat. N-ai ce face, le faci.
Multa sanatate.

Ana(04.04.2003)