Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, sunt cu Bia in brate si scriu pe fuga, a trecut cu bine prima zi, huh, andivele cu pateu m-au cam lasat cu foame, dar asta e am rabdare cu apica pana maine cand voi incepe ziua cu oua fierte si mustar, mmmm

Ruxi suna bine o sa incerc si eu piureul.

Kristin, mi-am dat seama, dar nu am putut sa ma abtin sa povestesc putin cum zambeste Anthony stirb la propriu

Zuzi, da am schimbat-o ca incepuse sa mi se faca si frica dar si urat de ce tineam, in louw carb am o mai mare varietate de alimente permise.

Delia felicitari. Ce dai de baut? Am voie o bere virtuala?

Tzunii, multa sanatate

Fug s-o culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

An_k, sigur, atita timp cit e virtuala poti sa bei si doua. Hai noroc!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, felicitari .

An-k, e bunut rau pireul....eu pun cam cu 50% mai multa conopida decat mazare, mi se pare proportia perfecta si adaug cam 10g de unt.

Gusta, pe cine ai batut pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo fetelor!!!

Vio....ce sa mai zic...ca ti-m urat live tot ce era de urat, asa ca...va poop si casa de piatra. Cat despre bb...daca gandesti pozitiv, speri luna de luna si iti doresti mult...zic eu ca tb sa se imtample curand. Nu dispera si nu pierde speranta...si mai ales....lasa-l pe "NU in pace...

Voiam sa scriu mai mult dar mi se inchid ochii asa ca..las pe maine seara...desi....am ceva treaba si nu stiu cand ajung la calculator.

toata gasca

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabi: bine ai revenit!
Claudia: cate kg ai?
Deci la concurs pana acum sunt: Marilena, Zuzi, Khristin. Mai astept
Delia: felicitari.
Tzuni: incrunta-te si tu un pic poate se intorc blestemele la expeditor
Zuzi: ce ai papat azi?
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Vreau si eu la concurs, nu vazusem ca se organizeaza... de nas sau de la bere

Delia, inca o mai savurez, nu beau repede sa nu ma ia ameteala

Ruxi, merci pentru detalii, am mazare proaspata de la socrii din gradina, il fac maine si zic cum a iesit.

Dordia, somn usor

Claudia am vazut si eu pozele, eu nu m-as plange deloc daca as arata asa dar tu sti cel mai bine la ce greutate te simti ok

pup si o noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Anda, n-ai somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dormiti? A murit Michael Jackson....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am auzit si eu Tzuni....s-a mai stins un star, pacat

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, pacat. Ieri a murit si Farah Fawcett, cancer... Pacat si de ea! Sunt trista. Aici e furtuna....amplifica tristetea....

Farah Fawcett a marturisit in urma cu cateva luni ca se roaga pentru un miracol, care sa o salveze de cancerul în faza terminala. Actrita a explicat într-un documentar ca boala s-a raspândit pe o suprafata prea mare pentru a mai putea fi tratata de medici.

"Vreau sa traiesc. Asa ca vorbesc cu D-zeu si îi spun ca e timpul sa faca un miracol", a declarat Farah. Actrita, în vârsta de 62 de ani, a fost îngrijita de partenerul ei în casa din Malibu.

Fawcett a fost în Germania de curand pentru tratament, dar doctorii i-au explicat ca organismul este mult prea slabit pentru a mai putea face fata unei operatii.

- pacat. Chiar vroia sa traiasca!

Mergi la inceput