Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Asta era piesa mea favorita de la Michael Jackson:

(...moama de show-uri facea omul asta! eu nu cred ca l-a egalat cineva pana acum in materie de aparitii scenice, efecte, regie, dezlantuire de forte....a fost grozav, ce mai!)

Mergi la inceput

S-a dus noaptea mea... n-am inchis un ochi. Sunt f trista. N-am fost fan Michael Jackson, dar parca e mai saraca lumea fara el. Il preferam viu, cu toate scandalurile din jurul lui decat asa... deloc...

Mergi la inceput

V-am pregatit eu sucuri, cafele, ceai, laptic, fructe si cereale. Si... o tona de lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cele 2 vesti rele mi-au mai demonstrat odata ca in fata mortii,bolii suntem egali nu conteaza ce trecut avem si tot asa.Viata este prea scurta de asta trebuie traita si sa ne bucuram de fiecare clipa.

Ruxi nu am batut pe nimeni,m-am vopsit singura cu Mara si ne-am distrat amandoua si azi in plan sa ne facem frumoase .

Tzuni.

Sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Iau si eu un ceai de la tine, Tzuni, dar il beau cam cu noduri. Imi pare tare rau de Michael...parca s-a dus prea brusc...imi place foarte mult muzica lui...of.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Am luat si eu un ceai, merci Tzuni Vestea mortii lui Michael m-a socat pur si simplu. Am fost mare fan, din acela cu insigne, pantaloni, tricou, scris numele lui peste tot alaturi de inimioare...... Am urmarit concertul cocotati pe bloc, am stat ore pe langa stadion..am adorat si voi adora muzica lui. Imi pare tare rau Imi pare tare rau si pentru Farrah D-zeu sa-i odihneasca!

Eu ma simt un pic mai bine...aseara am avut febra 39.5, am zacut cu 2 paturi pe mine Groaznic...am trecut pe antibiotic, sper ca maine sa fiu mai bine.

Vreau si eu la concurs daca se organizeaza unul. Mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Urata veste intr-adevar. Eu n-am fost fan Michael dar i-am admirat mereu melodiile. Dar tin minte cand a murit Kurt Cobain, pe care il adoram, am suferit cateva zile. Rest in peace.

Deci la concurs: Zuzi, Marilena, An-k, Khristin si Criss. Daca mai intra cel outin o fata, putem face 3 echipe si de luni sa ii dam drumul.

Ruxi: eu sunt pasare de noapte, ma culc tarziu .
Va pupic acum si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
[
Doina nu-ti pot ura decat spor la treaba si concediu placut. Cred ca abia astepti sa "iei o pauza" de la lucrurile cotidiene. Spune-mi ai terminat examenele pe anul asta?

Multumesc mult!
Asa e , abia astept sa iau o pauza .
Am terminat examenele, le-am luat pe toate .Urmeaza sa fac un proiect si sa-l depun, dar mai am timp pentru asta.Deocamdata trebuie sa-mi rezolv problemele la serviciu ca sa pot pleca linistita in concediu.

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Nastad, suna bine concediul tau. Si eu sint mare fan al gradinaritului, doar ca timp am putin .

Nici eu nu prea am timp, dar incerc in WE (asta daca ajungem pe acolo) si in concediu, in rest...avem niste tineri care se mai ocupa ( contra cost, bineanteles).
Florile sunt pasiune mea, de mic copil si ma bate gandul sa ma las de hartoage si sa ma apuc de gradinarit.Vom vedea pe viitor

Doina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hcclara
Doina, la multi ani lui Doruletzul mic si scump si frumos!

Multumesc mult!
Daca iti zic ca nu esti grasa, ma crezi?

Doina

Mergi la inceput