Nou stil de viata (273)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Delidana, vin eu fugutza la tratatie, sar'mana .

An_k, aia cu zambetul stirb era o metafora asa, caci in cazul nostru ne laudam cu vreo 7 dintisori déjà la 8 luni jumate . Asteptam sa ni-l prezinti si tu pe Anthony al tau.

Carina, din ce am citit eu prin diverse reviste de nutritie, e putin discutabil cu laptele gras sau light…si nu ma refer la calorii aici. Nu stiu ce sa zic, cred ca parerile sint putin impartite.

Nastad, suna bine concediul tau. Si eu sint mare fan al gradinaritului, doar ca timp am putin .

Puskin, ahhh ce m-ai facut sa salivez acum .

Hopes, nici domnisoara mea n-a vrut sa doarma in camera ei, pana cand am anuntat-o ca vom astepta un fratior si de atunci doarme doar in patutul ei. N-as putea sa explic logic comportamentul ei, probabil doar ca era si timpul sa o faca.

Tzuni, invii tu ca pasarea Phoenix, no worries

Azi sint fericita din doua motive . Primul ca fiimea termina clasa intai, ieri a venit cu un report card stralucit, desteapta mamii, era asa mandra de ea, ca sa nu mai zic de mine . Traiasca vacanta mare !!!!!!!! Si al doilea e ca am avut o surpriza placuta de dimineata cand m-am urcat pe cantar, aveam 82.8 kg !!!!!! Sper sa o duc tot asa pana cand dam raportul saptamana viitoare, desi s-ar putea sa nu fiu in zona. Subscriu si eu la concurs .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Sunt aici, sunt aici...in pragul mortii. Ma doare capul ingrozitor de 3 zile....creierii lichizi.... ochii vai mama lor.... burta ma termina.... rushii, ce mai...

Va scriu cand imi mai revin.

Edit: cred ca m-au ajuns blestemele Conchitei!

Da-o incolo de conchita.
Sunt oameni carora le pasa de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Azi sint fericita din doua motive . Primul ca fiimea termina clasa intai, ieri a venit cu un report card stralucit, desteapta mamii, era asa mandra de ea, ca sa nu mai zic de mine . Traiasca vacanta mare !!!!!!!! Si al doilea e ca am avut o surpriza placuta de dimineata cand m-am urcat pe cantar, aveam 82.8 kg !!!!!! Sper sa o duc tot asa pana cand dam raportul saptamana viitoare, desi s-ar putea sa nu fiu in zona. Subscriu si eu la concurs .

Cristina

felicitari !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna dragelor, ce faceti?
mi-e si rusine sa mai vin ca sunt multa si grasa , m-am uitat sa vad cu cat eram la mentinere si imi vine sa-mi dau 2 palme.
am pus 3 poze de la nunta aici http://family.webshots.com/photo/2021456950101370997UxmCzc
sa nu ziceti ca nu sunt grasa, ca acolo eram inca ok, dupa aceea m-am pus pe dulciuri si alte cele...
Anda am terminat despachetatul, acum calc de zor, am spalat in casa scarii ca era randul meu, mai umpic si duc copii afara.si m-am uitat zilele trecute pe site-ul tau.
Violeta felicitari, sa fie intr-un ceas bun si multa fericire!
Doina, la multi ani lui Doruletzul mic si scump si frumos!
Mik, la multi ani si pt Virgile, sa aiba parte de tot ce isi doreste
Zuzi ce mi-a placut sa fiu cu voi in Cuba, suneti tare frumosi si de Bella ce sa mai zic, ca si mama ei!
Hopes si Londra mi-a placut mult, si de voi la fel! si ce a mai crescut frumuselul de Edi!
Carmen unde vad si eu poze cu tine si baietii? ca mi-au scapat si tare as fi vrut sa va vad.
e adevarat ca nu am ajuns sa citesc tot ca nu mai prea am timp de comp de cand am venit, dar sper ca e acum sa fiu la zi, si sa ma ambitionez si eu sa mai slabesc. am zis ca incep abdomenele dupa ce imi trec rusii.
loutu ce mai faci?
khristin felicitari pt fetita ta! si bravo pt acul cantarului ce o ia in jos, bineinteles!

va tzuc pe toate si
Tzuni multa sanatate!
Gabi bine ai revenit! astept poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Cristina

Felicitari Khris si tie pentru cantar, astept si eu, insa, meniul tau zilnic pe-aici, dar si printesei premiante. Bravos! Ma bucur cand aud de copii studiosi si daca incep cu dreptul in scoala e posibil sa termine tot asa ca sa nu mai zic cat de bine le v-a fi la final.
Insa sunt convinsa ca si parintii au o mare influenta asupra eductiei lor asa ca felicitari si tie, mamico. Poti fi mandra si de tine.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni sanatate multa si sa se solidifice creierii cat mai curand.

Vai, Claudia da ce grasa esti, vai m-ai intrecut ... da te rog opreste-te. Serios vorbind eu chiar mi-as dorii s-arat ca tine.

Hopes muncesti, muncesti? Ce-ai mancat azi?

An_k mi se pare mie sau treci dintr-o dieta in alta? Astept si eu cu nerabdare sa-ti cunosc flacaul.

Onitza ce sa zic asa-i cu bebeii astia la burtik, dar stai linistita c-o sa treaca si greturile.

Mai fetelor mie nu prea mi-e bine azi. Stau pe scaun si am impresia ca se invarte camera cu mine. Am asa o ameteala de-o fractiune de secunda ca sa zic asa...
Asta ce-o mai fi? Lipsa de in sange?

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzi, I love you too ! N-am planuri, vremea e groaznica....ploua si frig. Vad eu ce fac in weekend...
Pentru Tzunella sunt pregatita tot timpul .
Ce ai mancat azi?

Cris, cum te simti?

Tzuni, nu ti-a trecut domnule?! Eu zic ca esti deocheata .

Khristin, la ce anume ai salivat? Apropo de lapte, eu am ales sa il scot aproape de tot din alimentatie, a ramas cel din cafea. Motivul: lactoza.

Gusta, treci la vorbitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Claudia, imi place palaria de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi sunt aici ,dar vreau sa bat pe unu mare si unul mic ca sunt obraznici,se cearta ce sa vada la tv si mie deja imi e parul cret si cand nu se impac numai aud mami ,mary si tot asa.

Zuzi eu ma bag la concurs numai ca pe 18 iulie plec in ro si acolo nu pot scrie prea mult dar pot da raport.

Cristina felicitari si eu pe 2 iulie o sa primul raport si am emotii nu gluma.

Numai e suparata pe mine dar nici prietene nu suntem.

Claudia palaria si rochita iti stau super.

Tzuni un pupic sa treaca toate.

Sunt in zona

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Gata cu stresiunea, am venit sa dau de baut , ce va doreste inimioara! Poftiti, avem de toate pentru toti!

Gabi, bun venit acasa! Las' ca scapi tu de kg ala, e "greutate de vacanta", se duce.

Claudia, te-am admirat si eu cu palarie, e ceva deosebit si iti sta foarte bine.

Tzuni, sa-ti revii cit mai repede.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput