Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

Dana n daca asta te consoleaza, si eu am 3 fibroame, nu 1 si medicul mi-a zis sa stau linistita. In primul trimestru de sarcina cresc si apoi din al doilea ar trebui sa stagneze. Eu la un moment dat aveam mai mari fibroamele decat sarcina. Urmeaza sa vad data viitoare cand ma duc la eco daca au mai crescut.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Ce sa zic...poate nu este chiar asa grav. Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos.
Tu le aveai si inainte? Sau au aparut odata cu sarcina?

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

noapte buna si odihnitoare!

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mutumesc fetelor de incurajari dar nu pot sa nu ma gandesc stiti cum e si nu mai reusesc sa fiu calma ma enervez de la orice si nimik nu imi place si tot asa.dar am sa imi revin eu.

inca o data va multumesc mult

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA ai PM. Sper sa iti fie de folos linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Dana n pe 2 ii aveam deja iar 1 l-au descoperit la eco ptr. BB. Am inteles ca depinde si unde sunt pozitionati si am mai inteles ca ar deranja mai tare inainte de a ramane gravi ca nu prea ar avea loc embrionul sa se implanteze din cauza lor, dar o data implantat trebuie doar sa-i tii sub control sa vezi cat cresc de la o eco la alta. Tu adu-i aminte dr. de el la fiecare eco asa il tii sub control. Stai linistita ca am citit pe forum si prin alte parti ca se poate duce o sarcina normala pana la capat si cu fibrom.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Laura Garner!

Am promis ca mai scriu ceva in weekend-ul care a trecut, dar am fost pana tarziu pe drumuri. Nici nu am inceput bine saptamana de munca ca deja de-abia astept sa se termine ... As vrea si eu o vacanta, dar stiu ca nu o sa am parte; vacanta mea va fi abia cand se va naste fratioara! O exista cumva depresia prepartum?

In alta ordine de idei, eu nu am noutati in afara ca am fost ieri la controlul medical lunar si am auzit din nou inimioara. A doua mea ecografie va fi abia peste aproximativ 3 saptamani.

Va pupici si aveti grija de voi si de cei mici!

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Neata, fetele!
Am si eu o intrebare pt voi: vi se intampla sa vi se intareasca burtica si sa va dea cutite?
Patesc asta de 3-4 zile si nu stiu ce sa cred.... ma apuca dintr-o data. Se intareste burtica si am cutite si pe centru si pe laterale. Asta se intampla acolo unde il simt pe bebe, adica mai jos de buric.
E cazul sa ma nelinistesc, sa merg la medic?
Ar putea fi de la faptul ca stau mult pe scaun?
De multe ori ma intand putin si ma mangai usor pe burtica si ma linisteste. Alteori nu pot sta nici intinsa pe spate prea mult timp...Ma apuca si daca ma ridic brusc de pe scaun sau din pat...
Doctora e plecata in concediu si pana marti nu pot sa dau de ea...nu stiu ce sa fac...
Cine poate sa ma ajute?
Multumesc anticipat!

15+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M_Alexa

Neata, fetele!
Am si eu o intrebare pt voi: vi se intampla sa vi se intareasca burtica si sa va dea cutite?
Patesc asta de 3-4 zile si nu stiu ce sa cred.... ma apuca dintr-o data. Se intareste burtica si am cutite si pe centru si pe laterale. Asta se intampla acolo unde il simt pe bebe, adica mai jos de buric.
E cazul sa ma nelinistesc, sa merg la medic?
Ar putea fi de la faptul ca stau mult pe scaun?
De multe ori ma intand putin si ma mangai usor pe burtica si ma linisteste. Alteori nu pot sta nici intinsa pe spate prea mult timp...Ma apuca si daca ma ridic brusc de pe scaun sau din pat...
Doctora e plecata in concediu si pana marti nu pot sa dau de ea...nu stiu ce sa fac...
Cine poate sa ma ajute?
Multumesc anticipat!

15+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Draga mea, astea suna a contractii, dar eu nu sunt medic... sper sa ma insel.... oricum... e bine sa suni medicul ... ia no-spa si amana cat mai mult ce e de facut... sprea a nu face nimic.... stai in pat si te odihneste... si cat mai repede la medic!

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici
la Iasi e deja cald. Am incercat sa dorm pana mai tarziu... dar, la 9.00 m-am trezit cu prima miscare a lui bebe pe care chiar am simtit-o. nu mi s-a mai parut... si m-am trezit... si s-a dus somnul....
sa aveti o zi frumoasa

16+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ALEXA ia no-spa....Poti sa iei si 3-4 pe zi, nu il afecteaza pe bebe. Important e sa ti se linisteasca burtica, dar n-ar strica sa te duci la un medic

Mergi la inceput