Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DORIS_71 Dana n pe 2 ii aveam deja iar 1 l-au descoperit la eco ptr. BB. Am inteles ca depinde si unde sunt pozitionati si am mai inteles ca ar deranja mai tare inainte de a ramane gravi ca nu prea ar avea loc embrionul sa se implanteze din cauza lor, dar o data implantat trebuie doar sa-i tii sub control sa vezi cat cresc de la o eco la alta. Tu adu-i aminte dr. de el la fiecare eco asa il tii sub control. Stai linistita ca am citit pe forum si prin alte parti ca se poate duce o sarcina normala pana la capat si cu fibrom. Doris 17+ Matteo ......poze |
Buna dimineata!
Multumesc Doris de sfaturi!
Mai m-am linistit.------------------------
20+ 
Albume foto
dienutze spune:
Neata fetelor!
Vin dupa un weekend prelungit si obositor.
Pe aici pe forum vad ca sunt vesti amestecate..si bune si rele.
La multi ani!! Laura Garner! Sa ai parte numai de bucurii, iar bebe sa va umple viata de lucruri minunate! 
M_Alexa, asa cum au zis si fetele, ia No spa maxim 3 pe zi sa relaxeze uterul si incearca sa stai la orizontala cat poti de mult!
Dankuta ai PM 
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
17+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
floricik spune:
Neata.
Laura Garner distractie placuta pt weekendul viitor. Nu mai e mult 
Ionelamaria felicitari pt bb miscaret 
Eu deja mor de cald. Ma bag la un dus.
Va pupppp.
16
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Pirelia spune:
O zi buna tuturor va doresc.
Eu ma gandesc din ce in ce mai mult la concediu. Nu stiu inca daca sa-l iau sau nu. Poate cateva zile cand voi face cununia civila, cand ma voi decide asupra datei acesteia.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)
ionelamaria spune:
multumim pentru felicitari.... chiar nu ma asteptam sa simt atat de devreme.... eram pregatita sa mai astept 3-4 saptamani![]()
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
X-ray spune:
andrecj uite www.brevi.eu/foto-prodotti/dolce-sogno/colori/blu.jpg" target="_blank">asta este patutul si asta baby phone-ul,cred ca are raza de actiune mai mica al meu...si carucior il am pe www.inglesina.it/it/products/details.php?sectionid=6&itemid=399&category=modulari-e-trasformabili&product=zippy-system" target="_blank">asta.la tatutz sa va uitati sa aiba si acel etaj intermediar,cand e bb mic si nu se poate ridica,adica pana la 4-5 luni sa il puneti mai sus,protejati astfel coloana voastra pe mai tarziu
.
off simina naspa treaba cu candida,e tare pacatoasa....cand te mai mananca tare incearca sa-ti faci spalaturi cu apa si bicarbonat,asa un varf de lingurita la o cana,mai calmeaza mediul acid local...
floricik da la al meu se pune pe scheletul caruciorului,pot monta si scoica de ex,cand ieseam din tara luam numai scoica cu noi si scheletul caruciorului.vezi ca am dat linkul de mai sus.recomand cu caldura si peg perego ca firma sunt cam scumpe asta-i baiu,amandoua...
dana.n si eu am fibrom si uite ca am nascut una si ma pregatesc de nr2
.habar nu am avut ca-l am pana la prima sarcina...
m_alexa eu te-as sfatui sa vorbesti cu medicul tau...
laura_b da exista depresie prepartum,am avut eu cu succes la cealalta sarcina

...
katy rabdare,rabdare,rabdare...
si maine nu ma mai duc la dr,s-a amanat pe luni
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...
X-ray spune:
ionela felicitari pt bb miscaretz!stiu cum e,eu l-am simtit prima data pe la 12-13 saptamani,acum deja danseaza
,e fantastic!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
15+
povestea noastra...
roxyaly spune:
Va anunt ca bebe al meu e miscaciossssssssssssss.
Ce bucurie mare azi dimineata la 6 jumatate avea program de gimnastica in burta la mami.

17+