Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Am intrat sa va salut si eu, fetelor, sa urez Laurei G. sa fie foarte oarte fricita, sanatoasa, intr-o familie care sa ii aduca numa soare in viata.

Alina.a, , sfaturile tale sunt foarte utile, m-ar interesa modelul de carucior de care vorbesti si de baby phone. Eventual daca se considera reclama imi poti trimite un pm? Pentru ca eu sunt zero la ceea ce inseamna calitate in domeniu, dar as vrea ca bebe sa aiba un carucior comod, saltea la fel. Iti multumesc.

Lacramiora,, vroiam si eu sa-ti spun de mai mult ca te admir pentru felul in care rezisti. E adevarat ca ar trebui sa fim puternice pentru bebeii nostri, dar sa fim seriosi, avem si noi un suflet de care trebuie avut grija. Pe mine m-a ajutat foarte mult mesajul tau in care spuneai ca noi macar avem p cine astepta si iti multumesc, pentru ca nu stii cat adevar a fost in cuvintele tale. Sa iti dea Dumnezeu multa multa forta si pe viitor!

La noi tati a stat doar 2 zile, dar macar am avut un motiv sa merg la ecograf cica sa i-l arat pe bebe, cand colo ardeam de nerabdare sa-l vad eu. E bine, dezvoltat, placenta arat mai bine, asa ca mergem inainte.

Va pup pe toate, mult noroc la rezultate pentru fetele care fac acum TT.

16 +

Draga Andreea, multumesc mult pentru vorbele tale, cum spuneam, faptul ca sunteti aici si pot vorbi cu voi si pot rade/plange dupa cum imi cere inima, ma ajuta enorm. Serios, cred ca ajutor mai bun decat voi nu as fi putut primi de la nimeni vreodata.

Asa ca bebica mea va afla cand o putea intelege cate matusici dragute a are ea si cat de mult ne-au ajutat cand ne-a fost mai greu.

Te sarut cu drag

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byabeatrice

Esti o dulce ionelamaria ca intrebi de noi...suntem bine... de 2 sapt am scapat de greturi..si astept si eu cu nerabdare sa simt miscarile strumfului...in rest nimik nimik nou..si cum la medic ajung abia pe 7... nu prea am ce scrie..decat sa va salut ca sa stiti ca suntem ok...

bya 15+
BEBE STRUMF

Bya, ai scapat de greturi asa repede, ce te mai invidiez...Eu inca le am destul de puternice (desi trebuie sa recunosc totusi ca s-au mai ameliorat).

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

simi ai grija cu ciupercile minune, sa te faci bine

17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Citat:
citat din mesajul lui byabeatrice

Esti o dulce ionelamaria ca intrebi de noi...suntem bine... de 2 sapt am scapat de greturi..si astept si eu cu nerabdare sa simt miscarile strumfului...in rest nimik nimik nou..si cum la medic ajung abia pe 7... nu prea am ce scrie..decat sa va salut ca sa stiti ca suntem ok...

bya 15+
BEBE STRUMF

Bya, ai scapat de greturi asa repede, ce te mai invidiez...Eu inca le am destul de puternice (desi trebuie sa recunosc totusi ca s-au mai ameliorat).

Saptamana 13+

Nush dak am scapat de greturi ca trebuia sa scap..sau subconstientul meu le-a alungat.
Zic subconstientul... pt ca eu aveam greturi nasoale... erau zile cand din cauza de greata nu puteam baga in gura nimik pana pe la 18...si cand vedeam cat e ceasu...imi puneam mancare in fata si mancam...dar de cele mai multe ori... nu pastram mancarea mai mult de 10 min. Si am citit ca din trimestru 2..adik cand se implinesc cele 13 saptamani... nu mai ai greturi... mi-a fost greata putin in primele 2 zile..dar mi-am zis: "sunt in trimestru 2...nu sepoate sa mai am greturi, mi se pare ca mi-e rau" si cred ca a functionat...
Sper sa scapi cat mai repede.. ca stiu prin ce treci...

bya 15+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Dana n. si la mine s-a vazut la eco un chist. Si chiar nu am avut niciodata asa ceva . De desteapta ce sunt am uitat sa-l intreb pe dr cand am fost ultima data la eco daca-l mai vede pe acolo. Sper sa nu mai uit. Si eu eram asa fericita ca-l vad pe bb ca am uitat de chist.
Vroiam sa va zic ca aseara l-am simtit pe bebe. Cand stau culcata pe spate vad galma Sotul a pus urechea sa-l auda si a primit una in fata

16

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Floricik, la mine se pare ca este vorba despre un fibrom. Exact asta am patit si eu...acolo, din cauza emotiilor nici nu am realizat ce zice medicul. Eram fericita ca este bebe bine.
Seara am inceput sa caut pe net si au inceput temerile.
Felicitari ptr bebe miscaret.

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare burticute

ce mai faceti?cum a fost w-end-ul la voi?la mine nu a fost cine stie ce am stat acasa si treaba treaba...

eu astnoapte am facut raliuri prin casa ca nu am avut somn ba imi era foame ba bebe nu stiu ce avea ca se incorda si se misca intruna cred ca din cauza mea ca ieri am fost ft ft suparata din cauza la sangele asta al meu nu vrea sa se coaguleze delok am si plans ieri, am tinut in mine toata ziua si seara cand mam bagat in pat am explodat nu ma mai puteam opri.ooofff.sunt asa de speriata si numai cand imi aduk aminte ce riscuri sunt iar ma apuka plansul. de ce tokmai eu

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

scuze ca am stricat capitolul cu vesti rele dar nu am cui sa ma descarc si eu nu mai stiu ce sa fac ma termina am inceput sa pierd in greutate iar nu mai stiu ce sa fac...oooooffff azi am inceput iar sa sangerez pe nas daca merg la doktor nu au ce sa imi faca ca tre sa anstept rezultatele de la analizele care leam facut vineri si tot asa ma simt terminata.

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

KATY relaxeaza-te....stiu ca iti este greu dar trebuie sa te linistesti, sa te relaxezi pt binele lui bebe...Nu te mai gandi la rau, gandeste-te ca mergi cu Dumnezeu inainte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Katy stai linistita. N-ai stricat niciun capitol... incearca sa gandesti pozitiv... ai sa vezi ca va fi bine.... supararea si stresul tau fac mai mult rau decat tot restul.... fii optimista.... zambeste.... fii increzatoare.... si tu si bebe veti fi bine

16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Dana n daca asta te consoleaza, si eu am 3 fibroame, nu 1 si medicul mi-a zis sa stau linistita. In primul trimestru de sarcina cresc si apoi din al doilea ar trebui sa stagneze. Eu la un moment dat aveam mai mari fibroamele decat sarcina. Urmeaza sa vad data viitoare cand ma duc la eco daca au mai crescut.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput