Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

neata fetelor....
eu cred ca mi-am simtit bebelul...sper sa nu ma insel...stateam pe scaun la servici si mai in partea stanga pe la jumatatea distantei dintre buric si ,,prunica''...ca niste lovituri din interior dar asa finute, parca ca o pulsatie mai puternica...parca ar fi niste balonase si daca pun mana simt si mai bine.....o fi sufletelul meu? eu cred ca daaaa.........o sa vad daca mai simt in urmatoarele zile......sunt fericita...

am fost ieri la medicul de fam, merg lunar, m-a cantarit, mi-a masurat burtica de la 2 degete sub buric pana jos si are 12 cm...ii bine pozitionat, sunt in grafic......mi-a spus ca sapt viitoare intru in luna a 5 a....asa m-am mirat...dar cand au trecut?

maine merg la eco sa-mi vad iubirea mica, sper sa ne arate ce are intre picioruse, sunt moarta de curiozitate....sa vad daca ma inseala intuitia care zice ca-i baiat ...maine avem 17 saptamani...

nu mai stiu cine ce o scris (neuronu slab )...dar oricum felicitari celor care-si simt puiutii, care au mai adaugat o sapt, doamne ajuta sa ajungem toate la 40 de sapt sanatoase si sa ne tinem bebeii in brate sanatosi si voiosi...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

16+

strumfulet + poza strumfulet

felicitari pentru bebe miscaret!!! Eu zic ca-i FETITA ca a miscat ca si la mine , in stg

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola burtici!
alexa daca stai cuminte va fi totul bine,dar cu mancare,calcat,spalat...e mai greu...DD ajuta de vesti bune
elenic aradeanca eu sunt valceanca de origine dar am deja aproape 12 ani de arad...deci ne intalnim cand vi la schimbat de scutece?stiu cum e cu rahatul asta de DT prin asta trec si eu maine ma duc la eco si luni la altul si-mi fac douaTT SA FIU SIGURA!
adriana la prima sarcina am simtit cu toti porii ca e baiat acum elisa mea e fata mare...DD ajuta sa fie sanatos!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 15+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Incep si eu cum trebuie..NEATA FETELE!!!!
Ramo la cat mai multe mesaje
Lidia nici nu stii cat ma bucur ca esti prezenta la apel zilnic
Katy mie nu mi-a zis niciun doctor ca sexul dauneaza...daca poti , da-i bataie!!...
Mari (mi-ai furat numele) si eu sunt in cm pana la sf lunii , apoi intra co...seara nu adorm mai devreme 12 si dim nu ma trezesc mai devreme de 9jum

Dau si eu de baut, de ce credeti?? nu de nspe mesaje, ci..

S-A SCHIMBAT MAMA.....NU STIU CE A PATIT , DA DE IERI NU O MAI RECUNOSC, MI-A FACUT SI GOGOSI (CE N-A MAI FACUT DE ANI DE ZILE)...DOAMNE..TINE-O TOT ASA PLZ!!!!!!!!

19+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA va simt pe toate ca pe niste prietene dragi...Si traiesc fiecare bucurie si fiecare durere a voastra...Am devenit mai sensibila, mult mai sensibila...Ma bucur ca mamica ta are grija de tine. O sa vezi ca o sa o tina chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata ,fetele!
Gabitza,Mari_r bine ati venit ! Sarcina usoara si bebei sanatosi ,cuminti si isteti!
Felicitari celor care au schimbat saptamana!

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui M_Alexa

Salutare fetele!
Cum va simtiti azi? Ca eu.......sunt daramata
Asa cum va spunam ieri de ceva vreme am ceva dureri de burta, cutite prin laterale si mi se intarea burtica mai jos de buric, acolo unde-l simt pe bebe. La sfatul vostru si la cicalelile sotului mi-am sunat medicul de familie. Raspuns: "Ai contractii, du-te de urgenta la maternitate ca pierzi copilul!!!". Eram disperata, singura acasa....Apoi am sunat-o pe dr. ginecolog. Mi-a raspuns chiar dc e in concediu si mi-a zis sa nu ma duc la maternitate ca n-au ce sa-mi faca.Mi-a dat un tratament prin tel.: injectii cu scobutil + nospa, la 4 ore + supozitoare uscosin si indometacin, alternant la 2 ore. Asa am facut si m-au mai lasat durerile. Azi am injectii la 8 ore si maine, cand vine din concediu. control de urgenta.
Mi-e frica tare!!!! Sper sa nu fi patit bebe nimic. Am plans rau ieri dar cred ca de frica mai rau i-am facut. Au inceput dureile si mai tare...
Acum cica tb sa stau in pat, sa nu fac nimic. Pai cum D-zeu sa nu fac nimic? Mancare n-am, rufe de calcat am un maldar, ar tb aranjet si prin casa + de lucru pt serviciu......

15+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Draguta mea, te rog mult, uita de rufe, uita de mancare si de serviciu si NU MAI PLANGE! Daca erai din Bucuresti veneam eu si iti faceam cumparaturile, chiar nu ai o prietena pe care sa o rogi sa te ajute cu mancarea si cu calcatul?

Te rog mult, copilasul e prioritatea ta, eu sunt sigura ca vei fi bine daca te linistesti. O sa vezi si dupa ce vei merge la control ca totul va fi bine. Ai curaj, linisteste-te si da-ne un semn dupa ce te intorci.

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M_Alexa

Salutare fetele!
Cum va simtiti azi? Ca eu.......sunt daramata
Asa cum va spunam ieri de ceva vreme am ceva dureri de burta, cutite prin laterale si mi se intarea burtica mai jos de buric, acolo unde-l simt pe bebe. La sfatul vostru si la cicalelile sotului mi-am sunat medicul de familie. Raspuns: "Ai contractii, du-te de urgenta la maternitate ca pierzi copilul!!!". Eram disperata, singura acasa....Apoi am sunat-o pe dr. ginecolog. Mi-a raspuns chiar dc e in concediu si mi-a zis sa nu ma duc la maternitate ca n-au ce sa-mi faca.Mi-a dat un tratament prin tel.: injectii cu scobutil + nospa, la 4 ore + supozitoare uscosin si indometacin, alternant la 2 ore. Asa am facut si m-au mai lasat durerile. Azi am injectii la 8 ore si maine, cand vine din concediu. control de urgenta.
Mi-e frica tare!!!! Sper sa nu fi patit bebe nimic. Am plans rau ieri dar cred ca de frica mai rau i-am facut. Au inceput dureile si mai tare...
Acum cica tb sa stau in pat, sa nu fac nimic. Pai cum D-zeu sa nu fac nimic? Mancare n-am, rufe de calcat am un maldar, ar tb aranjet si prin casa + de lucru pt serviciu......

15+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Stai cuminte in pat ,da-le incolo de treburi ! Cel mai important e sa fiti voi bine ,restul se pot face si mai tarziu! Multa sanatate si fii optimista! Va fi bine !

miany
20+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui A_driana

neata fetelor....
eu cred ca mi-am simtit bebelul...sper sa nu ma insel...stateam pe scaun la servici si mai in partea stanga pe la jumatatea distantei dintre buric si ,,prunica''...ca niste lovituri din interior dar asa finute, parca ca o pulsatie mai puternica...parca ar fi niste balonase si daca pun mana simt si mai bine.....o fi sufletelul meu? eu cred ca daaaa.........o sa vad daca mai simt in urmatoarele zile......sunt fericita...

am fost ieri la medicul de fam, merg lunar, m-a cantarit, mi-a masurat burtica de la 2 degete sub buric pana jos si are 12 cm...ii bine pozitionat, sunt in grafic......mi-a spus ca sapt viitoare intru in luna a 5 a....asa m-am mirat...dar cand au trecut?

maine merg la eco sa-mi vad iubirea mica, sper sa ne arate ce are intre picioruse, sunt moarta de curiozitate....sa vad daca ma inseala intuitia care zice ca-i baiat ...maine avem 17 saptamani...

nu mai stiu cine ce o scris (neuronu slab )...dar oricum felicitari celor care-si simt puiutii, care au mai adaugat o sapt, doamne ajuta sa ajungem toate la 40 de sapt sanatoase si sa ne tinem bebeii in brate sanatosi si voiosi...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

16+

strumfulet + poza strumfulet
[/quote

felicitari pentru bebe miscacios! Sigur el a fost si eu am simtit prima data asa..acu parca e altfel..
Legat de sex si eu am avut aceeasi premonitie ,la fel si fina mea (la amandoua sarcinile) ...dar pana la urma cel mai sigur e rezultatul echografiei sau si mai sigur momentul venirii pe lume..Important e sa fie sanatosi..ca sunt ai nostri orice ar fi.

miany
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata, dragelor
Intru si eu dupa multe zile de nescris, insa am citit tot timpul.
Felicit prospetele fete care au venit la odiseea noastra si le urez o sedere lunga(pana la 40 sapt.) si placuta. Gabitza te-am felicitat si pe alt forum, dar ma bucur ca scrii si aici. Te astept si la "gravidute prin FIV ".
Referitor la atunci cand aveam voie, proful cu care am facut FIV a recomandat sa se foloseasca prezervativul sau ejacularea sa nu se faca vaginal. Atunci am crezut ca este legat de procesul de ferilizare in vitro apoi am citit ca si alti dr. recomanda acest lucru. Insa pana sa ma lamuresc ce si cum sta treaba a venit interdictia si chiar nu m-a mai interesat.
Despre rezultatele la DT, si mie pe interpretarea de la clinica unde am facut DT, scria risc crescut dar sub pragul de amniocenteza, insa si proful de la FIV si dr. cu care urmeaza sa nasc au zis ca din punctul lor de vedere nu prezinta risc si ca este indicat din cauza varstei mele, dar ptr. linstea mea sa fac si TT. La TT rezultatul este de risc scazut, asa ca ne-am linistit.
Azi avem echo. si am mari emotii.
Va pup si sa aveti o zi linistita.

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Miany, Lacramioara, multumesc frumos de incurajari!
Vad eu cum ma voi descurca. Deocamdata stau in pat.
Prietene sa-mi faca mancare si cumparaturi? Ar fi frumos dar nu prea e cazul.....sunt la serviciu fetele sau in concedii, asta pe langa faptul ca mi-ar fi si rusine sa le cer asa ceva.
O sa ma ajute Dumnezeu! ma las pe mana lui ca noi n-avem cici o putere. SI daca ma mai consum tot nu pot sa fac eu nimic. Bebelul asta e minunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu cand nu mai credeam ca se poate natural si stie El ce face.

15+

Mergi la inceput