Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
mari_r spune:
neatza burtici !
Va doresc o zi minunata !
Un PM cu parola pt poze se poate ?
14+
I'm the root of all that's evil...but you can call me cookie
Pirelia spune:
E bine sa mergi lunar la medicul de familie pentru a te tine in evidenta, tensiunea, greutatea, verifica starea burticii, te intreaba daca ai probleme, analizele trimestriale. Si toate rezultatele le trece in fisa ta medicala. Te poti consulta cu ea in mai multe probleme pana sa ajungi la medicul ginecolog.
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Fetelor, am si eu o intrebare daca stiti. Este obligatoiu sa merg la med de fam lunar? Am fost la inceput sa imi fac din analize si atat, dar mi-a zis ...sa vin lunar...de ce??? 17+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)
Pirelia spune:
Neata tuturor si pupici multi.
Aseara taticul a ascutat inimioara bebelului. A tot ascultat pe burtica mea pana a ajuns la inimioara micutului/micutei. Dar era asa de fericit cand a auzit-o .... si eu asa de suparata ca nu pot sa o aud. Cred ca voi merge la medicul de familie sa vad daca o pot auzi cu stetoscopul. Sper si eu.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)
broscuta_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 stiu ca despre ceea ce am intrebat pot sa citesc dar as vrea sa avd parerile voastre daca e cine din voi care ati incercat si ce sa intamplat. multumesc si apreciez daca ati putea sa imi raspundeti. 19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006 |
Stiu ca ejacularea poate provoca contractii spre lunile 8-9, de aceea nu e recomandat sa continui ( daca mai poti la dimensiunile alea ), dar nu am auzit nimic despre ceva benefic continut de sperma...
17+
Ramonika spune:
neata fetelor,
azi dau de baut 
sarbatoresc si eu ceva.... ![]()
ce credeti ca sarbatoresc?
.........
................
5000 de mesaje, ce altceva?

poftiti la "beutura"
![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
M_Alexa spune:
Salutare fetele!
Cum va simtiti azi? Ca eu.......sunt daramata 
Asa cum va spunam ieri de ceva vreme am ceva dureri de burta, cutite prin laterale si mi se intarea burtica mai jos de buric, acolo unde-l simt pe bebe. La sfatul vostru si la cicalelile sotului mi-am sunat medicul de familie. Raspuns: "Ai contractii, du-te de urgenta la maternitate ca pierzi copilul!!!". Eram disperata, singura acasa....Apoi am sunat-o pe dr. ginecolog. Mi-a raspuns chiar dc e in concediu si mi-a zis sa nu ma duc la maternitate ca n-au ce sa-mi faca.Mi-a dat un tratament prin tel.: injectii cu scobutil + nospa, la 4 ore + supozitoare uscosin si indometacin, alternant la 2 ore. Asa am facut si m-au mai lasat durerile. Azi am injectii la 8 ore si maine, cand vine din concediu. control de urgenta.
Mi-e frica tare!!!! Sper sa nu fi patit bebe nimic. Am plans rau ieri dar cred ca de frica mai rau i-am facut. Au inceput dureile si mai tare...
Acum cica tb sa stau in pat, sa nu fac nimic. Pai cum D-zeu sa nu fac nimic? Mancare n-am, rufe de calcat am un maldar, ar tb aranjet si prin casa + de lucru pt serviciu......
15+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
Lidia74 spune:
MARI ai PM.
RAMONIKA m-ai spart. Ca ma gandeam in ce saptamana oi fi intrat si cand colo.....5000
de mesaje....:)))))

Lidia74 spune:
ALEXA este f important sa stai linstita...incearca sa te calmezi, este f important. Pana maine nu mai e mult. De regula contractiile cedeaza la no-spa si scobutil.

M_Alexa spune:
Multumesc de incurazari Lidia!
Doctora m-a pus sa duc si o proba la urocultura azi... Mi-a zis ca e posibil ca aceste contractii s afie declansate de la vreo infectie urinara care la gravide sunt asimptomatice.. Mai mult nu-mi poate spune decat dupa control si analiza asta.
Voi ati mai avut contractii? Stiti de ce anume sunt declansate? Sau doar luati nospa sa le calmati?
15+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
A_driana spune:
neata fetelor....
eu cred ca mi-am simtit bebelul...sper sa nu ma insel...stateam pe scaun la servici si mai in partea stanga pe la jumatatea distantei dintre buric si ,,prunica''...ca niste lovituri din interior dar asa finute, parca ca o pulsatie mai puternica...parca ar fi niste balonase si daca pun mana simt si mai bine.....o fi sufletelul meu? eu cred ca daaaa.....
....o sa vad daca mai simt in urmatoarele zile......sunt fericita...
am fost ieri la medicul de fam, merg lunar, m-a cantarit, mi-a masurat burtica de la 2 degete sub buric pana jos si are 12 cm...ii bine pozitionat, sunt in grafic...

...mi-a spus ca sapt viitoare intru in luna a 5 a....asa m-am mirat...dar cand au trecut?
maine merg la eco sa-mi vad iubirea mica, sper sa ne arate ce are intre picioruse, sunt moarta de curiozitate....sa vad daca ma inseala intuitia care zice ca-i baiat
...maine avem 17 saptamani...
nu mai stiu cine ce o scris (neuronu slab
)...dar oricum felicitari celor care-si simt puiutii, care au mai adaugat o sapt, doamne ajuta sa ajungem toate la 40 de sapt sanatoase si sa ne tinem bebeii in brate sanatosi si voiosi...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
16+
strumfulet + poza strumfulet

sa fim sanatosi!