Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
lacramioara2 spune:
[quote]citat din mesajul lui M_Alexa
Miany, Lacramioara, multumesc frumos de incurajari!
Vad eu cum ma voi descurca. Deocamdata stau in pat.
Prietene sa-mi faca mancare si cumparaturi? Ar fi frumos dar nu prea e cazul.....sunt la serviciu fetele sau in concedii, asta pe langa faptul ca mi-ar fi si rusine sa le cer asa ceva.
O sa ma ajute Dumnezeu! ma las pe mana lui ca noi n-avem cici o putere. SI daca ma mai consum tot nu pot sa fac eu nimic. Bebelul asta e minunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu cand nu mai credeam ca se poate natural si stie El ce face.
15+ 
Te rog frumos sa nu iti mai fie rusine sa ceri ajutorul, pentru asta sunt prietenii ca sa te ajute atunci cand ai nevoie, nu doar pentru distractie si voie buna.
Te sarut cu drag si daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa imi spui. Eu am masina, si intr-o ora pot fi la tine. Asta doar in week-end ca in cursul saptamanii muncesc de la la 9 la 19 si nu prea am cum scapa.
Nu gatesc eu cine stie cum si nici cu calcatul nu ma laud, dar ceva ceva tot as scoate eu din rufele alea.
Curaj ca nu esti singura.
Saptamana 13+
dana n. spune:
Alexa, incearca sa stai linistita draga mea. Roaga-te la Dumnezeu si relaxeaza-te! Da-le incolo de treburi casnice. Acum tu si bebelul sunteti pe primul loc! Sa auzim de bine.
Felicitari tuturor burticilor care schimba saptamana, l-au simtit pe bebe sau au ajuns la 5000 de mesaje!!!
Suntem si noi de astazi in saptamana a 21 a.
------------------------
21+
David
Albume foto
raluci_b spune:
Alexa-stai cumintica lasa treburile bebe este cel mai important acum
Simina - spune-i mamei tale sa faca mai multe gogosi ca nu ne suparam
Adriana - 
si eu astazi sta acasa ieri desi far dureri am avut o secretie maronie, dr a zis sa stau azi acasa in pat cu nospa si daca mai apare ceva sa ma duc la doctor, oricum zice el ca daca sangerarea este maronie inseamna ca nu este o sangerare activa deci nu am de ce sa-mi fac probleme, dar sincer m-am cam speriat...dar gata a trecut
17+ 
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
A_driana spune:
FETELORRRRRRR...intr-adevar este bebe, a pus mana pe burtica colega mea, care ii mamica deja, si asa i-a tras una....mi-a zis si ea ca intr-adevar misca bebe....dar azi ii tare miscacios 

....si daca ma insel si nu-i baiat, ma bucur tare si pt fetita...orice sa fie numa sanatos sa fie...
CE FERICITA SUNT AZI....CE SENZATIE MINUNATA......
dar acuma paranoia mea, ca trebe sa am si eu....acuma ma intreb de ce misca oare? oare nu-i place ceva? oare ceva nu ii bine?.......sunt nebuna asa-i????
M_Alexa, intr-adevar, da-le incolo de haine de calcat, si de facut mancare, bebe tau ii cel mai important....fii linistita ca totul va fi bine....DD are grija de voi 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
16+
strumfulet + poza strumfulet
M_Alexa spune:
Lacramioara, esti dulce tare!!! 
M-ai surprins cu oferta ta dar, cu mii de multumiri, trebuie sa te refuz. Ma descurc eu cumva. Imi e suficient ca sunteti aici tot timpul si aveti o vorba buna pentru fiecare.
Dana.n, multumesc de incurajari!
Pucici la burtici si
la toate viitoarele mamici!
15+ 
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"
Pirelia spune:
Vin si eu cu adaugiri M_Alexa: Ai un motto minunat si ar fi cazul sa-l pui in aplicare. Majoritatea am avut la un moment dat dureri de burtica, intepaturi, ne-am alarmat si pana la urma nu a fost nimic. Iei tratament deja impotriva contractiilor si este totul ok. Daca medicul tau ginecolog considera ca este ceva grav iti zicea sa mergi la urgenta. Dar asa ti-a dat un tratament si te-a programat in prima zi de dupa concediu. Stai linistita. Nimeni nu iti face scandal ca sunt rufele necalcate, frigiderul gol, casa nearanjata. Iar daca taticului ii explici ca ai preferat sa ai grija de copil decat de casa te va ajuta. Important este bebelusul nu casa.
Deci relaxeaza-te, asculta muzica (ii place si lui bebe), ia tratamentul fara sa te mai ingrijorezi. Daca tu esti linistita si bebelul este linistit si nu mai apar contractiile.
Simina si Ramonika, m-ati facut sa rad. Cred ca azi voi fi doar cu zambetul pe buze din cauza voastra si sa vedeti ce o sa tot rad cand ma vor intreba colegii sau familiile de ce zambaresc. Va multumesc pentru asta.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)
Pirelia spune:
Buuuuuuuuuun, un pahar cu lapte cine vrea? O sa incep sa tot beau lapte. De o saptamana tot uit sa-mi cumpar vitaminele, iar aseara iubitul meu a spus ca daca azi ma intorc acasa fara vitamine primesc „bataita". Ca si asa vede el ca nu prea mananc, desi, din perspectiva mea, ma indop fara oprire.
simina_kin spune:
Stie cineva ceva de Krelia??????????
Daca nu ma insel ultima data spunea ca o duce pe bunica la tara ,la aer curat, dar este f mult timp de cand nu a mai scris

19+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Pirelia spune:
Krelia este foarte ocupata cu munca si cu invatatul. Nu mai poate intra pe forum pentru un timp, pana termina cu examenul. Speram sa reapara cat mai curand si cu vesti bune.
floricik spune:
Buna burtici.
Ramonika felicitari pt cele 5000 de mesaje
Eu credeam ca dai de baut pt ca faci 17 saptamani
Sau asta e maine ? 
Alexa au dreptate fetele. Lasa treaba un pic si stai linistita. Pt bebe 
Adriana eu am UM la 1 zi distanta de tine si pe bebe tot saptamana asta l-am simtit. E incredibila senzatia 

Si sa stii ca si io-s nebuna
Misca bebe si eu ma gandesc daca ceva nu-i convine...apoi nu-l mai simt si ma gandesc ce tot o face pe acolo
Paranoiaaaa ![]()
Raluci ai mare grija de tine si stai cumintica. 
16
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png