Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
byabeatrice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenic dienutze multumesc, la fel si tie ![]() Fetelor, a postat una din voi, cu ceva timp in urma ce-i drept, un link cu un tabel in care erau masurile si greutatea bebeului pe saptamani. Mai are vreuna din voi link-ul respectiv? Eu il am salvat la birou dar acum sunt in "arest la domiciliu" si pe laptop nu il am. Multumesc ![]() 14+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/
bya
15+BEBE STRUMF
BoboMom spune:
Of, Elenic, stiu prin ce spaima ai trecut ca am patit-o si noi acum o luna. Slava Domnului ca e totul bine! 
Simona (sper ca nu te botez, am citit 5 pagini in aproape 5 ore, pt ca sunt la serv si nu prea pot si am cam uitat cine ce-a zis, tin minte ideea generala
), te inteleg ca iti faci griji cu testul ala, dar dupa cum au zis si fetele sunt atatea cazuri in care rezultatul e fals. Incearca sa stai linistita pt puiutul tau. Eu eram hotarata sa nu fac amniocinteza orice ar fi, pentru ca nu vreau sa-i pun viata in pericol si oricum nu as renunta la el. Sa dea Domnul sa fie bine si sa avem toate copilasi sanatosi! 
Katyuscha, cum te mai simti?
Camy, cum merge treaba? Sper ca nu stai in praf, miros de vopsea etc.
Eu azi am o zi mai proasta, in principal pentru ca ma simt foarte obosita. Nu am dormit prea bine ca am avut o durere de sold care m-a sculat de multe ori. Asa as vrea sa-mi pot lua concediu... 
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
elenic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui byabeatrice
http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/ bya 15+BEBE STRUMF |
Multumesc bya

dana multumesc si tie

14+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
elenic spune:
Dupa tabel ar trebui sa aiba 43g si al meu are 101g! undeva, ceva nu e in regula...
14+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
mari_r spune:
hello !
bine v-am gasit ! Ma treceti si pe mine in lista va rog ?
DN 12.09.1978
UM 16.03.2009
DPN 20.12.2009
mari_r spune:
mai incerc o data....![]()
www.gehealthcare.com/usen/patient/ultrasound/timelinegrowth_chart.html" target="_blank">timelinegrowth
BoboMom spune:
Bun venit Mari si Gabitza!
Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui mari_r hello ! bine v-am gasit ! Ma treceti si pe mine in lista va rog ? DN 12.09.1978 UM 16.03.2009 DPN 20.12.2009 |
Bun venit!Sarcina usoara, la termen si copil sanatos. Pana ajungi la 12 mesaje esti moderata si vei fi citita cu intarziere... asa incat mai scrie repejoc cate ceva. Una din fetele care se ocupa de lista de pe prima pagina te va trece cu siguranta in cel mai scurt timp

16+bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Gabitza35si tie bun venit si sarcina usoara
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
mari_r spune:
| citat din mesajul lui elenic Dupa tabel ar trebui sa aiba 43g si al meu are 101g! undeva, ceva nu e in regula... 14+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
elenic, am tot 14 sapt ca si tine.... nu prea cred ca are bebelul 101 g . Si, atata timp cat dr nu a spus/sesizat nimic...iti faci sange rau.

Am mai dat de tabele cu evolutia copiilor - le trimit pe masura ce imi si aduc aminte pe unde le-am salvat; de....un neuron suprasolicitat