Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

azi mi-am luat tensiunea. e 9,7 cu 6,6.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Bei cafea ? Daca nu, poti incerca o cafelutza.

16

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

ramonika, si eu sunt cu tensiunea tot ca tine si ar fi si mai urat daca nu as bea o cafea micuta dimineata (i-am spus si dr si mi-a zis ca pot sa beau un picut), deci incearca cu o cafeluta mica!

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

gabitza35 bine ai venit!
ramonika...dak ti-ai luat tensiunea cu un aparat acasa... e posibil sa nu fie corect aparatul...
Eu acasa totdeauna am tens mica..iar la medic e tens normala.

bya 15+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, am si eu o intrebare daca stiti.
Este obligatoiu sa merg la med de fam lunar? Am fost la inceput sa imi fac din analize si atat, dar mi-a zis ...sa vin lunar...de ce???

17+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dienutze - eu n-am foat deloc de cand am ramas gravida. Si de altfel in toata viata mea am fost de 2 ori - o data cand aveam nevoie de tzidula ca-s sanatoasa la servici si o data cand m-am maritat pentru certificatul nuptial.

Daca n-ai nevoie de retete compensate sau mai stiu eu ce nu vad ce nevoie ai avea sa mergi la medicul de familie lunar.

18+

Mergi la inceput

Merci, Miramar!
Alta intrebare...incuietoare: cand ati repetat analizele la sange, uzualele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Am revenit cu vesti! Destul de bune. V-am povestit ca mi-a iesit un risc relativ mare de SD la DT (biochimic 1:150), ca doctorita la care am facut testul m-a si programat direct pt amniocenteza (dupa ce mi-a facut moralul varza), ca o prietena mi-a recomandat alt medic care, pt a evita amniocenteza, mi-a dat trimitere la un spital la un anume dr. doc. pt o sonografie, o morfofetala de fapt, si care era programata pt astazi. De cand cu nenorocitul asta de rezultat s-a dus si linistea mea, asteptam sa vina ziua de azi, sa aflu ceva...
Fac o paranteza, colac peste pupaza, ieri am tras o sperietura ca lumea, am crezut ca am pierdut sarcina, fetelor. De 1 sapt ma cam durea burta si ieri dimineata m-a pocnit si o sangerare, va dati seama in ce panica am intrat si am fugit la dr. Din fericire bebeul era ok si sangerarea s-a oprit, mai putin durerile. Mi-a spus sa stau 1 sapt acasa, linistita, sa nu fac nimic si sa vedem daca trec.
Asa, azi am fost la spital la sonografie care e de fapt o eco unde l-a luat la masuratori pe bb, morfofetala de care vorbeati voi. Mi-a spus ca totul arata bine, e dezvoltat ok, ca el nu indica AC mai ales ca am aceste sangerari cand si cand ( plus 2 avorturi spontane) SI ca s-ar putea ca din cauza acestor sangerari sa fi iesit riscul ala la biochimic. Si mi-a spus sa vin din nou la el in sapt 20 ca atunci se vad si mai multe. M-am mai linistit. El asta face toata ziua, in fiecare zi, diagnostic prenatal, asa ca am incredere in ce spune. Bineinteles ca nu e un rezultat cu o precizie cum primesti la AC, dar totusi ma bucura sa stiu ca nu prezinta nici o anomalie so far... Avem 9,2 cm si 101 g A! si a fost si prima oara cand i-am ascultat inimioara!!
Ideea este ca mi-a mai venit inima la loc, am avut o perioada tare proasta in ultimul timp, dar a trecut!
A! era sa uit! a zis ca nu vede bine ce e, n-a vrut sa ne arate, dar el presupune ca e ... BAIAT! Se pare ca maica-mea a avut dreptate, dar oricum mai sunt sanse sa se suceasca

Gata cu mine ca v-am ametit!
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana, care au simtit bebeii ca misca sau care au avut zile de nastere! S-a scris prea mult, nu mai tin minte care cum...si n-am avut starea necesara sa scriu

Alina.a m-a impresionat povestea ta, am citit-o cu ceva timp in urma. A propos si eu sunt din Arad.

dana.n nu cred ca e grav cu chistul, colega mea mi-a spus (si e in varsta) ca a avut si ea si i l-au scos la nastere.

monis concediu placut cu intarziere...iti spun vestile bune cand te intorci

Schimbam si noi, azi am implinit 14 saptamani!

14+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Elenic, la multe saptamani de acu incolo...pana la 40!!
Ma bucur ca a iesit bine la masuratori si te-a linistit dr.

Eu tineam sa fac si triplutest, dar dr mi-a zis ca nu e cazul, pot iesi anomalii care nu pot decat sa sperie, si atata timp cat DD a iesit ok, nu am de ce. Sper sa aiba dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

dienutze multumesc, la fel si tie

Fetelor, a postat una din voi, cu ceva timp in urma ce-i drept, un link cu un tabel in care erau masurile si greutatea bebeului pe saptamani. Mai are vreuna din voi link-ul respectiv? Eu il am salvat la birou dar acum sunt in "arest la domiciliu" si pe laptop nu il am.

Multumesc

14+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Elenic, ma bucur ca sunteti bine!

------------------------
20+

Albume foto

Mergi la inceput