noi, sagetatoarele (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca daca te-ai facut cu ceara de unica folosinta la cosmetica banuiesc ca sti cum e aparatul. Aparatul de incalzit ceara e 75 lei, cartusul de ceara 6.5 lei. iti mai trebuie hartie pachet ( 100 buc x 20 cm ) 17 lei sau hartie rola 100 metri = 48 lei. Eu mi-am comandat rola.
eu te sfatuiesc sa renunti la a mai folosi lama. daca o folosesti firul de par creste mai gros si ... cand folosesti ceara iti da sangele. E greu pana te obisnuiesti cu ceara caci apoi nu mai renunti. Cumnata mea s-a facut cu lama ani buni pana am reusit sa o conving sa mearga la cosmetica. A fost greu la inceput dar acum nu vrea sa auda de lama. Si-a comandat si ea aparatul de epilat.
Daca vrei mai multe detalii te rog sa imi spui.
imi pare rau ca trebuie sa se mai chinuie Zibe cu orteza dar ma bucur ca se vad rezultatele.

Andreea daca il spuni pe tip te rog daca nu te deranjaza sa ii spui ca eu l-am recomandat . Eu am mai comandat ieri doua aparate pt prietene si multe consumabile. Era sa uit, tipul pleca in concediu azi si lipseste parca 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ta si de la mine, dupa atata vreme, va rog scuzati lipsa!!
am mai multe stari in acelasi timp, , caldura e unul din factori
pe 30 mergem la IA in cluj, am uitat sa il intreb pe dct daca imi mai treb ceva acte sau ceva harti....uffffffff.....
am stat 3 ore jumate,in clinica privata sa intru la el, si asta m-a disperat, ....directorul clinicii a spus ca pot sta si 10 ore, ......
f interesanta politica privatului,nu?????? ori sunt eu prea tampita -pardon - pt secolul asta..........
alexia noastra e bine, grasuna,deja,frumoasa foc, ca si ma-sa cand era mica. are deja 3,75 sau mai mult.sunt bine,amandoua.
ieri am primit vesti rele, pe la 11- nu am mai fost buna de nimic....
va doresc o zi buna, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

nico, multumesc pt ajutor, dar nu mai stiu cum sa fac - acolo nu e decat mail, profil si yahoo..... si nu prea ma pot concentra,
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Galliciana apesi butonul Forward apoi copiezi tot ce e in mesaj. Nu mi-am salvat modificarile ca ti le puteam pune aici si apoi le stergeam.
Ca sa nu le bagam pe fete in ceata le spun despre ce e vorba. Galliciana are o tastatura in germana daca nu ma insel si cand nu se descurca cu ea ii mai dau eu o mana de ajutor (la alt topic).
Cu vestile rele ce pot sa iti spun. Eu merg pe principiul bine ca nu e mai rau si merge. Mi se mai scufunda si mie corabiile dar incerc sa fiu optimista. capul sus ca o sa fie bine pana la urma.
Cu medicii si eu o patesc la privat cu ginecologii. Ciar nicodata nu am intrat la cat am avut programare.

Mergi la inceput

tastatura din franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Buna dimineata!
Azi dau petrecere mare asa ca va invit asa virtual sa ne facem de cap.
Deci sageti si sagetute va invit la , apoi va pregatiti de , ceva de baut si putina miscare . Mai aveti chef de munca????
Azi puiul meu drag implineste 6 ani. Pt mine e o zi foarte speciala. Dragul de el abia asteapta petrecerea si tortul (inca nu stie cum e si e tare curios).

UAUUUUUUUUUUUUUUUU...E ROST DE CHEF AZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANISORI PUI SCUMP, SA FII SANATOS SI NOROCOS, ASTA E CEEA CE CONTEAZA!

sigur Nico, o sa-i mentionez numele tau...

Distractie faina!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

iertare,nico, nu am citit din urma.....
LA MULTI ANI!!!
sa creasca mare si sanatos,
sa va mandriti cu el!!!!

multumim pt tratatie!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Wow Nico, ce flacau maaaaare ai, ai scolarel imediat! Sanatate multa, ca-i mai buna decat toate!

Am calculat cu ceara, deci ajunge cam la 120 cu totul... merita. Eu pateam cu ceara (ce patesc si cu epilatul cu aparatul de fapt), ca incep sa iasa fire imediat, niciodata nu sunt `curata` deplin, nu mai zic de alea iesite sub piele, pot sa stau la inmuiat cu tona si sa ma frec cu mama manusilor lufa, sau cum le spune . Ce solutii adoptati voi pt firele astea rebele? Eu mai stateam cu penseta dupa ele.... da atunci aveam timp.....

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Multumesc mult sagetute dragi .
Anca cand ai 2 copii, deci timp putin, nu le mai vezi . le mai luam si eu cu penseta. Acum direct cu ceara sau epilatorul. pe mine ma enerveaza tare cele care cresc sub piele. De cand folosesc ceara saunt mai putine.
Pt epilarea cu ceara de unica folosinta un cartusi care cost 6.5 iti ajunge la o epilare (picioare lung, inghinal, axila). Asa imi spunea tipul. Oricum merita caci te costa cam 10 lei un epilat total, dar sa te te ajute o colega.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

ta si de la mine, dupa atata vreme, va rog scuzati lipsa!!
am mai multe stari in acelasi timp, , caldura e unul din factori
pe 30 mergem la IA in cluj, am uitat sa il intreb pe dct daca imi mai treb ceva acte sau ceva harti....uffffffff.....
am stat 3 ore jumate,in clinica privata sa intru la el, si asta m-a disperat, ....directorul clinicii a spus ca pot sta si 10 ore, ......
f interesanta politica privatului,nu?????? ori sunt eu prea tampita -pardon - pt secolul asta..........
alexia noastra e bine, grasuna,deja,frumoasa foc, ca si ma-sa cand era mica. are deja 3,75 sau mai mult.sunt bine,amandoua.
ieri am primit vesti rele, pe la 11- nu am mai fost buna de nimic....
va doresc o zi buna, pupici la gagici!!!

galli, iti tin pumnii...doamne da sa iasa ce va doriti... ai fost la clinica la Cluj? la Gynia sau la cea de pe Decebal? la ce medic ai fost?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput