noi, sagetatoarele (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ela, ne-a trimis dct de la noi din oras, e un fost coleg de al lui, dr, surcel, la ginec.1. sa dea DD, ca sunt obositoare si chestiile astea....ufffffff....
pe 30 iulie, ela
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Galliciana eu sunt mai afon pe partea asta asa ca te rog sa imi spui ce inseamna IA.
mai tarziu o sa incar poze de la petrecere. A fost frumos. Alex a fost foarte incantat de cadouri, de tort. S-a bucurat tare ca au fost aproape toti prietenii prezenti. Aseara ma intreba daca putem sa repetam firgura de Sf Alexandru .
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Mergi la inceput

neeeeeeataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
va invit la
nico, inseminare artificiala.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Galliciana acum mi se pare logic. Nu stiu cum de nu m-am gandit. Doamne ajuta sa fie bine. stiu ce mult iti doresti un bb

Mergi la inceput

mmesc, draga mea, sa dea DD la toata lumea care isi doreste!!!
ufffffffff, ce fericire!!!
noi vom face, sper, ca in 30, inseminare intrauterina.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

noi tot la bunici...rasfatati din plin...mare strengar si golanel... si tot mai vorbaret...dar pe limba lui...

azi am fost si am achitat si avansul pt concediul din Turcia...parca acum ma simt mai aproape de concediu...dar tot mai e de asteptat...

abia astept sa mergem, mai ales ca vom fi toata familia acolo...sper sa fie minunat!

galli, iti tin pumnii...sper sa-ti iasa din prima.. am auzit de dr. Surcel...dar nu stiu prea multe detalii...eu am nascut la Stanca nu la Gine 1...

cum stati voi cu caldurile astea???le suportati????ufff...si cand am auzit ca in sud sunt si vor fi 37-39 grade...mamaaaa...

Eric e tot pe afara la piscina...si mai mult in fundu gol...

e asa haios...azi a incercat singurel sa bea din canita, eu n-am insistat pana acum sa-i dau, am zis ca va face pasul asta cand va vrea el...bineinteles ca a dat pe langa gura, adica si-a dus canita spre gura dar sub buza si tot s-a udat...noroc ca era dezbracat...[:D} am ras de numa numa...

Nico, asteptam pozici...ce ma bucur ca a fost fain la petrecere...dragii de ei...se bucura atat de tare cand sunt inconjurati de prieteni... am comandat aparatul, astept sa vina...

va pusic acum! o seara racoroasa si un rest de saptamana la fel!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Azi fara cafea caci e prea cald si nu ne face bine.
Andreea e bine ca stati la bunici. Noi in apartam,ent o ducem destul de rau. Ieri, de la caldura (avem 40 de grade in casa), i s-a facut rau Andrei, apoi lui Alex. La scurt timp i-am urmat eu. Ne-am luat bagajelele si am plecat la niste prieteni la casa. Era numai bine acolo. Acum copiii sunt mai bine. Eu inca tare ametita. Cum ajunge sotul acasa plecam la munte pana duminica. Chiar nu putem sa stam aici. Sper ca saptamana viitoare sa putem cumpara AC.
Din pacate poze am putine. Le-am descarcat si .... am rugat un prieten sa faca el asa ca nu mai comentez. O sa rog o prietena care a avut aparat sa imi dea ca are si ea.
Mi-a venit si mie coletul cu rezervele de ceara si hartia dar inca nu le-am luat de la popsta. sper sa ajung azi.
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, un si o pentru toate, imi cer scuze pentru absenta, din pacate nu am vesti foarte bune. Stiti ca trebuia sa mergem dupa analize pe 18, ei uite ca.......... analizele sotului nu au fost foarte bune, mai bine spus nu au fost bune mai deloc, doctorita ne-a recomandat FIV
A urmat o perioada in care nu am vrut sa vad si sa vorbesc cu nimeni, sotul meu este cu moralul la pamant, se pare ca eu sunt cea care a primit vestea mai bine. Nu disper.....astept doar momentul pentru un al doile set de analize sa vedem daca dupa tratament rezultatele sunt mai bune.
O zi buna am sa revin cu vesti.....mai bune , sper.......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Neata fetelor, un si o pentru toate, imi cer scuze pentru absenta, din pacate nu am vesti foarte bune. Stiti ca trebuia sa mergem dupa analize pe 18, ei uite ca.......... analizele sotului nu au fost foarte bune, mai bine spus nu au fost bune mai deloc, doctorita ne-a recomandat FIV
A urmat o perioada in care nu am vrut sa vad si sa vorbesc cu nimeni, sotul meu este cu moralul la pamant, se pare ca eu sunt cea care a primit vestea mai bine. Nu disper.....astept doar momentul pentru un al doile set de analize sa vedem daca dupa tratament rezultatele sunt mai bune.
O zi buna am sa revin cu vesti.....mai bune , sper.......

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

draga mea, imi apre rau...nu stiu ce sa zic in astfel de cazuri...dar gandesti pozitiv...chiar daca faceti FIV....important e sa aveti copilasul vostr mult dorit...in rest, toate trec si se uita... haideti, please...cheer up!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput