noi, sagetatoarele (12)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
Helau gagici!
mai, da ce bate vantu' pe aci...tare ocupate sunteti voi...ia intrati la o barfa mica, ceva..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
nobody????
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
nma spune:
Andreea eu ar trebui sa ma ascund ca de mu8ltisor nu am mai semnat condica de prezenta. Acum sunt mai libera. Am dus pustimea la tara la bona pana luni. Pana acum a fost ocupati cu chefuri. Am avut multi sarbatoriti asa ca mai tot timpul plecati. Acum avem o saptamana de pauza, apoi o luam de la capat .
De dimineata m-am apucat de curatenie generala. Am si uitat ce bine e sa fie toate in ordine. mai tarziu plec la cumparaturi cu o prietena. Aseara am stat cu priuetenele la taclale pana la ora 12. parca nu imi venea sa merg acasa. uneori e bine sa mai luam o pauza, asa fara copii.
pana una alta va astept cu drag la o .
nma spune:
O cu mult lapte va asteapta pe fiecare.
Galliciana ce face nepotica? marti a nascut si o pritenesa a mea si ma gandeam la tine.
O zi frunoasa tuturor!
nma spune:
Acum intru sa ma laud . Epilatorul meu deja rupe firele de par (il am de 10 ani deci e normal) asa ca am tot oscilat intre un epilator electric si aparat de incalzit ceara de unica folosinta. pana la urma am mers pe varianta ceara si mi-am comandat. Imi era teama ca nu pot sa ma fac singura. Dimineata la ora 8 am ridicat coletul si .... acum m-am terminat de epilat. Chiar sunt foarte multumita. daca stau sa ma gandesc am facut afacere buna. In ultimul timp ma facea doar cosmeticiana cu acelasi tip de ceara dar cu banii de pe doua sedinte mi-am luat si ceara si incalzitorul.
Voi ce metode folositi???
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Acum intru sa ma laud . Epilatorul meu deja rupe firele de par (il am de 10 ani deci e normal) asa ca am tot oscilat intre un epilator electric si aparat de incalzit ceara de unica folosinta. pana la urma am mers pe varianta ceara si mi-am comandat. Imi era teama ca nu pot sa ma fac singura. Dimineata la ora 8 am ridicat coletul si .... acum m-am terminat de epilat. Chiar sunt foarte multumita. daca stau sa ma gandesc am facut afacere buna. In ultimul timp ma facea doar cosmeticiana cu acelasi tip de ceara dar cu banii de pe doua sedinte mi-am luat si ceara si incalzitorul. Voi ce metode folositi??? |
hmmmmmmmmmmm...suna tare bine...si eu vreaaaaaaaauuuuuuuuu!
eu cand la epilat, cand cu epilatorul cand cu crema(ultima varianta am ales-o mai nou in ultima vreme...si stiti de ce...)
Nico, vreau detalii, please!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
anca_27 spune:
Pai pune detaliile aici ce are. Eu tot cu epilator dar la stil brazilian nu m-am bagat cu el si nici axial , asa ca pe picioare doar cu el si-n rest ... lama. Inainte de zibe mergeam si eu la cosmetica regulat si luam cu ceara tot, de peste tot. Dar singura... mi-e teama ca nu reusesc, n-am atata sange-n vena sa trag cu putere si sa mai vad si sange...ca la mine se lasa cu sange de fiecare data, asa radacini strong aveam. Si-acu, cu lama, sigur s-au mai strongalit. Si cu crema... ma irit.
Altele... Fost-am si noi la madame ortoped-chirurg pediatru. Cu radiografia. Dupa ce m-au luat toti dracii ca la cea mai tare clinica privata din oras unde ma dusei eu sa-i fac raza, era doar unu de zici ca l-au angajat peste vara, si nu era nimeni s-o tina in timp ce pe reclama scria ca au 4 asistenti - deci am tinut-o doar eu - ajung acasa si ma uit pe film. Un sold se vedea doar jumate, ca domnul idiot ii pusese chestia aia care sa-i protejeze pasarica aiurea, si era alb. Deja ma vedeam la Cluj la eco, dar am zis hai sa mergem la control sa vedem madame ce spune. Ea nici n-a bagat de seama, a luat liniarul ei cu mii de gradatii, si s-a apucat sa masoare raza veche, cu asta noua, zambitoare, totul e spre bine inca 3 sapt o mai purtam non-stop (orteza), de fapt 2 sapt si 4 zile - face bine la pisic sa calculez asa, si apoi inca 4 sapt doar noaptea. Ce-a fost mai greu a trecut.
Altele... mor de cald, tb neaparat AC. Si casa striga la mine. Pe dansii i-am trimis in parc la umbra ca e mai placut, eu ma dreg cu-o bere fara alcool si-mi fac curaj sa m-apuc.
Pusiiiiiiici si-o duminica magica!
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
eladea2005 spune:
Helau si de la noi!
noi suntem la bunici...iar...
Nico, scuze n-am avut timp sa-ti raspund, dar iti multumesc aci pt PM... o sa-l contactez pe tip...
Anca, ce bine ca mai aveti putin...scapati repede, o sa vezi...asa trece timpul... zibelina...
restul fetelor?? someaza???
O saptamana minunata tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
nma spune:
Buna dimineata!
Azi dau petrecere mare asa ca va invit asa virtual sa ne facem de cap.
Deci sageti si sagetute va invit la , apoi va pregatiti de , ceva de baut si putina miscare . Mai aveti chef de munca????
Azi puiul meu drag implineste 6 ani. Pt mine e o zi foarte speciala. Dragul de el abia asteapta petrecerea si tortul (inca nu stie cum e si e tare curios).