noi, sagetatoarele (12)
Raspunsuri - Pagina 4
anca_27 spune:
Nico, mersic de bancuri, era s-o trezesc pe zibe. Mai, tu nu mai dovedesti cu munca, eu imi doresc ca mai gasesc ceva copii la meditatii. Pana la urma, cred ca tb sa avem grija ce ne dorim.
Mersic de aprecieri fetelor, chiar ne-am distrat la botez, in aer liber.
Galli, ce mai face sora ta? Ce netoti, sa-i faca chiuretaj fara eco nimic. Bine, mie mi-au facut imediat dupa nastere, dar atunci nu mai conta ca n-am mai simtit nimic dupa ce fusese inainte.
Dea, inapoi la betoane? Si noi asteptam jumatea lui iulie sa mergem cu zibe la control, apoi o taiem si noi iar la munte. Mai facem si economie printre altele.
Nico, sa-nteleg ca nu mai bei decat lapte?
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Dragaica spune:
Vai fetelor ce rusine ....suntem pe pagina 3 unde umblati ?
ANCA am vazur pozele de la botez, frumoase, mi-a placut mult bluzita sau rochita ta neagra
De bebelina ce sa mai zic decat ca e frumoasa foc, dupa ochii ei albastri ma topesc.
Mi-a placut biserica de lemn, asa mi-ar placea sa-mi botez si eu copii, la bunicii mei la munte....vise vise si iar vise.
NICO capul sus, am inteles ca e mai greu cu locurile de munca in tara in perioada asta dar tu ai 2 mari avantaje: esti tanara si ai o meserie care se cauta. Mai rau de mama mea care are 54 de ani si nu o mai angajeaa nimeni din cauza varstei si a meseriei (tehnician silvic).
Calm si rabadare......vedeti cat sunt de buna la partea cu teoria ce sa-i fac daca practica ma omoara
Dea spor la bagaje....
Galliciana pe unde umbli???.........Alison?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
eladea2005 spune:
Salutare!
mai fetelor, chiar asa...unde sunteti???
noi ne-am repatriat, suntem la CLuj...printul doarme deocamdata...asa ca am timp de scris si citit..
despre noi...deocamdata totul e ok...Eric a dormit prima noapte la bunicii din Cluj...a fost ok...se pare ca...timp in care noi am iesit cu prietenii la terasa, sa ne mai relexam... fiecare si-a lasat copilu cu cine a putut si ne-am reintrunit ca pe vremuri...
eu vreau sa ma tund sapt asta, nu mai suport deja parul...mi-a crescut si ma enerveaza...
abia astept concediul...dar mai e mult pana acolo..si parca timpul trece greu cand te gandesti la cocnediu...
sper ca sunteti bine cu toatele..inclusiv cele care n-au dat de mult ochii cu noi...
o saptamana faina tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elvie spune:
Eu sunt aici ,va citesc dar nu prea am avut timp de scris.Revin ,pana atunci la toata lumea.
nma spune:
Vaiiiii, suntem la pag 3. Iar am lipsit mult dar tot motivat .
Sunt cu nervii la pamant. Domnisoara mea e bolnavioara . Ieri am ajuns la urgente cu febra peste 40 dupa ce i-am dat fiola de algocalmin. Nici macar nu stiu de la ce a facut febra asa de mare. Am stat destul de mult la medic pana ia scazut (i-au facut si impachetari). Azi aveam mult de lucru dar am stat doar cu ea.
Zilele astea tot rau mi-a mers. intr-o seara am spart 4 pahare si era sa se taie alex in cioburi. Sambata am spart lustra din camera copiilor (pe la ora 23) Era din sticla masiva asa ca a trebuit curatenie generala. Cica cioburile aduc noroc. norocvul meu a fost ca nu s-a taiat nimeni.
Andreea noi cred ca vom renunta si la a doua varianata de concediu. se duc banii foarte repede, dar de venit mai greu. Ar trebui sa incasam ceva banti dar .... e asta e.
anca_27 spune:
Of Nico, si inca nu banui de la ce febra asa puternica? Draga de ea... Stiu cum e si sa ai de lucru si sa nu poti, dar tot bb-ii sunt mai importanti. Acu in sesiunea de vara, aveam 2 examene in aceeasi zi, I. busy, doar eu cu ea, pt unul reusisem sa-mi fac ce trebuia, la celalalt doar jumate. Si mi-am dat seama ca n-o s-ajung oricum. Ma vedeam deja in toamna, cu restante, picata la cu taxa. Am tras un plans de frustrare si m-am ocupat de zibe, impacandu-ma cu ideea. Norocul a facut ca la un exam profa accepta si a doua zi materialele, nu fusesem singura lipsa, si la celalalt se impartise lumea in 2 grupe, a doua grupa urmand sapt urmatoare sa sustina lucrarea, unde-am nimerit si eu.
Pe undeva, am fost rasplatita... vei fi si tu, si poate nu degeaba atatea cioburi.
Eladea, deci peste vreun an pot spera si eu la o iesire doar cu soatza? Numa sa gasesc bunici in zona. Te-ai tuns? Pozici, pozici!
Dragaica, da, fu fain botezul la munte, biserica mica, intim, fresh air. Rochia era fusta si camasa. Fusta de-a mea, camasa luata de la sis. Noroc pe ea ca ma mai intolesc si eu. Ea are timp de mall-uri si umblaturi si cand ne intalnim e deja acord nescris sa aduca toate noutatile si eu sa cumpar de la ea ce-mi place mie si ei nu prea. Sau merge si-si ia la fel, dar alte culori.
Faza haioasa cu camasa, e ca era cu un umar gol, si na, la sat, cum sa ma prezint cu umerii goi in biserica... am scotocit la bunica in sifonier o juma de ora sa gasesc un batic cu care sa pot masca umarul. Bineinteles ca l-am scos dupa ce s-a terminat toata treaba religioasa.
Galli, ce mai faci, ce mai face sora ta, aia mica? Hai ca ma ingrijorezi, tu care esti aici zilnic....
Elvie, deci mai existi.
Pusici si lui Alison, Atelocin, Nemhi, Ionela roxana, Claudia, le iertam absenta si le asteptam cu vesti.
si luati la voi!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
nma spune:
Buna dimineata!
Anca daca iti mai amintesti am prins si eu o sesiune cu ditamai burtica si inca una cu un pui mic mic acasa. Am vrut sa imi inghet anul dar nu a fost de acord profesorul care se ocupa de noi. pana la urma am luat toate examenele desi au fost cateva la care nu am reusit sa parcurg toatat materi. pur si simplu am avut noroc cu carul. de ex la cel mai exigent profesor (economie mondiala, deci mult de tocit) am invatat fix 3 subiecte. Mi-a picat subiectul pe care il stiam cel mai bine. Am luat 10. Au mai trecut examenul doar 3 colegi, restul au picat. eu nu am vrut sa merg la examen dar ma batut sotul la cap sa ma duc sa vad cum e. deci DD ne ajuta.
Restul sagetilor pe unde umblati?
eladea2005 spune:
salutare!
Nico, offffffff...imi pare rau de puiuta mica...sunteti bine acum? i-ai facut analize?? ce-au zis medicii??? stii cum se zice, cand ai o problema, parca atunci apar si mai multe... sper sa treaca rapid periaoda asta si sa it revii! sunt sigura ca asa va fi, esti o femeie puternica, nu ma indoiesc de asta!
anca, m-am distrat pe seama postarii tale cu botezul... o sa punem si pozici...sa vad cand reusesc sa-mi fac...l-am tuns ieri si pe Eric...cu circ, evident, dar asta e..
galli, claudia, dragaica, elvie si restul???
o zi faina tuturor!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
galliciana spune:
hello,hello, hello!!! sorry, for the ...........
in fine..........
sormea e acasa de vinerea trecuta, imediat, ce mai....... i-au facut eco, nu are nimic, bineinteles.medicul ala e mai tampit, sa mai vada si el ceva .......tanar........... ma rog..... nu am fost la ea de mult, stiti voi, poate voi merge azi sau maine.... cica mica are deja 3,200, super, ce mai....
am fost duminica la padure, m-a intepat nu stiu ce, am un picior cat china....acum incepe sa isi mai revina......... stiti voi, toate belelele in c........ babii mele!!!
marti am fost la padure, dupa ciuperci si zmeura, m-a cadorisit soacra cu vreo 10 kg de afine.........no probl.....
azi fac de mancare, ca nu mai e.......
revin,pupam micutii mici raciti,s au ........
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
eladea2005 spune:
helau!
what's up, girls??? pe unde mai umblati voi????
noi l-am expediat pe Eric la frate-mio, astazi pana maine...e asa goala casa..prea liniste...ma plicti...imi lipseste obiectul muncii...
anca, n-am vrut sa te sperii prea tare... referitor la iesirea in doi (sau mai multi)...se paote, cu putina vointa si cu putina intelegere din partea unei babysitter... oricine ar fi ea...
azi am fost la o pizza super buna..la un restaurant italienesc... imi era tare dor de pizza, n-am mai mancat demult...
aveti vreo reteta buna de praji cu mascarpone??? astept oferte...
pusici!
ERIC IN 2009...
ERIC