noi, sagetatoarele (12)
Raspunsuri - Pagina 3
anca_27 spune:
Dragaica, tinem pumnii la interviu!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa va invit la
da,precum e zodia, asa si eu, bineinteles ca buni a intervenit ieir iar, eu am rabufnit....vrea rol de primadona!!!!deh.... am cedat fara comentarii.... desi ma amaraste pe zi ce trece....in loc sa capete intelepciune, e exact invers....sor-mea, cine stie ce a inteles, pt ca eu am iesit ca vantul, si nu m-am explicat....cel mai intelept cedeaza, asta e felul meu.....asa a facut buni si vineri,si sambata.... nu e o noutate....sincer, m-am saturat de ea, de aerele ei....
in fine, dragaica, asteptam vestile bune!!!!!!!! stim noi!!!! dar vrem confirmarea!!!!
f frumoase pozele nico, dragaica!!!!super!!!
andreea, nu cred ca este cazul sa iti faci griji in priv ac, din contra, se spune ca ramai mai rpd, cine stie care o fi cauza....lasa, totul va fi bine!!!!! crede-ma!!!
noi vom ajunge la inseminare, cat de curand!!!
pupicic la gagici!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Eu ma bag repede la cafea cat mai e calduta.
Dragaica cum a fost la interviu? Cu AC si eu zic sa nu iti faci prea mari griji. Eu am luat 6 ani si am ramas imediat ce le-am intrerupt. Chiar glumea dr pe seama mea ca m-am dus la un control sa vad daca totul e ok si pot sa fac si eu un bb si ... dupa 30 de zile am mers sa imi confirme sarcina. important e sa scapi putin de stres.
Galliciana la fel e si mama mea dar m-am obisnuit. Din pacate parintii nu putem sa ii alegem . Cand eram mai mica imi parea rau ca nu am o mama asa cum vad la altii. Acum ea sta cu vecinele la banca, e pensionara, iar eu platesc bona (sta in blocul vecin) .In schimb cand ma supara cineva eu spun tot ce am de spus, chiar daca risc sa regret mai tarziu. Nu prea pot sa tin in mine.
Sper sa se prinda si la voi samburelul curand, sa nu mai fie nevoie de inseminare .
Pup dulce toate sagetile
Dragaica spune:
Fetelor multumesc de incurajari, eu zic ca a fost bine, a fost doar un interviu telefonic (a doua selectie), daca trec de el urmeaza al 3 le interviu fata-n fata, apoi un test psihologic(sa vada cum reactinezi cand te streseaza clientul foarte tare, sa nu-i dai cu ceva in cap)
In privinta bebelului ma simt un picut vinovata, stiu ca sunt prea stresata, sunt constienta si totusi nu reusesc sa ma echlibrez.
De cand am venit aici am muncit non stop + scoala+ acasa, am vrut sa ajung mai repede la acelasi nivel (salarial, etc.) cu Andrei, cam greu pentru ca nu am o meserie cautata, in schimb de ingineri au mereu nevoie. Sunt competitiva, uneori chiar cu sotul meu si nu prea e bine, .... in sfarsit o sa astept pana pe 14 sa vedem ce zice doctorul.
Azi sunt libera e ziua Canadei si prima zi a festivalului de jazz din Montreal, iesim in gasca la spectacole...
Va pupicesc, multumesc de incurajari
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
anca_27 spune:
Galli, hm, si eu am probleme nerezolvate cu ma maman, si stiu c-o sa ramana asa pt ca n-am cu cine, deci tot de mine depinde. Si ma gandesc ca toate astea in fata surorii tale, sa nu se simta ea prost, mai ales acum cand numai de stres suplimentar n-are nevoie. Nu te supi, my opinion!
Dragaica, deci va chefuiti. Sa va fie de bine. Tare interesant modul de intervievere (suna ciudat, se spune altfel?).
Am resit sa pun si eu ceva poizici, aici de la botez, si-aici mai recente.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
galliciana spune:
neataaaaaaaaaa!!! am venit cu !!
nu stau mult, ca fug la mancarica si neaparat putina ordine!
da, asta e, mi se ridica parul, vb aceea, cand vad cce prostii debiteaza!anca,nu te contrazic....this time
dragaica, ma bucur ca totul a fost ca pe ata!!!
eric??? ce face micutul eric? deh, fetelor, asa e, nico, nu ni-i alegem... m-am resemnat demult cu asta...
fetele mele sunt in spital de ieri, sormea are ceva, nu stiu, cred ca a racit, pt ca ieri mi-a spus ca s-a spalat cu apa rece in spital... vrea unul sa ii faca chiuretaj asa, fara eco, nimic-nimic! e nebun, ce mai...e si alergica la antibiotice, deci, f frumos... micuta e bine, creste,in fiecare zi.
o zi buna, va pupic, mai intru eu
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Buna dimineata!
cu lapte pt sageti!
Anca superbe pozele. Imi place peisajul rustic. Foarte frumos. Si Zibe e o dulceata de copil. Imi vine sa ii pupacesc ochisorii frumosi.
Dragaica stai mama linistita si nu te mai stresa cu prosti. Bb-le vine la timpul potrivit. Nu stiu de ce vrei sa ai acelasi salariu cu sotul. Pt mine nu are nici o importanta care castiga mai mult. Am avut perioade cand eu aduceam mai multi bani in casa dar acum e randul domnului meu. Important e ca voi sa va intelegeti bine. Banii oricum sunt la comun.
bafta multa si la interviul fata in fata.
nma spune:
Heiii, adunarea la o cu mult laptic. tocmai eu vorbesc, care intru doar pe fuga.
Acum am realizat ca se apropie concediu. Ne-am propus sa mergem la sfarsitul lunii dar inca nu stim destinatia. Eu asi vrea undeva la munte, sa dorm mult, sa ma plimb, sa fie liniste. Sper sa reusesc sa terimn proiectul la care lucrez (ar fi trebuit predat de mult dar nu am primit toate datele tehnice). Din august ma intorc la vechiul job si habar nu am cum o sa ma descurc. Speram sa fac schimbari majore dar uite ca nu s-a putut. Uneori ma enervez ca s-a ajuns aici. totul dincauza crizei financiare. Anul trecut totul parea usor. dar toate trec, se rezolva. se spune ca sunt o persoana foarte norocoasa. Eu cred ca norocul si-l face omul cu mana lui.
gata ca am filozofat destul . Pup toate sagetile. sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum va doriti (noi inca nu stim pe unde vom ajunge).
nma spune:
Popescu ajunge mai devreme acasa si o gaseste pe nevasta-sa in pat cu lon, prietenul sau:
Striga nervos:
- Asta-i recunostinta ta, ingrato? Te-am tinut mereu, in puf, ti-am cumparat orice ai vrut. Asta-i multumirea pentru blanurile scumpe, pentru vacantele in California...? lar tu, mai loane, macar cit vorbesc eu, opreste-te!
Din cauza miilor de solicitari privind plata taxelor si a impozitelor, ne vedem nevoiti sa restrangem programul de lucru al caseriilor, dupa cum urmeaza:
MARTI - 8.30 - 8.35
JOI - 8.30 - 8.35
Pauza de masa: 8.35 - 17.00
Va multumim pentru intelegere!
Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba:
-Cine a baut aseara ?Nici un raspuns.
-Cine a baut aseara intreaba a doua oara.Tot nici un raspuns .
-Cine a baut aseara intreaba nervos a treia oara. Din formatie iese un soldat pirpiriu si spune:
-Eu MARIA TA !
-Hai sa ne dregem , ceilalti la LUPTA !
eladea2005 spune:
salutare!
intru rapid, tre sa fac bagajele..mergem inapoi acasa...pentru ceva vreme...
am vazut o domnisorica scumpica foc...la botez...sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita! foarte frumaosa petrecerea...
galli, Eric e bine, tot mai strengar, dar asa nu mai e o noutate, deja... asteptam concediu, de fapt astept sa ies din rutina asta zilnica...
nico, iti tin pumnii sa fie totul bine..stiu ca e tare greu, mai ales in perioada asta...si eu sunt ingrozita de perspectiva, adica de faptul ca ar trebui sa ma intorc la serviciul ALA (desi pana atunci s-ar putea sa nu mai am unde ma intoarce)...dar sper sa apara o schimbare din punctul asta de vedere... traiesc cu speranta, macar...
va pusic! vorbim de la CLuj!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...