Reclama sadica

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mie la fel de scrantita mi se pare si cea de la Romtelecom, cu criminalul/pedofilul ala care vrea sa ii faca ceva copilului care se joaca la wii si in final ajunge sa se joace cu el, dupa care il salta politia.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu am facut sesizare la cna inainte sa deschid subiectul....si asteptam un rapuns....si cum nu l-am primit inca ...si reclama mai este difuzata am deschis acest subiect sa imi dau seama daca sunt sau nu exagerata....
poate ca sunt.....poate nu....eu totusi consider ca nu ar trebui defuzata inainte de 00:00
loryi1974 copii acum in vacanta se uita mai des la tv..pentru ca sunt multi care stau acasa singuri cand parintii sunt la lucru.....si nu ma refer la copii de 2-6 ani.....sunt destui copii si adolescenti care stau singuri acasa in vacanata....afara poate nu au voie, si le ramane doar tv-ul si calculatorul....din pacate....
motanik din pacate ai dreptate....azi am vazut-o si m-am socat....oare ce gandeste un copil cand vede o astfel de reclama???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena
....azi am vazut-o si m-am socat....oare ce gandeste un copil cand vede o astfel de reclama???

Probabil ca majoritatea copiilor o vizioneaza cu placere si li se pare comica, la fel cum la Tom si Jerry ingheata motanul, sau ramane fara coada, sau...

Conexiunile macabre cred ca sunt doar in mintea adultilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:

motanik din pacate ai dreptate....azi am vazut-o si m-am socat....oare ce gandeste un copil cand vede o astfel de reclama???

Probabil cam acelasi lucru pe care il gandeste cand ii citesti Capra cu trei iezi (partea cu capetele taiate ranjite la ferestre )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

ha ha Adina... 2 secunde mai tarziu, la naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am postat in acelasi timp Eliza

cred ca subiectul asta este mult zgomot pentru nimic. In general la o reclama din asta se consulta profesionisti care chiar se pricep la segmentarea clientilor, mesaje etc. - nu trebuie sa fie intelese de toata lumea, ci doar de cine trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

probabil ca e adresata segmentului format din adolescenti emo si alte tendinte sinucigase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Nepotica mea de 6 ani cand a vazut reclama zice:" pai si daca tai capu' la om el nu moare? Si cum merge corpu' fara cap? Si-a pierdut capu' de la pufuleti!!!" Asta ca sa vedeti ce-i in mintea lor!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Reclama asta "se da" si la tv?? Ca n-am vazut-o.. da' bine ca ne-ai aratat-o, sa stiu sa schimb repede cand o vad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:

eu am facut sesizare la cna inainte sa deschid subiectul....si asteptam un rapuns....si cum nu l-am primit inca ...si reclama mai este difuzata am deschis acest subiect sa imi dau seama daca sunt sau nu exagerata....
poate ca sunt.....poate nu....eu totusi consider ca nu ar trebui defuzata inainte de 00:00
loryi1974 copii acum in vacanta se uita mai des la tv..pentru ca sunt multi care stau acasa singuri cand parintii sunt la lucru.....si nu ma refer la copii de 2-6 ani.....sunt destui copii si adolescenti care stau singuri acasa in vacanata....afara poate nu au voie, si le ramane doar tv-ul si calculatorul....din pacate....

Eu nu cred ca reclama asta este marea nenorocire a programului TV.Un copil nu poate avea free total la TV si calculator doar din cauza ca este singur acasa pwntru ca ,din pacate,programele tv sunt pline de violente.
Si,apropo de Tom&J si Capra cu 3 iezi,eu am constatat ca multe din povesti contin cel putin o taiere de capete.

Mergi la inceput