Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 9
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi,
Multumim mult pentru aprecierile la adresa burticii si la adresa printesei din poveste pe care o am acasa. 
Monica, sper sa iesi din butoi, ce o fi astazi...cred ca vremea e de vina, desi pe racoare mai bine facem treaba. Eu nu, ca stau in aceeasi atmosfera rutinanta si fara legatura cu realitatea de la servici. Un
sa iti revii.
Cat despre teama de volan pe distante lungi...si eu o am. >Dar merg. Merg, pentru ca pot, pentru ca am masina cu care pot sa merg si pentru ca daca merg mai incet si mai cu atentie decat in BUcuresti, tot acolo ajung si in siguranta. De fapt eu conduc mai rar in afara, conduce sotul cand suntem impreuna si eu sunt extrem de relaxata in dreapta cand conduce el. In Bucuresti si eu sunt fff relaxata, fac mai mereu acelasi traseu, nu prea ma gandesc, si imi place. 
Manga, pai si tu mai Mariuto esti melancolica si hormonala? Stai sa vezi dupa nastere.
Glumesc, hai revino-ti ca esti frumoasa, tanara, ai un barbat care te iubeste, viitorul suna f bine, vine un bebe sanatos si frumos care o sa va faca viata grea la inceput si minunata ulterior beyond orice imaginatie de acum. 
Diana, si pe mine m-a terorizat coffechatul cu copiii...si eu am ganduri despre cum si cat o sa sufere Alessiuta mea, care momentan este totul pentru mine. O iubesc cu fiecare respiratie si orice durere a ei cat de mica este o durere acuta pentru mine, cum bine spunea cineva...insa ma gandesc pe de alta parte ca este mica, ea asteapta bebele ca fiind al ei, i-am explicat ca va primi un bb cand e suficient de mare ca sa vina de la mami din burtica sa se joace cu ea. Stie ca va veni, ce nu stie este ca nu se va juca cu ea la inceput, cateva saptamani macar...
Dar vreau si sper sa am puterea ca atunci cand doarme picea, sa o iau sa o dragalesc pe Alessia sa iesim in oras, sa o ascult si sa o pup de 1 milion de ori...
Si mai ales, va avea o dragoste de sora. Adaugat peste dragostea de mami si tati, de bunici, etc, va avea si o dragoste de sora in viata ei. Iar Elisa vine cu dragostea ei la pachet sigur, nu ia nimic din dragostea pentru Alessia, asa cum nici Alessia nu a luat din dragostea nimanui ci a venit cu a ei proprie, si Doamne cat e de mare!
M-am intins...ma uit si eu la poze acush acush, mai vroiam sa spun mutle dar am uitat...
Asa, in trimestrul 3 eu zic ca am intrat deja pentru ca ar trebui sa fie facut din lunile 7-8-9. Adica 3 luni ca de-aia e trimestru. Asa ca in principiu de cand incepe luna 7 (adica se termina 6 luni) suntem in trimestrul 3. Mai precis de la 6 la 7, de la 7 la 8 si de la 8 la 9 tine trimestrul 3. Si cum multe avem 6 implinite, atunci suntem in trimestrul 3. Pentru ca nu poate tine trimestrul 3 doar 2 luni, adica de la 7 la 8 si de la 8 la 9.
Aida, si tie mai vroiam sa iti spun, dr tau este f atent si minutios ceea ce nu e un lucru rau. Bine, cu fumatul ok dar cu vopsitul nu e discutabil
Eu ma vopsesc.
Insa da, din trimestrul asta vizitele ar trebui sa fie la 3 saptamani ba chiar cica in ultimele 2 luni din 2 in 2. Oricum nu sunt decat vreo 3 vizite in 2 luni, nu mai punem si pe prima.
Pupici tuturor.
Clau
27+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Vai, nu pot sa cred ![]() ![]() Doamne ce rau imi pare... hai ca iar m-a podidit plansu... cand am fost in spital chiar am intrebat pe doctora mea daca stie ceva dar nu stia... dragu de el... saracii parinti... Prigoana chiar e un om cu suflet, credeti-ma pe cuvant...ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
da monica, asa e .. prigoana e un om cu suflet mare, ne cunoastem din vedere, mereu e atent cu doamnele .. de 1/8 martie da martisoare si flori, vorbeste frumos, ajuta cu bani daca ai vreo problema .. tin minte ca o fosta colega de-a mea a avut un accident teribil si el s-a ocupat de toate costurile ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
madalina84 spune:
Monica te inteleg perfect,stiu cum e sa fi optimista pt cei de langa tine,caci si eu tot la fel am fost inca din ziua accidentului,desi nimeni nu stie ce e in sufletul meu sau ca am pierdut nopti intregi plangand.Incerc totusi sa vad partea frumoasa a accidentului sau cel putin eu asa consider ca D-zeu ma rasplatit cu minunea din burtica,cu o casa(pe care nu stiu daca reuseam vreodata sa mi-o iau),cu masina si mai ales cu surioara mea care de la accident sau mai bine zis de vreo 2 ani incoa mie mama,sora prietena si barbat(in sensul ca ea ma intretine).Si eu am momente cand imi fac scenarii de groza si ma apuca plansul instantaneu dar D-zeu ne iubeste si va fi totul mai bine decat ne asteptam![]()
Sper sa iti revii cat de repede si sa te simtim cu zambetul pe fata
dulci
25+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
MangaGirl spune:
buna dimineataaaaa,
inainte sa ma apuc de munca, ia sa semnez eu condica cum se cuvine:
raluk16 ultimele analize mi-au iesit mai bune decat cele din aprilie. TSH-ul scazue cu 1.5, ceea ce e super. sa vedem in august testul de anticorpi, sa nu fi traversat placenta.
am vrut sa mergem si noi la ikea ca au inceput reducerile...dar el munceste in fiecare sambata si duminica si nu am mai apucat. in plus 

azi pleaca in Romania si raman singura pana pe 30 iunie. si am o gradina mare si infricosatoare si usa doar de sticla.
aida stiu cum e cu moralul. multumesc de incurajari
. norocul meu e ca sunt constienta de schimbarile astea si nu ma prea iau in serios. oricum dupa ce a venit el de la munca, a trecut si tristetea. mai ales ca i-am tuns pletele crete cu masina, si l-am facut chelios. Ne-am distrat teribil.mi-a parut rau sa-i tund inelasele, dar e prea cald si in Romania va fi si mai cald.
o intrebare am si eu...sunteti vreo blonda nenaturala care s-a vopsit tot parul? eu mi-am facut suvite, ca mi-a fost frica sa pun amoniac pe pielea capului.
lutoniana eu vreau sa-mi iau pijama cu nasturi in fata...din aia barbateasca. tocmai am datu na la charity ca mi-era mare...
nu m-am gandit ce bien imi va prinde. Eu nu prea sunt fun camasi de noapte ca mi se ridica la buric si ma enerveaza.
santorini bine ca sunteti ok. si eu de 2 zile am intepaturi in partea dreapta si e tare neplacut. cred ca mi se aseaza pe ficat, ca altfel nu-mi explic. dar daca la aproape 26 de sp ma doare asa...oare ce fac mai incolo? daca sunt acasa, incerc sa stau pe stanga, doar, doar aluneca si ma lasa in pace :)
acum nu stiu daca arsurile din tiroida au neaparat de a face cu glada, dar sunt foarte deranjante ca nici nu pot inghiti cand ma apuca si ma strange de gat si mi se duce pana in piept. Sunt convinsa ca tot de la el mi se trage, oarecum.
cu fumatul...mai trageam si eu o tigara la petreceri sau cand mai ntalneam cu prietenii...si mai ales in Romania...dar dupa ce am aflat de bb m-am lasat. In schimb acasa...imi venea o pofta cand ii vedeam pe toti cum trag. ciudat, pentru ca aici, daca simt miros mi se apleaca direct.
raluk16 si eu ma panichez cand vad cate am de cumparat si aman cu gandul ca mai am timp...de fapt, eu nici nu stiu de unde sa incep cu lista obligatorie. 

kemsy toata lumea imi zice ca e burta mica, mai ales ca pe 24 iunie intru in 7 luni...dar ce s-ai fac? cand m-a masurat la spital mi-a zis ca e normala. si oricum de la 23 la 26 (maine) iti spun eu ca a mai crescut :)
. sunt multi pe strada care se orpesc cu ochii in burta mea...fara sa vrea...dar de oferit locul in metrou tot rarut.
iulika saracuta de tine. dormi si odihneste-te. durerile de masele sunt cumplite...iti spune je care la 12 sp stateam in paracetamol si cu carne inghetata pe falca. Oribil

monica am aceeasi problema cu condusul de cand am avut 2 accidente intr-un an. 2004 a fost o varza de an. eu m-am gandit sa fac hipnoza. pe bune, nu glumesc...sunt multi aici care au scapat astfel de fobii. nu stiu daca acasa se practica, dar e clar vorba de un blocaj pe fond de soc. Eu am probleme si prin oras. Si mai conduc uneori...in Bacau...cand nu am de ales...dar in rest, de la cat de disperata eram eu cu condusul, acum prefer sa fiu pasager.
liliac nu stiu daca m-am latit sau nu in solduri, dar pete pe nas si pe obraji am facut. par niste pistrui mai pronuntati si mai extinsi. si eu am baiat...daca e sa credem ecograful...asa ca...vorba ta...niciodata nu stii.
saraca bahmutanca. d-zeu sa-l aiba in paza.
clau gata...mi-a trecut...poate m-am intristat ca imi pleaca barbatu' acasa si eu stau aici si imi spetesc coatele pentru propasirea afacerilor americane la londra! glumesc...a fost o zi mai lunga ieri...dupa un week-end cam chinuit in care nu am prea iesit din casa. Am avut de scris un articol petnru cineva si m-a cam sleit ca e un topic nou si trebuie sa invat limbajul. Dar...mi-am downloadat seria 2 din Californication si cum barbatu' va pleca...am ce face. in plus, fetele de la munca s-au gandit sa-mi organizeze un baby shower in 4 :) vineri seara ...motiv sa vinap el am ine sa bem si sa mancam...asa ca va trece cumva pana pe 30.
recunosc...mi-e frica sa stau singura, mi-e frica de fantome si de intuneric. 

si sa stii ca nu e neaparat ca Alessia sa sufere. Dupa cum spuneam aseara...nu m-am simtit niciodata mai putin iubita decat fratele meu, desi o acuzam pe mama de persesucite. Asta doar asa ca imi placea sa o vad cum se agita si-mi spune ca nu e adevarat. Dar niciodata nu am fost geloasa...ma razvrateam ca eu trebuia sa adun dupa el, daca el lua o palma, luam si eu una de control, etc...dar erau copilarii. Fratele meu imi lua apararea cand era mic...tata ma certa si el la 2 ani il tragea de pantaloni si tipa stalcit sa o lase pe "sola" lui in pace ca altfel isi ia bataie. Pe tata il dezarma indrazneala lui, pentru ca mie mi-a fost frica de el pana prin liceu. In schimb frate-miu nu avea nici o taina.
si gata...ca m-am lungit prea mult. ma duc la munca de jos 

MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
kawaichan spune:
Salutare si de la noi,
Iulika imi pare asa de rau..groaznic cu durerile de dinti.Multa sanatate si sa se faca bine cat mai curand !
Legat de streptococul B - mie am crezut ca mi-au fact analiza odata cu altele la o cultura de col(sau cel putin asa am crezut eu)dar probabil ca analiza de streptococ s-a facut din urocultura si nu mi-a explicat doc pana acolo..anyway,a iesit negativ.Nu am citit prea mult despre asta si nu prea am habar ce implica,dar daca ti-au dat antibiotic si zic ei ca va fi bine atunci inseamna ca asa va fi
Mimika felicitari pt grasani !![]()
Aida nici eu nu cred ca e prea exagerat doctorul tau iar faza cu consultatia la 2 sapt in ultimul trimestru e iarasi normala.Nu-i neaparat acum sa faci 4D,se vede f bine si la 2D daca bebe e ok.
Dana,Diana- multu' mult pt linkul cu attachment parenting,il stiam mai demult dar uitasem de el,bine ca mi-ati adus aminte.Si mie mi se pare super,ma bag la citit ca am multe de asimilat.
Fetele nu am vrut sa sune a critica faza cu alcoolul,imi pare rau daca ati avut impresia asta.Chiar daca opiniile difera,incerc sa fiu toleranta sau sa fac abstractie macar,dar probabil ca am cam dat cu bata-n balta cu modul de exprimare asa ca scuzati
In ceea ce priveste consumul de alcool in sarcina citisem intr-o carte(Bonding before birth) mai pe la inceputul sarcinii si mie personal mi-a ramas intiparit in minte...citez cu aproximatie "oricat de mica ar fi cantitatea de alcool ingurgitata,trebuie sa nu uitam ca aceasta trece in sange care ajunge inevitabil apoi la fat...si daca pe noi nu ne ameteste un pahar de bere pe un bebe asa de mic il va imbata cu siguranta,la cat de mic este el" . E drept ca nici nu sunt un mare consumator de alcool-la ocazii,de sarbatori si cam atat-si poate ca mie imi usor sa ma abtin..na,fiecare e diferit.
Va doresc o zi frumoasa la toate si spor la scris![]()
Mihaela
si galusca mult iubita
29+
monikus spune:
Fetelor, eu zic ca vremea de afara e de vina. Majoritatea suntem plouate astazi. Evident ca nici eu nu ies din tipar si dupa ce am mai citit si despre copilul bahmutencei.... mai rau m-a luat. Astept sa se termine ziua de azi mai repede si eu ca sa ajung acasa in pat. Nu am dormit nici eu foarte bine asta-noapte si am mai si visat aiurea. Manga, o iau dupa tine cu visele. Ca sa nu va fac curioase, o sa va spun ca visasem ca ceva imi strivea burta si copilul dadea foarte tare din picioare la mine in burtica. M-am trezit speriata si culmea, bebelul meu ma lovea de zor acolo in burtica. Bine ca a fost doar un vis. 
Monica
22+ cu 
monica_dicut spune:
Asa este mada, mie accidentul mi-a lasat doar sechele psihice (foarte mari dealtfel) dar moartea lui bebe mi-a lasat urme mult mai adanci. Si desi am fost puternica si am luptat sa supravietuiesc eu, le-am zambit tuturor si le-am spus ca va fi bine, nimeni nu stie ce-i in sufletul meu sau cate nopti si zile am plans sau plang. Din pacate am ajuns genul de om caruia ii este frica sa iasa din casa din cauza drobului de sare. Dar oi trece eu si peste asta si peste orice incercare. Si daca DUmnezeu ne-a lasat in viata dupa accident apoi pe mine dupa nastere inseamna ca are el un plan cu noi. Nu?
Elle, da, mie mi se pare un om cu coloana vertebrala, cu o gandire si o mentalitate (inca) sanatoasa si un gentleman. Ajuta oamenii fara sa faca mare caz din asta (cum face de ex Becali care arunca la teveu bani in stanga si in dreapta si se faleste cu cate biserici a cosntruit el) iar lucrul asta este de admirat. Despre ea... nu comentez ci ii doresc putere sa treaca peste tragedie.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Ellenuta
Imediat dupa ce am trimis mesajul prin care va ziceam ca nu vom avea timp de sarbatorit, iata ca se gasesc solutii, al meu sotz m-a invitat la un pranz la restaurantul unde ne-am cunoscut
si avand in vedere ca sunt ultimele mele zile de munca, imi permit sa chiulesc o ora, nu?
ce sa va comand si voua, sa va fac cinste?? eu deja mi-am propus sa pap niste papanasi
Monica, ne bucuram ca totusi te desacarci macar aici, ca si daca ai tine in tine ar fi mai rau...sper sa treaca repede "furtuna" si sa ti se intoarca corabiile intregi la mal 
29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Fetelor, eu zic ca vremea de afara e de vina. Majoritatea suntem plouate astazi. Evident ca nici eu nu ies din tipar si dupa ce am mai citit si despre copilul bahmutencei.... mai rau m-a luat. Astept sa se termine ziua de azi mai repede si eu ca sa ajung acasa in pat. Nu am dormit nici eu foarte bine asta-noapte si am mai si visat aiurea. Manga, o iau dupa tine cu visele. Ca sa nu va fac curioase, o sa va spun ca visasem ca ceva imi strivea burta si copilul dadea foarte tare din picioare la mine in burtica. M-am trezit speriata si culmea, bebelul meu ma lovea de zor acolo in burtica. Bine ca a fost doar un vis. ![]() Monica 22+ cu ![]() |
monikus am luat o pauza azi noapte. nu mai tin mitne ce am visat

.MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Manga, anul trecut dupa ce l-am nascut pe bebe am fost la Caritas la cea care i-a facut necropsia ca poate aflam ce si cum. Tipa, o super femeie care mi-a ridicat mult de tot moralul. Am fost impreuna cu mama mea si din vorba in vorba isi aduce mama aminte ca eu toata viata (de foarte mic copil inca) ii spuneam ca eu nu voi face copii ca o sa mor la nastere... (nu imi aduc aminte ca am spus exact cu aceste cuvinte dar imi amintesc faptul ca toata viata mi-a fost frica de acest moment) SI atunci doctora mi-a zis ca ar fi bine sa merg la un psiholog/psihiatru (ma scuzati dar nu mai retin exact care din ei, cred ca mai degraba psihiatru) sa fac hipnoza sa aflu cauza acestui soc pentru ca dupa parerea ei, undeva in copilarie s-a intiparit in subconstientul meu acest lucru si e posibil sa o patesc si a doua oara. La fel si cu accidentul si mersul cu masina. SI mi-a povestit despre un barbat care nu putea sa faca
. Cum vedea femei facea sonda
. Si s-a dus tipul la hipnoza si acolo au aflat ca in copilarie a ras o fetita de el ca are putzulica mica si nu stiu ce i-a mai zis si sarcaul baiat a facut un soc astfel incat nu se putea apropia de fete... a gasit cauza si si-a rezolvat omul problema. Din pacate nici doctora asta n-a stiut sa-mi recomande pe cineva... si este posibil ca in romanica sa nici nu fie. Oricum, dupa ce nasc trebuie sa fac ceva, sigur voi merge la un psiholog pentru ca simt eu ca intr-o zi voi claca. NU stiu cat ma voi maio putea ascunde...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata