Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)
Raspunsuri - Pagina 10
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Asa este mada, mie accidentul mi-a lasat doar sechele psihice (foarte mari dealtfel) dar moartea lui bebe mi-a lasat urme mult mai adanci. Si desi am fost puternica si am luptat sa supravietuiesc eu, le-am zambit tuturor si le-am spus ca va fi bine, nimeni nu stie ce-i in sufletul meu sau cate nopti si zile am plans sau plang. Din pacate am ajuns genul de om caruia ii este frica sa iasa din casa din cauza drobului de sare. Dar oi trece eu si peste asta si peste orice incercare. Si daca DUmnezeu ne-a lasat in viata dupa accident apoi pe mine dupa nastere inseamna ca are el un plan cu noi. Nu? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica, esti un exemplu pt noi toate. E normal sa mai ai si zile mai putin bune. Eu numai cand ma gandesc la problemutele mele si ma bufneste plansul cateodata dar tu care ai trecut prin atatea. Pe bune, am numai cuvinte de lauda pt tine, multa admiratie si pot sa inteleg faptul ca toti mai avem si zile proaste. Nu pot decat sa te imbratisez virtual asa cum pot si sa iti spun ca dupa orice furtuna apare si soarele. Fii sigura ca va iesi soarele si pe strada ta. Multi

Monica
22+ cu
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui selen80 Ellenuta Imediat dupa ce am trimis mesajul prin care va ziceam ca nu vom avea timp de sarbatorit, iata ca se gasesc solutii, al meu sotz m-a invitat la un pranz la restaurantul unde ne-am cunoscut si avand in vedere ca sunt ultimele mele zile de munca, imi permit sa chiulesc o ora, nu? ce sa va comand si voua, sa va fac cinste?? eu deja mi-am propus sa pap niste papanasi Monica, ne bucuram ca totusi te desacarci macar aici, ca si daca ai tine in tine ar fi mai rau...sper sa treaca repede "furtuna" si sa ti se intoarca corabiile intregi la mal ![]() 29+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
bors de peste
stravrid prajit cu usturoi si mamaliguta
midii pane
icre de stiuca
chefal la gratar cu sos de rosii
mor aici .. imi ploua in gura .. am mancat numai bunatati cat am fost la mare .. daca ajungeti in 2 mai, va recomand restaurantul la lipoveanu' (nu stiu daca chiar asa se numeste) .. e un restaurnat micut pe dreapta fata in fata cu supermarketul .. nu veti pleca dezamagiti de acolo, trust me!Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor...help.... De vreo 4-5 zile ma dor f tare degetele de la ambele maini! Stiu ca e ciudat...dar nici nu le pot intinde de tot ca parca ma tine ceva si ma dor. Ieri am observat ca erau in pkus si f umflate...ca niste butuci...zici ca ma muscase o albina... Nu stiu cum sa va descriu mai exact senzatia. Voi ati patit asa ceva? Dana 27+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
si eu am patit sarcina trecuta
aveam niste maini umflate cu 2 pernute deasupra ca la bebelasi daca apasam ramaneau gauri la propriu
la fel si la picioare , si dureri de calcaie
si in plus aveam hipertensiune
ti-ai l;uat tensiunea ? ai grija ca nu prea e de gluma cu astea
vorbeste cu doctorul , in ultimul trimestru de sarcina se agraveaza
eu la alexia am avut probleme din luna a doua , in ultimele luni eram super super umflata
din fericire acum nu e asa rau
acum abia a inceput cu hipertensiunea , de umflat ma umflu normal , ca inainte de sarcina , de la caldura , de la oboseala

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
30+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
liliac1 spune:
Monica, noi incercam sa-ti fim alaturi pentru orice mica problemuta, asa ca iti facem loc pe umarul nostru sa plangi 
Selenica Ohooo, 2 ani impreuna?? Pai sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Ce fain ca ai un sot romantic 
Nu vreau sa stiu amanunte despre tragedia familiei Prigoana-Bahmu. Si cred ca nu este cazul sa o acuzam pe ea sub nicio forma. Asa a fost sa fie 

Ma rog ca noi sa fim sanatoase si sa ne ocoleasca o asemenea tragedie!! 
]
Liliana,
Andra-Maria &
cu
22+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
iuliapapusa spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac Dragelor as avea si eu cateva intrebari ca sa ma conving daca dr meu a pus pe mine supra-protectie sau asa e la fiecare dintre voi. Deci , nu ma lasa sa ma vopsesc , sa imi fac permanent , de epilat cu ceara sau aparat nici sa nu indraznesc , sa ma duc la mare sau daca merg sa evit ultravioletele sau expunerea totala , nu il intereseaza ca am extra-extra kg in plus sau daca fumez , doar sa fiu eu linistita si impacata , ma tine cate o ora la consultatie si ma intoarce pe toate partile si il masoara pe bebe si nu se lasa pana nu prinde fiecare sectiune sa o masoare ... si incepe sa ma enerveze deja si ca sa imi puna capac , azi dupa ce m-a consultat nu a mai zis sa fac programare dupa 4-5 sapt ci peste 3 saptamani ![]() ![]() ![]() So , intrebarea mea : Aveti asemenea specimen de dr sau sunt doar hormonii mei? ... desi ii aranjez si ii pun la punct ca la armata va ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aidaciolac asa specimen de doctor am si eu.Vrea sa ma cheme din 3 in 3 saptamani iar din luna a saptea a spus clar vi la 2 sapt.Nici pe el nu-l intereseaza fumatul si nici kg in plus doar sa stau toata ziulica in pat fara pic de stres recitez " iti poate lua casa foc dar tu sa fi calma si vesela".Imi mai baga cate o perfuzie la control sa ma alimentez f bine ma suceste pe toate partile iar eco mi-l face tot el ma masoara cantareste ia tensiune si imi tine en prelegeri despre stres in sarcina.Dar macar isi da interesul.te

+24 cu
Stefania Gabriela
kemsy spune:
Ce tristete cu bebelul lui Bahmu
. Sper sa treaca peste asta!
Manga: eu cred ca nu conteaza marimea burticii, important e sa fie copilul sanatos si cu greutate
.
Eu mi-am intrebat dr daca din luna 7 vin mai des, dar mi-a zis ca daca merge totul bine ca pana acum...probabil ca nu. Sa vedem...ma gandesc cu emotie ca acusica vin 32 saptamani si merg iar la eco la care imi spune cat e de grasun si ce greutate probabila o sa aiba la nastere
.
Streptococul la urocultura se vede (intreba cineva
)Eu o repet lunar, pentru ca poate reapare.
Gianina
26+ cu
Loris Stefan
bebe
monica_dicut spune:
Elle, vrei sa mor aici?? Vorbesti de peste si fructe de mare?? Auzi la ea , midii pane 

Am bagat o ciocolata Kinder intreaga
, asa pentru incurajare... tre sa refac stocul ca nu mai am nimic prin casa... foame nu mi-e.. m-as duce dupa niste porumb...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
monica eu te admir, sincer
! esti o femeie puternica, ai trecut prin multe, le-ai facut fata si inca le mai faci si sunt sigura ca vei face fata cu brio si de acum incolo pentru bebicul pe care il porti in burtica. e normal sa plangi, sa te descarci, nu vei uita niciodata prin ce ai trecut, dar, micutul tau te va ajuta sa-ti revina zambetul adevarat pe buze si sa inveti sa te bucuri din nou de viata si de tot ce ne inconjoara. ar fi bine daca ai gasi un psiholog bun, sunt sigura ca te-ar ajuta.
liliana stiu ca in conditiile astea nu e bine sa punem paie pe foc .. dar nu a fost sa fie asa, putea sa fie altfel, pustiul putea sa traiasca .. e si vina ei! la prima sarcina a avut fix aceleasi probleme, insa s-a ingrijit, a stat in pat, a ascultat sfatul doctorului ... acum, insa, nu i-a pasat .. cu col deschis, cerclaj, hemoragii .. ea era zi de zi la emisiune, evenimente mondene si altele .. dar, daca tii neaparat, dam vina pe Dumnezeu si gata .. l-a vrut la el pe darius ..
iulika imi pare rau pentru problemele sotului tau. ii doresc multa sanatate si sa-i treaca repede.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Manga, anul trecut dupa ce l-am nascut pe bebe am fost la Caritas la cea care i-a facut necropsia ca poate aflam ce si cum. Tipa, o super femeie care mi-a ridicat mult de tot moralul. Am fost impreuna cu mama mea si din vorba in vorba isi aduce mama aminte ca eu toata viata (de foarte mic copil inca) ii spuneam ca eu nu voi face copii ca o sa mor la nastere... (nu imi aduc aminte ca am spus exact cu aceste cuvinte dar imi amintesc faptul ca toata viata mi-a fost frica de acest moment) SI atunci doctora mi-a zis ca ar fi bine sa merg la un psiholog/psihiatru (ma scuzati dar nu mai retin exact care din ei, cred ca mai degraba psihiatru) sa fac hipnoza sa aflu cauza acestui soc pentru ca dupa parerea ei, undeva in copilarie s-a intiparit in subconstientul meu acest lucru si e posibil sa o patesc si a doua oara. La fel si cu accidentul si mersul cu masina. SI mi-a povestit despre un barbat care nu putea sa faca . Cum vedea femei facea sonda . Si s-a dus tipul la hipnoza si acolo au aflat ca in copilarie a ras o fetita de el ca are putzulica mica si nu stiu ce i-a mai zis si sarcaul baiat a facut un soc astfel incat nu se putea apropia de fete... a gasit cauza si si-a rezolvat omul problema. Din pacate nici doctora asta n-a stiut sa-mi recomande pe cineva... si este posibil ca in romanica sa nici nu fie. Oricum, dupa ce nasc trebuie sa fac ceva, sigur voi merge la un psiholog pentru ca simt eu ca intr-o zi voi claca. NU stiu cat ma voi maio putea ascunde...ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 27+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
sa nu ma crezi nebuna...dar iti recomand sa citesti cartea asta
http://www.eusunt.ro/index.php?act=prod&p_cod=esb4645b0de7d704. tipul e un psihoterapeut din america. subiectul e putin mai diferit...nu toata lumea crede in chestia asta...dar in cartea cu pricina el povesteste cazul unei cliente de-ale lui...am impresia ca e chiar prima tratata prin hipnoza care avea diferite fobii de care nu putea scapa. si regresand-o el o data pana in copilarie sa vada de ce ii e frica sa inghita pastile si chestii de genul asta...a regresat-o asa de bine ca fata a inceput sa-i descrie o lume total straina...intr-o alta viata. repet, nu e necesar sa crezi in asa ceva...eu nu stiu ce sa cred si de aia nu ma intreb...dar cartea e foarte misto pentru ca e un caz real al unei femei care a scapat de frici oribile prin hipnoza. Doctorul e de parere ca unele frici ne vin din alte timpuri, nu neaparat din prin parte a vietii. Oricum sub hipnoza, tipa descoperise cum tatal ei o abuzase. iti recomand sa citesti cartea, pentru ca e linistitoare si plina de speranta. si doctorul a pierdut un copil la cateva sp dupa ce s-a nascut si a incercat mereu sa afle raspunsul la intrebarea de ce a fost pedepsit atat de aspru tot sub hipnoza a aflat ca copilul isi alesese soarta, sufletul lui alesese sa vina si doar pentru un timp atat de scurt, petru a-si ajuta tatal sa invete o lectie importanta in viata.
sa nu credeti ca am innebunit...incerc sa fiu deschisa la tot felul de chestii mai mult sau mai putin explicabile. preotul mi-a spus ca e un mare pacat ca citesc carti din astea...dar sunt de parere ca macar sa ai habar ca exista. in plus, docotrul e un tip foarte respectat, director de clinica daca nu ma insle acum. Si psihiatru...nu diletant.
gata...ajunge cu spiritualitatea pe ziua de azi

MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
madalina84 spune:
Monica m-ai omorat cu porumbul tau
,sa dus saracu tata in toate pietele si nu a gasit

Eu sunt o mare mancatoare de porumb,ba pun chiar si in pilaful de legume din ala la cutiuta![]()
Vreau si eu porumb 
25+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA

. Cum vedea femei facea sonda
. Si s-a dus tipul la hipnoza si acolo au aflat ca in copilarie a ras o fetita de el ca are putzulica mica si nu stiu ce i-a mai zis si sarcaul baiat a facut un soc astfel incat nu se putea apropia de fete... a gasit cauza si si-a rezolvat omul problema. Din pacate nici doctora asta n-a stiut sa-mi recomande pe cineva... si este posibil ca in romanica sa nici nu fie. Oricum, dupa ce nasc trebuie sa fac ceva, sigur voi merge la un psiholog pentru ca simt eu ca intr-o zi voi claca. NU stiu cat ma voi maio putea ascunde...