Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Bors de peste am facut asearaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Inca nu l-am gustat (decat la gatit). Sunt ani de cand nu am mai mancat. Si eu am meniu peste saptamana asta, in seara asta insotesc borsul de niste creveti , maine seara peste la cuptor cu cartofi natur .
Oricum, toate laudele pentru sotul Selenei
Monica, eu ti-as putea recomanda pe cineva, profesor din facultate, psihoterapeut. Iti dau nume pe PM daca vrei. Posibil sa lucreze si la Bucuresti. De datele de contact pot face rost.

Gianina 26+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica si eu mor aici de pofta .... nu mai pot .. pe bune ca salivez numai cu gandul la bunatatile pe care le-am papat la mare .. cred ca-l sun pe sotu' din dotare sa se faca midie pane si chefal la gratar ...

uff .. mai selen de ce ne-ai invitat la masa??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Monica m-ai omorat cu porumbul tau ,sa dus saracu tata in toate pietele si nu a gasit
Eu sunt o mare mancatoare de porumb,ba pun chiar si in pilaful de legume din ala la cutiuta
Vreau si eu porumb

25+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Monica, noi incercam sa-ti fim alaturi pentru orice mica problemuta, asa ca iti facem loc pe umarul nostru sa plangi

Selenica Ohooo, 2 ani impreuna?? Pai sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Ce fain ca ai un sot romantic

Nu vreau sa stiu amanunte despre tragedia familiei Prigoana-Bahmu. Si cred ca nu este cazul sa o acuzam pe ea sub nicio forma. Asa a fost sa fie Ma rog ca noi sa fim sanatoase si sa ne ocoleasca o asemenea tragedie!! ]

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Merci Lili, as dea Domnul la toata lumea
sa stii ca sotzul meu nu prea e romantic, ba dincontra....dar mai are apucaturi din astea...cica "mai rar, ca sa le apreciezi" ...si adevarul e ca de fiecare data cand o face, e supriza totala, tocmai pt ca nu ma astept la nimic special..oricum are noroc ca nici eu nu-s mare romantica, asa ca ne potrivim

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Porumb??? Vreau si eu porumb!!!! Da de unde...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
24+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
sa stii ca sotzul meu nu prea e romantic, ba dincontra....dar mai are apucaturi din astea...cica "mai rar, ca sa le apreciezi" ...si adevarul e ca de fiecare data cand o face, e supriza totala, tocmai pt ca nu ma astept la nimic special..oricum are noroc ca nici eu nu-s mare romantica, asa ca ne potrivim
29+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni

Sa stii ca nici al meu nu e super romanticos dar mi-a facut o surpriza de ziua mea cu un weekend la Roma. Ce mai pot sa comentez acum? De abia astept sa vina ziua de sambata sa ne vedem amandoi ajunsi acolo mai ales ca a cooptat si toata familia, adica parintii mei si ai lui. In plus nici nu am mai fost acolo niciodata. Uite, cand ma gandesc la lucruri din astea parca mai imi trece supararea.

Si multi ani inainte.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

SELEN LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FETITA VOASTRA!

Monica cred ca trebuie sa fii indulgenta cu tine. Dupa toate problemele care le-ai avut este normal sa fii ramas cu sechele. Eu de exemplu cand am avut probleme grave de sanatate cu mama eram terminata, am avut un an in care nu mai dormeam eram o epava totala ma consumam, visam tot timpul numai despre chestii sumbre..In fine nu vreau sa detaliez ptr ca acum in aceasta situatie toate suntem sensibile, eu una recunosc ca bocesc imediat desi inainte de sarcina nu imi aduc aminte sa fii plans. Este de admirat ca iti cauti ajutor de specialitate, poate chiar ti-ar face bine. Asa ca fruntea sus si mergi mai departe.
Ellenutamai disperat cu meniul tau. Plec in piata dupa peste ca nu mai pot de pofta. Sunt o mare amatoare de peste si fructe de mare.
+ 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Monica, noi incercam sa-ti fim alaturi pentru orice mica problemuta, asa ca iti facem loc pe umarul nostru sa plangi

Selenica Ohooo, 2 ani impreuna?? Pai sa fiti fericiti pana la adanci batraneti. Ce fain ca ai un sot romantic

Nu vreau sa stiu amanunte despre tragedia familiei Prigoana-Bahmu. Si cred ca nu este cazul sa o acuzam pe ea sub nicio forma. Asa a fost sa fie Ma rog ca noi sa fim sanatoase si sa ne ocoleasca o asemenea tragedie!! ]

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Merci Lili, as dea Domnul la toata lumea

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

selenus pofta buna...sa mamanci bine, auzi? si sa fiti fericiti tot restul vietii voastre.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

legat de ce zicea claucia
zilele trecute am fost intr-o depresie crunta
a nascut o prietena bebe2
si era asa fascinata de noua ei fetita ( mai are tot o fetita )
imi tot spunea ce frumoasa e ioana , ce perfecta
eu incercam sa o intreb de prima de ana-maria , nimic parca nici nu mai exista
cateva zile de cate ori o vedeam pe fica-mia pe alexia ma bufnea plansul
nu stiu , mi-e groaza , nu atat de cum o sa ma descurc cu 2 copii ca nu sunt eu prima cu 2 copii cat de cum o sa-mi impart timpul si dragostea la 2 copii
am tot auzit ca dragoistea nu se imparte se inmulteste cand ai 2 copii
astept sa vad
mai am o speranta ptr ca inainte sa apara alexia eram ingrozita cum o sa ma descurc eu cu ea
dar a fost mult mult mai simplu decat ma asteptam
stiam ce trebuie sa-i fac , cum sa o linistesc , ( nu prea mi-a iesit faza cu alptatul dar asta e am depasit momentul intr-un final )
asa ca sper sa fie si acum simplu

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

30+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele si de la mine.Iertati-ma ca nu intru asa des dar nu am leptop sa stau si eu comoda ca tot omul in pat si sa vorbes cu voi trebuie sa ma pun la birou si am un mod tare ciudata de a sta pe scaun cu picioarele in sus si daca stau mult ma doare burta.Insa am citit din urma sunt uimita cate fete de aici au ajuns deja la 30 sapt nu pot crede.Mie una mi se pare ca trece atat de greu timpul parca o face in ciuda zau.
As vrea sa va intreb ceva voua vi se intampla sa miste bebe mai ciudar adica mai exact sa simtiti ca v-ar racai cu manuta picior?Ca mie da si sincer e cam jenant dureros.Apropo de cand am inceput sa iau ginipral am observat ca nu mai misca asa jos bebelica mea ci pe undeva in linie cu buricul.Poate da roade tratamentul.
Inca ceva stiu ca o sa sune jenant dar poate raspunde careva.Voi va mai spalati si in vagin?Folositi doar apa sau si vre un gel intim?Ce spalaturi cu ceai pot face?Nu stiu de care ceai sa folosesc care este permis sau daca e permis.Va pup pe toate

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput