Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Neatza si de la mine ce bine mirosea de dimineatza pe strada, a ploaie si tei, mi-a dat asa o buna dispozitie in plus, azi sarbatorim si noi 2 anisori de casnicie probabil nu vom avea timp sa sarbatorim cum trebuie (si la noi continua santierul in casa), si nici banutzi de cadouri (avem alte prioritati acum, pana vine ursulica incercam sa mai facem ce putem prin casa, apoi ea va fi pe primul loc), dar noi stim ca ne iubim si ca ne dorim sa ramanem toata viata impreuna, nu avem nevoie de nimic "material" care sa ne confirme asta....
eu as vrea totusi sa caut azi prin oras un body din acela cu scris, si sa scrie ceva de tati, asa va fi o surpiza ieftina si utila in acelasi timp

Eu am gasit un body de bebe super tare>: Tati munceste, mami cheltuieste! Si l-am luat desigur...chiar daca e pt 6 luni...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
23+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Manga, ai sa razi, dar de multe ori si eu m-am gandit ca treaba cu frica de nastere e legata de ceva trait in "alta viata". PEntru ca nu cred totusi ca un film vazut in copilarie la teveu sa ma fi marcat in asa hal. SAu poate sunt vreun parapsiholog care nu si-a descoperit inca vocatia si puterile. Oricum cred ca este ceva "dincolo" de noi. CEva ce nu putem intelege si explica. Toata viata am fost pasionata de Egiptul antic, triunghiul Bermudelor, OZN-uri, de tot ceea ce este inexplicabil fizic.
In plus eu de multe ori am avut premonitii dar niciodata nu le-am bagat de seama. Sa nu radeti de mine. Legatura din pacate am facut-o abia dupa ce s-a intamplat ceva. Iar toate intamplarile si semnele de dinainte de nastere nu vi le mai povestesc pentru ca sincer vi s-ar face pielea de gaina...
Manga, nu e nimic pe linkul dat, adica nu e nicio carte...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ce meniuri aveti si voi Am dat-o si eu pe pesmet-rondele si-mi inchipui ca-s cu aroma de peste la cuptor

Porumb fiert?? Moamaaaaa, m-ati omorat.

Ia lasati depresiile, fetelor! Hai, gata, "ora" s-a terminat...trecem in alta etapa
Mai bine spuneti ce mancaruri mai faceti pe-acasa sa ma inspir si eu. Sau hai sa gasim si partile haioase ale acestei sarcini...sau orice altceva care sa ne faca sa uitam ca afara ploua si este urat.

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa
Inca ceva stiu ca o sa sune jenant dar poate raspunde careva.Voi va mai spalati si in vagin?Folositi doar apa sau si vre un gel intim?Ce spalaturi cu ceai pot face?Nu stiu de care ceai sa folosesc care este permis sau daca e permis.Va pup pe toate
+24 cu Stefania Gabriela

Eu stiu ca nu e bine sa faci spalturi din astea cu nimic in sarcina. Corpul tau are grija sa fie totul ok acolo. Nu as incerca sa spal cu nimic pt ca se strica flora aceea normala de acolo.

Manga, bine ca mai scapi si tu .

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Manga, ai sa razi, dar de multe ori si eu m-am gandit ca treaba cu frica de nastere e legata de ceva trait in "alta viata". PEntru ca nu cred totusi ca un film vazut in copilarie la teveu sa ma fi marcat in asa hal. SAu poate sunt vreun parapsiholog care nu si-a descoperit inca vocatia si puterile. Oricum cred ca este ceva "dincolo" de noi. CEva ce nu putem intelege si explica. Toata viata am fost pasionata de Egiptul antic, triunghiul Bermudelor, OZN-uri, de tot ceea ce este inexplicabil fizic.
In plus eu de multe ori am avut premonitii dar niciodata nu le-am bagat de seama. Sa nu radeti de mine. Legatura din pacate am facut-o abia dupa ce s-a intamplat ceva. Iar toate intamplarile si semnele de dinainte de nastere nu vi le mai povestesc pentru ca sincer vi s-ar face pielea de gaina...
Manga, nu e nimic pe linkul dat, adica nu e nicio carte...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

mai incercam o data : http://www.eusunt.ro/index.php?act=prod&p_cod=esb4645b0de7d704.

daca nu, du-te in google cauta libraria eu sunt. iti va da linkul pentru site si cauta la autori Brian L. Weiss. de fapt, te poti duce direct pe W si-l vei gasi in lista. prima carte se numeste acelasi suflet, mai multe trupuri cu aia sa incepi. mai are 2. de fapt in engleza are vreo 6, dar numai astea 3 le-am gasit eu in romania. oricum iti poti face o idee.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetele si de la mine.Iertati-ma ca nu intru asa des dar nu am leptop sa stau si eu comoda ca tot omul in pat si sa vorbes cu voi trebuie sa ma pun la birou si am un mod tare ciudata de a sta pe scaun cu picioarele in sus si daca stau mult ma doare burta.Insa am citit din urma sunt uimita cate fete de aici au ajuns deja la 30 sapt nu pot crede.Mie una mi se pare ca trece atat de greu timpul parca o face in ciuda zau.
As vrea sa va intreb ceva voua vi se intampla sa miste bebe mai ciudar adica mai exact sa simtiti ca v-ar racai cu manuta picior?Ca mie da si sincer e cam jenant dureros.Apropo de cand am inceput sa iau ginipral am observat ca nu mai misca asa jos bebelica mea ci pe undeva in linie cu buricul.Poate da roade tratamentul.
Inca ceva stiu ca o sa sune jenant dar poate raspunde careva.Voi va mai spalati si in vagin?Folositi doar apa sau si vre un gel intim?Ce spalaturi cu ceai pot face?Nu stiu de care ceai sa folosesc care este permis sau daca e permis.Va pup pe toate

+24 cu Stefania Gabriela

iuliapapusa nu stiu daca e de la tratament, dar si eu pe la sp 23 am observat ca misca mai mult pe la buric. asta in cazul in care nu ii vine cheful sa o dispera pe maica-sa si sa-mi dea ori in ovarul stang, ori sa-mi scormoneasca in ficat. cred ca sta acolo si inteapa cu sete si intreaba...da' asta ce e? da sa mai impungem o data, poate misca.

curios bb mai am si eu. in loc sa stea si el linistit ca tot omu' de bun simt, ma face sa merg indoita spre stanga pe strada, de zice lumea ca-s nebuna.

cat depsre spalaturi, cu geluri intime si sapun nu ti-as recomanda. nici de ceaiuri nu stiu ce sa zic. cred ca sensibilizezi zona fara sa ai motive. stii cum se spune...nu te lega la cap fara sa te doara.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Porumb??? Vreau si eu porumb!!!! Da de unde...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
24+ cu - Rares Alexandru

am bagat sp asta vreo 5 porumbi. eu ii iau din supermarket, sunt din aia dulci. bine, noi ii avem tot anul. oare la carrefour nu-i gasiti? ar trebui sa fie...desi cei autohtoni sunt mult mai buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Adela, eu ma gandesc ca va fi dimpotriva...atat o iubesc pe Alessia incat ma gandesc ca pe cea mica o voi ignora un pic...la inceput, pana o sa interactionam ca lumea toti 4...plus, cum spunea si Roxxy, bb2 va purta hainute second hand, va avea carucior si patut la fel, bine hainute deja i-am cumparat vreo 6 body-uri, ciorapei si Alessia stie ca sunt pentru "bebe Isha".
Dar eu vreau sa ma duc seara sa dorm cu Alessia in pat la ea (are pat aproape dublu in camera ei) un timp (pana adoarme ea si eu ma mut in dormitorul conjugal) nu vreau sa renunt la asta, ma mangaie pe fata cu manuta ei mica mica si ma pupa si zice: Gataaaa, adica sunt gata de somn probabil. Si sotul sa stea cu Elisa ca e mica si trebuie plimbata ca sa nu planga...
Bine Alessiei ii spun ca o iubesc si ca e printesa mea si ca e inimioara si fericirea mea de n ori pe zi, asa o sa continuu si atunci.
Oricum o sa o implic si pe Alessia in cresterea Elisei pentru ca Alessiuta mea e fff cooperanta si muncim amandoua la o gramada de chestii si facem impreuna totul. Asa e de frumos sa fii copil sa te entuziasmezi din orice, daca ii spun: mami, stergem praful? Daaaaaa, de parca cine stie ce i-am propus.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Acum fug in pat.v-am lasat mai intru pe seara sa recuperez.Despre mancare eu vreu sa mi se faca azi o tocanita cu castraveti si gogosari murati.O delicatese pt mine.Iar la desert niste clatite.Acum sa vedem si daca le primesc.va pe toate

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si la noi va fi destul de complicat cu al doilea bebe. In primul rand Andra este destul de mare ca sa constientizeze totul cu mai multa maturitate si va trebui sa fiu de 10 ori mai atenta cu ea. Este o fire f sensibila si daca acum trebuie sa gasesc modalitatea de comunicare cu ea, ma gandesc ca atunci va fi f greu.
Eu i-am spus de la bun inceput ca va creste un bebe in burta la mami si ca va fi un element de noutate in casa noastra. A studiat fenomenul si singurica, in enciclopedia pentru copii, asa ca stie cum stau lucrurile. Cand s-au simtit primele miscari, Andra a fost cea care a stat toata noaptea cu mana pe burtica mea. Ea are grija sa nu ma lovesc, sa stau confortabil, sa nu-mi lipseasca nimic.
Acum, de 1 sapt, este plecata la soacra-mea...si-mi lipseste teribil de mult dar stiu ca acolo ii este f bine.
Azi am vb cu ea la telefon si mi-a spus ca vrea ca bebe sa se numeasca Constantin-Ion

Daca ar fi "loc si timp" v-as povesti despre ea toata ziua! Aviz mamicilor de fetite-balanta: sunt cuminti si intelegatoare!

Stiu ca va fi greu...dar nu imposibil.

Ah..uitam sa va spun lectia de viata pe care mi-a dat-o fata mea.

Eram la medicul de familie, la vizita lunara. Andra topaia pe hol de plictis, mai venea, ma mai pupa, iar topaia, iar venea, il mangaia pe bebe, iar o lua de la capat...
O baba n-are ce face si ii spune cica "dragastos": "Eheeeei, ce alintata esti, dar sa vezi cand o sa vina bebe, dragostea se imparte!"
Andra a scrutat-o din ochi, m-a luat de mana, s-a lipit de mine si i-a retezat-o: "Ba nu-i adevarat!! Mama mea cand va naste ii va creste in interior inca un izvor de dragoste!! Are deja unul pentru mine si va avea inca unul pt bebe!!"
Mi-au tasnit lacrimi din ochi, am pupat-o apasat si i-am confirmat ca asa este.
De unde-a scos-o, habar n-am!

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput