Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aoooooleeeeooooooo...mamaaaaaa.....vreau porumb!!!!!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

liliana si inteligente, as adauga .. si mie mi-au dat lacrimile la citirea replicii date babei de andra! cati anisori are fetita ta?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Adela, eu ma gandesc ca va fi dimpotriva...atat o iubesc pe Alessia incat ma gandesc ca pe cea mica o voi ignora un pic...la inceput, pana o sa interactionam ca lumea toti 4...plus, cum spunea si Roxxy, bb2 va purta hainute second hand, va avea carucior si patut la fel, bine hainute deja i-am cumparat vreo 6 body-uri, ciorapei si Alessia stie ca sunt pentru "bebe Isha".
Dar eu vreau sa ma duc seara sa dorm cu Alessia in pat la ea (are pat aproape dublu in camera ei) un timp (pana adoarme ea si eu ma mut in dormitorul conjugal) nu vreau sa renunt la asta, ma mangaie pe fata cu manuta ei mica mica si ma pupa si zice: Gataaaa, adica sunt gata de somn probabil. Si sotul sa stea cu Elisa ca e mica si trebuie plimbata ca sa nu planga...
Bine Alessiei ii spun ca o iubesc si ca e printesa mea si ca e inimioara si fericirea mea de n ori pe zi, asa o sa continuu si atunci.
Oricum o sa o implic si pe Alessia in cresterea Elisei pentru ca Alessiuta mea e fff cooperanta si muncim amandoua la o gramada de chestii si facem impreuna totul. Asa e de frumos sa fii copil sa te entuziasmezi din orice, daca ii spun: mami, stergem praful? Daaaaaa, de parca cine stie ce i-am propus.

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

exact asa imi imaginez si eu ca vor decurge lucrurile dupa ce vine Razvanel. Am realizat (dar tarziu,ce-i drept) ca un bebe n-are nevoie sa stai cu orele langa el pe pat sa-l privesti sau sa-l tii in brate numai sa-i arati cat de mult il iubesti. Eu,asa am facut cu Alex..eram toata ziua cu el,aveam tot timpul din lume sa ma ocup de el...uneori si cand dormea stateam sa-l "supraveghez"
Acum,nu va mai fi la fel...si nu pt ca n-o sa-l iubesc la fel de mult pe Razvi,dar am realizat ca si daca il las in patut sau pe pat sa ne vada,pot sa am aproape aceeasi rutina in ce-l priveste pe Alex.
Nu vreau ca Alex sa se simta dat la o parte,pt ca lunile astea de inceput eu cred ca il vor influenta in a-l accepta pe Razi si in a-si construi o relatie de fraternitate f buna

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Liliac, mi-as dori si eu o fetita asa ca a ta, pt ca tare imi place de ea din cate imi spui tu. Sa iti traiasca amandoi copilasii (2 cu cel din burtica) si sa dea Dzeu ca baietelul sa fie la fel de dragastos.

Si da, ii dau dreptate fetitei tale. Cu siguranta toate mamicile care au deja un copilas vor avea dragoste inca pe atat ca sa o poata darui noului venit fara sa il neglijeze pe celalalt copilas.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetele si de la mine.Iertati-ma ca nu intru asa des dar nu am leptop sa stau si eu comoda ca tot omul in pat si sa vorbes cu voi trebuie sa ma pun la birou si am un mod tare ciudata de a sta pe scaun cu picioarele in sus si daca stau mult ma doare burta.Insa am citit din urma sunt uimita cate fete de aici au ajuns deja la 30 sapt nu pot crede.Mie una mi se pare ca trece atat de greu timpul parca o face in ciuda zau.
As vrea sa va intreb ceva voua vi se intampla sa miste bebe mai ciudar adica mai exact sa simtiti ca v-ar racai cu manuta picior?Ca mie da si sincer e cam jenant dureros.Apropo de cand am inceput sa iau ginipral am observat ca nu mai misca asa jos bebelica mea ci pe undeva in linie cu buricul.Poate da roade tratamentul.
Inca ceva stiu ca o sa sune jenant dar poate raspunde careva.Voi va mai spalati si in vagin?Folositi doar apa sau si vre un gel intim?Ce spalaturi cu ceai pot face?Nu stiu de care ceai sa folosesc care este permis sau daca e permis.Va pup pe toate

+24 cu Stefania Gabriela

Iulia eu am simtit-o pe Ramona ca ma zgaria cu unghia ceva in genul ,dar nu foarte des.
In ceea ce priveste spalaturile vaginale mie dr. ginecolog mi-a spus sa NU!!!!
Asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Ai grija de tine! sper ca te ajuta!

Laura 22+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Elenuta Implineste 6 ani pe 29 sept. Deci, o balanta veritabila!

monikus Multumesc de complimente. Si eu doresc tuturor mamicilor sa aiba parte de copilul pe care si-l doresc (asa...ca temperament).
Eu sunt f mamoasa, sunt coplesitoare, sunt de-a dreptul exasperanta si ca nevasta si ca mama si poate de-asta este si ea atat de sensibila...ca nu prea i-am dat voie sa "zboare". Dar...este exact asa cum am visat-o!

Mai, crutoanele mele si-au schimbat gustul... de la peste la...porumb. Ma gandesc sa-mi iau o cutie de porumb fiert dar nu se compara cu scosul grauntelor fierte direct de pe stiulete
Stau linistita...ca poate pana la 5 cand ajung eu acasa...imi trece
Mai este cineva care rontaie continuu asa cum fac eu???

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Liliac da eu rontai mai tot timpul...
Si eu vreau porumbSper sa gasesc daca nu

Laura 22+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

o intrebare am si eu...sunteti vreo blonda nenaturala care s-a vopsit tot parul? eu mi-am facut suvite, ca mi-a fost frica sa pun amoniac pe pielea capului.

Inainte de a ramane insarcinata eram blonda si m-am tot framantat ce sa fac pentru ca imi crescusera radacinile foarte tare si se vedea aiurea, asa ca am decis sa imi fac mai multe suvite la casca (astfel incat sa nu atinga radacina), nu in staniol, apropiate de nuanta mea naturala. Am renuntat complet la blond, dar au trecut deja mai bine de doua luni si s-a decolorat iar, asa ca o sa merg din nou prin iulie sa mai fac niste suvite inchise in speranta ca incet-incet voi ajunge la natural. Dupa ce voi naste imi voi vopsi tot parul cu o culoare un pic mai inchisa si astfel sper sa inchei capitolul vopsit

Citesc povestile mamicilor de fetite si ma gandesc ce frumos trebuie sa fie si ma intreb cum sunt baietii cand sunt mici. Balantele stiu ca sunt echilibrate, mai multe nu prea cunosc. Abia astept sa-l alint si sa ma joc cu el. Imi doresc sa am si o fetita mai tarziu, sa fie sora si frate, sa se iubeasca si sa aiba grija unul de celalalt.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fetelor am o nelamurire..am fost sa-mi ridic rezultatul analizelor si leucocitele imi sunt peste medie ( val de referinta 3,5-8 iar la mine e 8,8).Am cautat acum pe net ce inseamna si cica ar indica o infectie in sange
La medicul de fam pot ajunge abia maine....voi ce stiti,e grav???

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

melania, calmeaza-te, in sarcina leucocitoza creste usor la gravide. Si la mine limita era de 10,5 si aveam 11 si ceva si nu s-a alarmat nici ginecoloaga si nici dra de la fundeni. Ce creste mai mult de 20% parca e naspa...dar oricum intreaba doctorul sau repeta si analiza ca mie mi-a iesit diferita in 2 parti.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput