Burtici fericite de septembrie-octombrie (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

aida Poate ca uneori este bine sa existe din partea medicului o grija exagerata pentru starea fiziologica de si sa se ajunga la concluzia ca totul este in regula, decat sa se sara peste anumite etape si sa se demonstreze in cele din urma ca ar fi fost nevoie de mai multa atentie.
Ai grija de tine si de bebe...si lasa deoparte gandurile care te necajesc

Fetele mele, nu va mai luati dupa babisme la determinat sexul copilului. Eu sunt un fel de Stan-patitul. La prima sarcina numai medicul imi zicea ca-i fata, in rest toate semnele "aratau" ca e "flacau". Ba ca e burta jos si tuguiata, ba ca nu m-am patat, ba ca nu m-am latit in solduri, etc, etc... si am incheiat apoteotic cu nastere la 41 sapt si-o zi...nastere indusa. Cica flacaii sunt mai "lenesi" la nastere. Asa ca...
In cele din urma...am cea mai minunata fata de pe planeta (asa zice orice mama despre puiul sau!)
Singurul lucru de care trebuie sa tinem cont este sanatatea bebelusilor si a noastra. In rest, ca e fata ca este baiat... cred ca-i vom creste cu tot atata dragoste.

Eu mi-am dorit sa fie fata...si n-a fost sa fie. Am fost usor necajita, am inceput sa caut vinovati... m-am certat cu sotul si i-am reprosat diverse, dar in cele din urma am realizat ca asa imi este dat, ca de fapt asta vrea Doamne-Doamne de la mine: sa invat sa fiu o mama buna si pentru un baietel. Si voi fi!!

Liliana, Andra-Maria & cu 22+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor...help....

De vreo 4-5 zile ma dor f tare degetele de la ambele maini! Stiu ca e ciudat...dar nici nu le pot intinde de tot ca parca ma tine ceva si ma dor. Ieri am observat ca erau in pkus si f umflate...ca niste butuci...zici ca ma muscase o albina...

Nu stiu cum sa va descriu mai exact senzatia. Voi ati patit asa ceva?

Dana 27+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Danuta, da, eu am patit asa sarcina trecuta. Acum vad ca nu. In plus si calcaiele ma dureau rau de tot.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ati auzit fetelor??? Baietelul Bahmutencei a murit
http://ziarero.realitatea.net/1245709673-A_trait_doar_trei_saptamani

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Ati auzit fetelor??? Baietelul Bahmutencei a murit
http://ziarero.realitatea.net/1245709673-A_trait_doar_trei_saptamani

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Ce trist, dar nu mai cititi si voi toate astea, sa nu va faceti mai mult rau...parerea mea!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza si de la mine ce bine mirosea de dimineatza pe strada, a ploaie si tei, mi-a dat asa o buna dispozitie in plus, azi sarbatorim si noi 2 anisori de casnicie probabil nu vom avea timp sa sarbatorim cum trebuie (si la noi continua santierul in casa), si nici banutzi de cadouri (avem alte prioritati acum, pana vine ursulica incercam sa mai facem ce putem prin casa, apoi ea va fi pe primul loc), dar noi stim ca ne iubim si ca ne dorim sa ramanem toata viata impreuna, nu avem nevoie de nimic "material" care sa ne confirme asta....
eu as vrea totusi sa caut azi prin oras un body din acela cu scris, si sa scrie ceva de tati, asa va fi o surpiza ieftina si utila in acelasi timp

Anamaria, felicitari pt bebic! de-abia astept sa ajung si eu la eco (sambata asta..) sa vad cat de mare s-a mai facut "ursoaica"

Santorini, ma intrebam si eu pe unde ai disparut cu santierul te inteleg perfect

Techila, mor de curiozitate sa-ti vad pozele! azi dimineatza asa imi venea sa bag si eu foarfeca in claia de par, ca transpirasem toata la ceafa, si n-am nimic de prins parul la mine

Aida
, sa stii ca si dr mea e mai grijulie asa....mie mi-a zis plaja DELOC (in conditiile in care mai toate fetele au zis ca se poate, in orele permise...), bere/vin, doar o guritza, de pofta (iarasi, fetele au zis ca ele au baut si cate o bere intreaga, sau un pahar...), cu greutatea nu mai zic, ca are un fix: cate un kg pe luna am voie, atat! de vopsit nu mi-a zis nimic pt ca probabil a vazut ca nu sunt vopsita, de permanent nici atat (ca io-s din celalata categorie, am parul ondulat si mi-l indrept cu placa ), si nu fumez....iar in privinta controalelor, si eu stiam ca din trim 2 ne va chema la 2 sapt...te anunt sambata ce mi-a zis si ea in legatura cu asta....

Uf, Raluk, ce ma enervati voi ca sunteti aproape acolo de Ungaria, si luati totul mai ieftin, si aveti mai multe de ales...ma gandeam si eu sa incerc varianta Bulgaria, desi stiu ca nu sunt nici pe departe la fel ca ungurii, dar nu stiu cum voi face fatza drumului....apropos, ce mobila v-ati luat pana la urma de la ikea? eu stiu ca nu m-am tinut de cuvant cu pozele, dar mi-a "confiscat" sotzul aparatul foto cateva zile, nu stiu pt ce are nevoie de el la birou

pupici pe burtici! sau burtoaie, de la caz la caz

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FETITA VOASTRA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Danuta, da, eu am patit asa sarcina trecuta. Acum vad ca nu. In plus si calcaiele ma dureau rau de tot.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
O noua viata

Exact, Monica, si calcaiele. Zilele trecute pe seara am mers ca o rata..
Tu ai vb cu doctorul despre asta sau stii cumva daca e normal sau e cazul sa ma ingrijorez?

Dana 27+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am auzit la radio dimineata si am citit la birou in ziar de baietelul lui bahmuteanu .. Dumnezeu sa-l odihneasca pe micul ingeras! mititelu nu a avut nicio vina ca mama lui a fost o inconstienta si practic e vinovata de tragedie ... in loc sa stea in pat si sa aiba grija de ea caci dr o avertizasera, ea s-a dat in stamba la emisiune cu manelisti, cu fufe si colorati de tot felul ...

pacat, mare pacat ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai, nu pot sa cred Doamne ce rau imi pare... hai ca iar m-a podidit plansu... cand am fost in spital chiar am intrebat pe doctora mea daca stie ceva dar nu stia... dragu de el... saracii parinti... Prigoana chiar e un om cu suflet, credeti-ma pe cuvant...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 27+ cu
O noua viata

Mergi la inceput