Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

kittyke Ce chestie ma uitam la pozele cu bebelusii tai taaaaare dragalasi si asta al meu dadea de zor din picioruse, sa vezi ce bucurie era pe capul lui. Am observat ca asa face mereu cand ma uit la poze cu copii
Felicitari pentru bebelusi Sa fie sanatosi si norocosi!

pishko +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitty ce copii frumosi si dragalasi ai. Amandoi au ochi albastri? Super intalnirea aceasta http://picasaweb.google.com/fannimarkcsabci/8HonaposakVagyunk#5351529369544884818

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

kineta, ce scumpi sunt bebicii tai...sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii !!!

raluca, felicitari pentru vestile bune de la eco si in mod special ca s-a ridicat placenta !

A mai trecut o saptamana !!!

Klu 33+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta superbi superbi bebelusii tai, imi vine sa ii mananc. Baietelul tau seamana cu baietelul meu. Sa iti traiasca si sa fie sanatosi.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Kineta, Miky, aveti niste bebelusi minunati, nu ma mai satur, sa ma uit la poze! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Abia astept, sa vad poze cu gemenasii lui Moniland, Elenada, ca voi sunteti urmatoarele pe lista! Va doresc nastere usoara, laptic mult si bun si bebelusi sanatosi si papaciosi!

A mai trecut si la noi o saptamana!!!

cu drag, toate gravidutele, mamicile si bebelusii!
Va doresc un weekend cum va place!

17+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna,

raportez si eu,am intrat in sapt. 32 si oficial in luna a 8 aam fost la control, bebelina are 1670 g si este asezata trasversal; avand placenta previa sincer cred ca aceasta pozitie m a ajutat sa nu sangerez pana acum;

ne am mai marit si noi inventarul pt. bebe, am luat pompita ISIS de la Avent si crema Pediatril de la Avene despre care am citit ca este f.f. buna;

proaspetelor mamici si bebelasilor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.32 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Pischko, Moni va multumim ..in legatura cu intilnirea aia....mdaaaa ..ne inmultim

Sa aveti nastere usoara si bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Felicitari fetelor pentru bebelusi .
Sunt minunati .

Nimic nu e mai frumos .

Evy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi ca de frumosiiiiiii nu mai vorbim. Eu am incercat sa imi imaginez cu va arata bebeloiul meu, nici cum mu am obtinut un chipusor de copil. Ieri dr. a zis ca are capusorul rotund, deci va semana cu tati (eu am fata mai lunguiata) dar nu pot sa-l conturez. Insa ma uit la copilasii vostrii si ma gandesc ca poate o sa fie si al meu ..., dar nu conteaza sanatos sa fie. Eu din pacate am reinceput utrogestanul, din cauza colului, nu vad legatura, insa eram asa fericita (ca bebe este bine ) ca nu am mai intrebat.
Si raportez si eu miscari clare, nu mai am dubii.
Daria, Evy

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR SA VA TRAIASCA BEBELUSI ,SA FIE SANATOSI!!!
SUNT MINUNATI!!!

iana

7+

Mergi la inceput