Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 8

Moniland spune:
Kineta, sunt asa de dragalasi si au niste mutruci scumpe foc. Sanatoti sa fie ca sunt perfecti. 35+
Laura Ioana
Irina Maria

elenada spune:
Kineta sunt atat de dragalasi. Sa fie sanatosi mancaciosi si cumintei. Ce mult seamana intre ei chiar daca sunt fetita si baiat. Credeam ca vor fi mai diferiti. Sincer din poze habar nu am cand am vazut fetita si cand am vazut baiatul exceptie facand pozele unde se vad cerceii printesei. Sunt dragalasi foc. Sa va traiasca.
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ayda_m spune:
Kineta ai niste copii tare scumpi si dragalasi...sa-ti traiasca comorile, sa creasca mari si sanatosi!
Ayda 37+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Fragutza spune:
Kineta, felicitari pentru copilasi, sunt tare-tare dragalasi.
Ayda, e foarte frumoasa lenjeria de patut. Saptamana viitoare ma apuc de cumparaturi. Sau asa cred. Nu am luat absolut nimic pana acum.
Azi am fost la echo si am reusit sa-l fac pe medic sa-si puna mainile in cap de stresurile mele. Acum ma mai apuca panica cu nasterea prematura, l-am intrebat daca pare ceva in neregula la mine..se uita saracul si-l simteam ca vrea sa zica ca e ceva in neregula la cap.
Fetitza e bine, creste frumos si asa cum mi-ati zis voi ieri s-a intors si de aceea simt miscarile asa.
Si surpriza din tara surprizelor s-a ridicat si placenta. As fi insistat eu mai mult sa-mi confirme ca e ridicata, dar deja il vedeam obosit.
Peste 2 saptamani merg la morfofetala si abia astept sa-i mai vad mutritza.
Va pup,
Raluca 29+
Natalia

DORIS_71 spune:
Kineta sa-ti traiasca sanatosi ca-s dulci foc. Intradevar nici eu nu prea ii deosebeam.
Miniland eu va citesc zilnic dar n-am ce povesti. Oricum din cand in cand mai intru chiar daca ptr. un compliment sau sa va urez noapte buna.
Doris 17+
Matteo ......
poze

madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kineta Madalinaam si eu o intrebare: INfacolul costa 4 euro si transportul 40 euro,am inteles bine sau nu? TE intreb ca tu l-ai comandat ![]() ![]() MAMI de ![]() ![]() |
Kineta pe mine m-a costat transportul aproape 8lire dar am comandat mai multe produse, ceea ce scrie de 40lire este daca comanzi de minim acea suma ai transportul gratuit in Anglia.
Madalina &

calea sigura a esecului este sa renunti...

kittyke spune:
Kineta ,
Si eu am tras cu ochii bebicii tai sunt foarte dragalasi sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!!!
Moniland, Elenada nastere usoara va doresc si bebici sanatosi !!!! (parca voi urmati ) GATA cu relaxarea in pat intrati si voi in hora veti vedea ce greu dar ce frumos va fi
Pentru toata gravidutele

elenada spune:
Kittyke abia astept sa imi tin piticii in brate. M-am saturat de stat in pat. Mai mult ca sigur va veni ziua cand o sa imi doresc sa mai pot sta in pat dar acum nu mai pot. Toata sarcina am stat in pat. Cred ca 4 saptamaani in toata sarcina am avut si eu parte de miscare dar si atunci cu greu ca nu mai aveam antrenament.
Peste doua saptamani in afara de asta sper sa imi strang puiutii la piept.
Ce putin mai este.
Piticii tai ce mai fac. Cred ca sunt mari.
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

pishko spune:
Kineta Felicitari pentru bebelusi dragalasi foc si expresivi!!! Doamne cred ca n-am mai vazut bebelusi asa de expresivi!! Se vede ca iubesc deja camera SA fie sanatosi si norocosi!
pishko +22

kittyke spune:
Elenada ce nu facem pentru bebicii nostri??
Si noi am fost asa (cu cei care am nascut impreuna Andrada, Marush, Manumanu etc) si acum am si uitat cum a fost in timpul sarcinii
Am adus niste poze mai noi ca sa vezi ce te asteapta
http://picasaweb.google.com/fannimarkcsabci
Rabdare si sanatate multa ca restul le facem noi
Te pup