Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 7

elenada spune:
Ayda am vazut pozele. Ce burticuta frumoasa ai iar camera piticei imi place mult. Tu cand nasti. Ce a zis dr?
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Moniland spune:
Elena, vreau si eu 37 sapt implinite, dar nu mai mult de 39. Cu toate ca la 39 va veni dr.meu. Oricum le-am interszis sa vina pe lume in luna asta. Azi am anuntat la serviciu ca de maine nu ma mai duc, doar daca sunt urgente, asa ca stau si eu mai mult in pat de acici incolo.
Kineta, daca ai incarcat pozele pe flickr, si esti logata, ai pe ecran o foto de a voastra, abia apoi copiezi link-ul. Hai ca sunt curioasa sa-ti vad minunile.
Ayda, pupam burtica cu fetita. 35+
Laura Ioana
Irina Maria

ayda_m spune:
Elena, cand am intrat si i-am zis ca am 37 sapt mi-a zis ca ar tb sa programam curand cezariana...dar dupa ce mi-a facut eco mi-a zis sa nu ne grabim totusi ca e cam micuta...sa o lasam sa mai ia in greutate...d-l dr ar vrea sa facem cezariana cat mai aproape de termen dc s-ar putea....dar m-a mai chemat pe 6 iulie sa vedem atunci ce facem...mai amanam cu cateva zile sau facem operatia. Sper sa stea fetita pana atunci
Tu cum te mai simti? Ce fac bebeii?
Ayda 37+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

elenada spune:
Ayda poate nastem impreuna desi eu as vrea in intervalul 13-17 iulie. Am vise indraznete avand in vedere ca toti bebeii se nasc la 37 de sapt mai nou. Eu sunt ok. Cam intepenita si foarte plictisita. Acum pe final simt ca imi pierd rabdarea dar asta e trebuie sa mai rezistam. Piticii parca nu mai sunt chiar asa agitati dar tot misca destul de des. Isi scot manute picioruse prin burta fundulete ce pot si ei sa scoata scot.
Moni cred ca e bine ca ai hotarat sa stai cumintica in pat. Greutatea din burtica e mare si cat sa mai duca si colul nostru. Asa ca putin ajutor din partea noastra nu ii strica. Bafta sa fie asa cum ti-ai propus.
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ayda_m spune:
Elena dc stai cumintica in pat vei ajunge sigur la 37 sapt
Ar fi ceva sa nastem in aceeasi perioada, dr ar vrea chiar sa ajung pana pe 10-12 iulie...Mie mi-e tare frica sa nu ma apuce durerile noaptea, in week-end....si mi-a zis ca oricand se intampla sa-l sun ca vine, nu asta e problema, imp e sa fie bebe bine.
Moni si fetitele. Ce bine ca stai acasa, eu una nu as rezista...nici cu un bebe dar cu 2
Ayda 37+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

kineta spune:
cred ca sunt batuta in cap rau,ori nu inteleg ori sunt prea obosita si nu mai raspund la comenzi.MONI nu poti intra tu pe flickr sa le copiezi si sa le pui tu,ca eu sunt varza.....
MAMI de
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS 1.06.2009 http://flickr.com

many_bani spune:
Am revenit de la echo., Toate bune, bebeloiu dormea si radea in somn(asa zicea dr. ca are pleoapele inchise si ca rade)si misca din talpita,eu nu intelegeam mare lucru dar punea ea cursorul sa vad si eu, are 349 de gr. pastreaza avansul de o sapt., masuratorile au iesit bune. Rezultatul la TT bun, placenta nu mai acopera orificiul cervical. Ptr. ca i-am spus ca sambata a ramas pe hartia igenica secretie bej a considerat ca trebuie si control intern si surpriza s-a mai scurtat putin colul dar este inchis. Nu am discutat de cum voi naste, trebuie sa vedem ce are de gand placenta
Ayda frumoasa burtica
Va pupici pe burtici 20 +

madalina28 spune:
Stiti ca nu ma pot abtine sa nu-mi bag nasul pe la voi dar imi sunteti asa de dragi cand vb de burticile norocoase!Tot spuneati ca nu va imiaginati cum or sa fie bebeii eu ii ziceam sotului as vrea sa fie bruneta, cu genele lungi ca ale tale, ochii negri dar nu ma gandeam deloc la trasaturile fetei, cand am vazut-o prima oara mi-am dat seama ca daca o desenam nu putea sa fie asa cum mi-am dorit-o adica perfecta si sanatoasa in primul rand.
Mada infacol poti cumpara de pe siteul www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol" target="_blank">acesta, iti vin in max 2 sapt, eu am comandat pt cumnata mea acum cateva luni, am cumparat mai multe chestii de la ei si au fost foarte seriosi, coletul iti vine la posta, trebuie sa dai numele si adresa cuiva care sa il poate ridica daca tu nu vei putea merge.
Va dorec tuturor sarcini usoare, la termen cu bebei sanatosi!
Madalina &

calea sigura a esecului este sa renunti...

kineta spune:
Madalinaam si eu o intrebare: INfacolul costa 4 euro si transportul 40 euro,am inteles bine sau nu? TE intreb ca tu l-ai comandat
MAMI de

kineta spune:
sper ca am reusit
http://www.flickr.com/photos/39518431@N08/3658939469/
MAMI de