Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 6

simona2 spune:
Fetelor...mi-a venit si mie inima la loc..va spuneam ca nu aveam stare si m-am dus sa fac o eco la alt medic decat cel care ma urmareste, doar ca sa vad eu punctuletul in uter
Se pare ca avem 5.4 saptamani, 1 singur,sacul gestational are 7.8 mm, colul inchis, FSD liber...embrionul e prea mic acum ca sa se vada...il vedem joia viitoare...Doamne ce usurare..respir si eu normal!!
5+

ayda_m spune:
Buna gravidute si mamici
Am venit si eu de la dr, se pare ca bebelusa mea nu e f grabita sa vina pe lume....ideea e ca tot micuta cu o sapt apare...asta e, avem aprox 2600 grame....m-a speriat ca era f agitata si avea 180 batai/minut...dr s-a mirat si el ca era f agitata, n-a zis ca ar fi rau dar nici eu nu am intrebat....oare e de rau??? Acum stau si ma intreb....sper sa fie bine, ma gandesc ca dc era ceva ma oprea la spital....acum s-a linistit, cred ca doarme
Simona, acum te-ai linistit dupa ce ai facut eco
Elena, Moni
Ayda 37+

iana_mari spune:
ELENADA multumesc.Cu putin noroc or sa treaca si cele doua saptamani.
SIMONA acum stai linistita.
LI_AM mi-a dat niste injectii si urma sa plece in Austria in concediu(acum 2 saptamani)
iana7+

Moniland spune:
Elena, sa intri in fiecare zi ca imi dai emotii altfel.
La cate saptamani iti propui sa nasti?
Simona, bravo!!! sa-ti creasca punctuletul mare, mare!!!
many_bani, succes la eco si sa ne scri inainte de a pleca din nou la munte.
Doris, e f. bine ca intri ca cel putin stim ca esti bine si tu si puiutul. 35+
Laura Ioana
Irina Maria

kineta spune:
MONIhelp cu un raspuns,mi-am creat cont pe Flickr,am descarcat poze,dar nu stiu cum sa le transfer sa le vedeti voi,habar n-am ,si nu am nici prea mult timp la dispozitie,cum fac mai departe????
MAMI de
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS 1.06.2009

elenada spune:
Ayda sanatoasa sa fie ca o sa creasca ea. Daca ar fi fost o probleme sigur zicea doctorul. Stai linistita si papa sanatos ca sa creasca bebelina.
Moni eu mi-a propus sa nasc la 37 de sapt si cateva zile depinde cum o sa fie disponibil dr meu pt cezariana. Ca perioada ar fi intre 13 iulie si 17 iulie. Am planuri marete pt colul meu ramolit. Dar sunt increzatoare ca atata timp cat stau in pat nimic nu se va intampla. Ei au renuntat la impuns cu capul in col. La ecografia de luni baiatul era cu capul tot jos dar in lateral si fata urcase cu capul in zona buricului. Deci le prieste statul in pat. Tu ce planuri ai?
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

kineta spune:
cred ca am reusit sa pun....
MAMI de
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS 1.06.2009 http://flickr.com

elenada spune:
Kineta nu ai reusit.
Ai copiat doar linkul site-ului. Copie linkul unde sunt pozele tale si punel in mesaj
elena +34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ayda_m spune:
Am pus si eu la semnatura cateva poze cu burtica mea, sper ca am reusit
Ayda 37+
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt