Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravi Pishko pentru baietelul grasunel. Poate a luat acum un avant si apoi se odihneste un pic. Si ce daca vei avea un baiete mai mare, cel putin nu te chinui cu el.
Iana, pui de-o proba?

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moni cred ca mi-a iesit de data asta.Mersi,scriam mult si bine bebe.
Sunt cam plangaciosi bebeii mei.

iana

6+

Mergi la inceput

Atunci fa-i jucausi cu [ copil ]
Mie imi plac tare mult si asa am avut la semnatura pana cand am aflat culoarea carucioarelor.

Oricum arata tare bine semnatura ta. Astept sa o vad la 37.

Mergi la inceput

MONILAND sa te auda d-zeu sa fie totul ok.Hai ca te mai zapacesc putin care ma deruteaza:dupa calculatorul fiv am 7+ sapt.,dar cand am fost la eco, profu i-a vazut cu o saptamana mai mici.6+
Pe care s-o iau de buna?
Punctia a fost pe 18 mai ,iar et 21 mai.

iana

6+

Mergi la inceput

Iana, eu as zice sa crezi calculatorul . Sunt f. mici acum si daca greseste cu masuratoare un mm deja de o alta varsta. La mine o singura data mi-a dat si eco varsta care o stiam eu si doar la unul singur.
Avantaju, ca noi prin FIV, stim exact momentul conceperii.

Mergi la inceput

OK AM SCHIMBAT.MONI MERSI PT. EXPLICATII.
SUNTEM MARICEI

HUSKI TE ASTEPT CU SEMNATURA.[pup

iana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Moni

Da, pai si dr a exclamat "Se vede ca a inceput sa manance!"

Ca normal cand am facut eco tocmai implinisem 21 de saptamani (cu tot cu avansul de o saptamana si cateva zile de la penultima masuratoare) si cam toate masuratorile corespundeau, mai putin circumferinta abdominala care era de 23 si vreo cateva zile si care a dat o greutate de 420 de gr!!!

Asa ma gandesc si eu ca a luat acum avant si sper sa se pastreze in limite normale

Mi-am facut un pic griji dar daca dr n-a zis ca ar putea fi o problema m-am linistit. Pe 1 iulie am morfofetala de trim II si o sa vedem mai bine cum stau lucrurile. Sper sa fie bine.

Intre timp ma mai umflu, nu prea-mi mai recunosc gleznele, intr-o noapte m-am trezit cu o durere de picior stang de nu stiam cum sa mai stau... Dar m-am gandit ca apasa uterul pe vreun nerv ceva ca de-atunci n-am mai patit asa. Dar ce sa-i facem le ducem pe toate cu mare bucurie ca asa minune am asteptat atata de mult. Si cand misca nu pot sa spun cum uit toate micile jene trecatoare. Si tot nu-mi vine sa cred cand mai vad mamici cu bebelusi in brate ca o sa am si eu unul in curand.

pishko +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

la mamici, burtici si bebici. Noi va citim mereu, luam notite ca o sa avem nevoie la momentul oportun, nu avem noutati si nici sfaturi nu prea suntem in gradul sa dam(asteptam de la cei mai mari). Cand avem noutati atunci intam mai pe larg in amanunte, pana atunci citim.

Noapte buna, mergem la ca ar cam fi cazul.

Doris 17+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata

Ce fac burticile azi?

Klu ce vis ciudat ai avut. Tare Eu totusi m-am hotarat sa ii nasc pe amandoi. Eu nu tin minte ce visez e ca si cum nu as visa.

Mai e putin si trece si sapt asta. Ce ma bucur. Inca doua sapt fara asta si suntem tari.

Pishko e bine ca e bebe mare. E posibil mai tarziu sa ajunga la saptamana gestationala. Si ai mei erau inainte cu o sapt si acum abia au varsta sarcinii.

Iana ce semnatura frumoasa ai.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata dragelor,
Intru si eu sa pup burticile dragi. Am revenit si noi in Buc. dupa 10 zile de stat la aer curat si ce bine a fost, dar azi avem echo. si deci trebuia sa ne intoarcem , dar vom pleca iar.
Klu, Raluca frumoase burtici aveti
Moni, Elena va tin pumnii sa fie asa cum va doriti voi
Pup toate burticile si nu va enumar sa nu uit pe cineva deoarece neuronul meu gravidos mai intra si in pauza
Daria pe unde esti, nu ne mai spui nimic?
Li_am, tu esti in vacanta?

O zi placuta si revin cu amanunte dupa intalnirea de azi cu dr.

20 +

Mergi la inceput