Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna.Ma primiti si pe mine aici la voi?Visez de multa vreme sa vin aici si astazi visul mi s-a indeplinit.Testul BHCG ne-a adus o bucurie =185,7 in z11 dupa ET.Imi doresc si va doresc sa fie bine in timpul sarcinii si dupa.Sanatate maxima si sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi.

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elanik bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos

Ayda 37+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

ellanik, sarcina usoara si fara evenimente neprevazute iti dorec !!!

Klu 33+ Theodora...

Mergi la inceput

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Fetelor va multumesc la toate pt aprecieri si pt urarile de bine,la fel va doresc si eu bebelusi sanatosi ca asta este cel mai important lucru,restul vin de la sine.

Mergi la inceput

kineta sa-ti traiasca frumusetile.Vaaaiii ce frumosi sunt!Vreau si eu doooi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Fetelor eu astept cu mare nerabdare ziua de ecografie .
Am niste emotii de nu mai pot .
Dupa o luna , mi se pare ca a trecut extrem de mult .
Bebele meu nu vrea sa miste cu putere incat sa simt si eu ceva si de aceea sunt cam ingrijorata .
Ma gandesc mereu daca e bine . Am devenit paranoia .
Sincer ma asteptam ca intr-o luna burtica sa creasca mult , insa e cam la fel .Un pic mai tuguiata si mai ridicata spre sani .Cam atat .Eu la aproape 5 luni am vazut mamici cu burtici mari . Si nu sunt slaba ...
Pana ajung la eco si vad ca e bine nu pot sa stau linistita .

Ellanik bine ai veit . In ziua 11 o valoare asa mare , suna a gemeni .Ai transferat 2 puisori ?

Evy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, imi doream de mult sa fim colege de odisee si uite ca acum se intampla, bine ai venit si sa stai aici pana la finele celor 40 sapt.
Evy stii ca pana acum cateva sapt. si eu aveam aceeasi problema ca tine, joi am discutat cu dr. mea si i-am spus ca simt asa ca un pestisor cateva secunde, a zis ca este ok, la 300 si ceva de gr. nu pot simti ca si cum ar lovi cu barosul, miscarile puternice sunt dupa sapt. 27 spre 30, dar sunt si exceptii, de la organism la organism. Eu acum la 21 sapt am simtit si vazut burtica miscandu-se doar de 3 ori, consecutiv, in rest simt doar cum inoata un pestisor cateva secunde. Asa ca lasa stresul.
Moni, Elena, Ayda cum sunteti?
W-e placut si linistit fetelor

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY linisteste-te.....bebed misca cu putere abia pe la 26-27
la 19 saptamani rade de tine doctorul daca-i spui asta..ti-am povestit eu mai demult ce si cum.
Nu are putere acum sa-ti miste burta...si nu e obligatoriu sa ai ditai burtoiu`.Eu nu am avut tesut adipos deloc si am fost numai patratele si la doua luni aveam derja burta.Iar o pretena de a mea..la sapte luni arata ca la trei luni..deci..ii faci rau lui bebe cu prostii si multe ecografe....si burta se misca numasi la gravidele foarte slabe,si tu zici ca nu e cazul...linisteste-te ca il sperii pe bebe

Madalina s32Eva-Maria
AMR 49 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Off, cat sunteti de scumpe voi dragelor .
si ma linistiti mereu .
nu vreau sa ii fac rau lui bebe, el e viata mea am luptat atat pentru el si ma bucur ca dumnezeu mi l-a dat .
nu am pretentii sa miste burtica ,acum , stiu, dar eu nici pestisori nu simt si de accea m-am speriat .stiu ca depinde de la femeie la femeie , dar acum la 19sapt si 3zile cat am eu speram a simt o bula , o gadilare pe zi ... ceva . Dar poate nici nu stiu ce trebuie sa simt si el da semne mititelul si eu nu le recunosc .

Eumada, sa stii ca tin minte ce mi-ai zis , dar uite ca o mai iau razna . cap prost ce sa zic.

ok am inteles, sunt cumintica si astept ziua de eco programata.

Evy 19+

Mergi la inceput