Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 11
elenada spune:
Hello
Semnam si noi condica astazi tot in formula restransa.
Ellanik bine ia venit la odisee. Sarcina usoara la termen si bebe sanatos.
Evy e prea devrmee sa il simti pe bebe acum. E mic si nu ii simti tot timpul miscarile. Va veni si vremea cand iti va da niste sutulete de o sa te lase fara respiratie. Sa vezi ce frumos e.
Daria ma bucur ca e totul in regula cu bebelusa.
Raluca crezi ca esti tu singura gravida cu pitici pe creier intalnita de dr. Stai linistita ca eu sunt sigura ca sunt fete si mai si. Bine ca e bine cu placenta si ca pustoaica ta e bine.
Kineta Kittyke Miky 

Moni ce faci?
Va pup dulce pe toate fara exceptie
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Hello,
Elena, ai dreptate cu dr, cred ca e calit la cate reactii a vazut.A fost super simpatic cand l-am vazut ca-si pune mainile in cap. Am vb cu el si un pic despre gemeneii tai:)
Evy, asa cum au zis si fetele, e cam devreme acum sa simti. Prin saptamana 19 am simtit si eu ceva, cel mai probabil mi s-a parut
si apoi o perioada nimic. Acum, de cateva saptamani simt miscari puternice. Si burtica tot in ultima perioada a crescut, dupa 22-23 saptamani. So, ia-le pe rand:)
Va pup,
Raluca
29+
Natalia
Fragutza spune:
Ella, felicitari pt rezultat, bine ai venit si sarcina cat mai usoara!
Raluca
29+
Natalia
Moniland spune:
Ellanik, bine ai vnit la Odisee. Alt aer, nu-i asa?
Vrei in listuta?
Elena, sunt bine. La noi sunt zille orasului si tocmai am bagat niste mici si bere.
In rest numar zilele si ma bucur ca mai trece una in care nu sunt probleme.
35+
Laura Ioana
Irina Maria
ellanik spune:
Multumesc fetelor.
Moni, da vreau si eu in listuta, te rog.
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
Moniland spune:
Ellanik, da-mi te rog datele. Data ET, al catelea FIV a fost si la ce spital. La cate zile ai facut ET? Eu am avut hcg in ziua 15 de la punctie 444. Deci ai mari sanse sa fie 2 bebelusi in burtica. O sa-ti fie mai greu dar sigur te vei descurca. Cel putin pe parcursul sarcini, ca mai departe inca nu stiu nici eu. ![]()
35+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Moniland am vazut la tv ca e mare petrecere la voi. Super. Distractie placuta. Sper sa le placa printeselor tale berea.![]()
Ralu mor de curioazitate sa stiu ce ati vb voi de piticii mei.
In afara de ziua de azi mai am maine si fac 35 de sapt. Sunt tare rau. Ma laud singura![]()
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Elena, imi spunea de nasterile premature si de solutia cu Polizu si i-am zis ca stiu de la Elena cu gemenii. Si i-am mai povestit de unde ne cunoastem:)
Mi-am propus sa merg in urmatoarele 2 saptamani la cumparaturi pt fetitza. Aveti idee unde as gasi o lista cu tot ce e necesar pentru spital si primele saptamani acasa?
Va pup,
Raluca
29+
Natalia
Moniland spune:
Da Elena, am baut bere in sarcina asta, dar foarte diluata cu sprite. Asta este ... daca fetitele seamana cu tati, nu am ce face. Pana si alimentatia mea a fost dupa gustul lui tati si nicidecum dupa preferintele mele.
Aha, deci si tu numeri zilele. Sa vezi ce frumos o sa ne descurcam pana la termen.
Cum te simti, ceva dureri sau totul e ok?
Raluca, cred ca pt spital trebuie sa vb cu cele care au nascut la Polizu pt ca fiecare spital are "politica" lui.
35+
Laura Ioana
Irina Maria