Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland eu i-am pacalit cu bere pe pitici imediat dupa et. Acum ii aburesc cu bere fara alcool singura bautura pe care o suport in afara de apa plata.
Numaram si noi zilele ca puscariasii.

Ralu cred si eu ca e surprins dr de unde ne stim noi. Eu o stiu si pe Anap care a nascut gemeni si tot el i-a monitorizat sarcina si stie ca ne cunoastem. Cat despre nasterea prematura cred ca iar i-am facut o surpriza placuta si uite ca ma incapatanez sa nasc prematur.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Ralu la spital la Elias ne sunt folositoare urmatoarele lucruri:
-Pt bebelus: - scutece de unica folosinta
- servetele umede
- bephanten unguent si baneocin pudra
Pt mami:- 2-3 camasi de noapte
- pasta periuta de dinti sapun
- prosop
- slapi
- pompa de san, garmastan unguent pt sfarcuri, tampoane pt sani, sfarcuri artificiale.
- cana, lingura furculita si paie pt baut care sunt utile imediat dupa cezariana cand stai la terapie intensiva,
- 1 pachet de vata o rola de tifon, tampoane amsorbante mai mari.
- chilotei dee unica folosinta daca nu chiloti din bumbac mai mari asa mai babesti.
- hartie igienica, servetele sau prosoape de bucatarie.
- supozitoare cu glicerina in caz ca vei avea probleme cu iesitul afara.
- trusa pt epidurala daca vrei sa stai linistita si sa nu ai surprize ca nu au ei.

Saptamana asta cand merg la spital o sa il mai intreb si pe dr una alta.

Nusy mi-a dat listuta cu ce a folosit ea pe perioada sederii in spital.

Sper sa iti fie de folos. Mie una imi este.

Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Moniland : FIV 1 facut la MNL cu prof.Ron-el in februarie si acum am reusit cu embrioni congelati ramasi din februarie.Am transferat in 15 iunie 4 embrioni .Embrionii erau de 48 de ore si la transfer aveau 6 respectiv 8 celule(cate 2 din fiecare).Teoretic, daca totul va fi bine (Doamne ajuta!) ar trebui sa nasc prin martie 2010 .M-am uitat pe calculatorul gasit aici.Sa vedem si dr ce va zice.Pe data de 4 iulie am primul eco si vom vedea cati sunt.Maine vreau sa repet beta.Numai bine tuturor!

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Intrebare: este normal sa ma doara burtica?Ma doare relativ des .Iau no-spa dar ma gandesc ca parca prea des ma durerile astea.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, merci frumos! Acolo il tin pe bebe infasat banuiesc si trebuie sa am la mine numai hainutzele cu care mergem acasa.
Ce sunt sfarcurile artificiale? Ceva dispozitive de pus pe sfarcuri?

Moni, dr meu este la Elias, la Polizu as ajunge in caz ca doamne fereste nasc prematur.

29+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Intrebare: este normal sa ma doara burtica?Ma doare relativ des .Iau no-spa dar ma gandesc ca parca prea des ma durerile astea.Multumesc!

Da, este normal sa te doara burta. Eu luam no-spa doar la durerile de CM. Intepaturile imi placeau ca ziceam ca se intind ligamentele. Iar durerile de la CM sunt normale ca inca "se lucreaza" la endometru.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

seara buna tuturor! am aparut si noi.

a mai trecut o saptamana, am mai crescut putin.

vineri am fost la eco. fetita e bine. are 1214 g, se dezvolta normal. colul e inchis, placenta grad 2 de maturare.

am repetat si analizele de sange pt a vedea cum mai stau cu ficatul (TGP/TGO), rezultatul cred ca il voi avea luni-marti.

am vizitat si maternitatea. erau 10 bebei superbi acolo, si fetite si baietei. am vorbit cu o dna dr care a facut si pe ghidul pt noi, ne-a raspuns la toate intrebarile si ne-a lamurit in multe privinte, ne-a spus pas cu pas ce fac ei pt mama si copil din momentul internarii.
pt nastere nu trebuie sa merg cu nimic nici pt mine, nici pt fetita.
bebeii care erau la acvariu erau imbracati in costumase si am inteles ca ii schimba de cate ori este nevoie.
parintii lor erau foarte fericiti, in special taticii care radiau si nu mai pridideau cu laudele. era o atmosfera atat de frmoasa acolo,toata lumea fericita, bebei sanatosi, relaxati, linistiti, parinti in al 9-lea cer...

la incubator erau 2 fetite gemene atat de micute, dragalase, finute. erau doar in pemparsi si dormeau linistite cu manutele in sus si genunchii flexati. erau atat de dulci...

toti copiii erau frumosi, frumosi....

va pup fetelor si va doresc sa aveti o saptamana linistita.

h.

28+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Moni , multumesc frumos pt listuta si pt info.Nici eu nu exagerez cu no-spa.Cel mai mult am luat 2 intr-o zi.Sper sa fim ok.

Mergi la inceput

Neata si La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica.

Rallu sfarcurile artificiale sunt niste chestii care se pun pe san in cazul in care nu esti dotata de la mama natura cu sfarcuri mari frumoase sau se mai folosesc in primele zile ca sa nu faci rani la sani. Daca iti cumperi sa iti iei ce-a mai mica marime.

Ellanik si eu am avut dureri de burta ca la ciclu. M-au tinut o perioada buna de timp.

Hepilica ce fetita mare si dolofana ai. Sa creasca mare la mami in burtica pana la termen. Tu nasti la Medlife nu? Cand am fost anul trecut sa imi faca histeroscopie am vazut si eu putin bebelusii din maternitate. Erau superbi.

Eu sunt treaza de la 5 dimineata. L-au sunat pe sot si l-au chemat la servici si m-am trezit si eu si nu am mai putut sa dorm.
M-am trezit cu foamea in glanda. Recuperez si eu acum la final cu mancatul daca toata sarcina nu mi-a placut sa pap.

Pupici dulci la toata lumea.

Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

neata !

la multi ani sarbatoritilor de azi !

Many- si tie ! ma bucur ca sunteti bine !
Elena- si eu ma bucur pt . ca bebeii tai au mai stat in burtica, sa se nasca cat mai aproape de termen !
Ela - felicitari si bine ai venit ! si eu am avut beta 223,8 in ziua 12 si au fost doi bebei !

noi experimentam niste lovituri prin burtica de parca am fi
doi
, plus maini si picioare umflate, cel putin degetele mijlociu si inelar, am momente cand nu mi le mai simt noaptea si ziua ma dor f. rau, dar asta e, suport orice pt. printzesita mea ! in wkd am postit si ne am impartasit pt. ca trecuse mai mult de 6 sapt. de la ultima impartasanie !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.33 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput