Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Elena, da la Medlife voi naste. Despre acea maternitate vorbeam. Hai mai rezista putin, putin... ai fost greu incercata toata sarcina, dar a ramas doar un pas pana iti vei tine puiutii in brate.

dariaioanaxx si mie mi se umfla mainile si picioarele, dar nu exagerat deocamdata. de o saptamana incerc sa imi scot verigheta de pe deget si nu mai reusesc
toate mamicile pe care le-am vazut vineri la medlife la maternitate -si care nascusera - aveau picioarele umflate in zona gleznelor. mi-au atras atentia pt ca vorbeau despre acest lucru.

mi-am luat si eu rezultatul analizelor. acum sunt in parametrii normali aproape toate, cu mici exceptii, dar care nu sunt chiar atat de grave. si oricum ar fi ideal ca in timpul sarcinii sa nu se modifice nimic.... e putin probabil insa. iau asadar in continuare ELEVIT - 1/zi.

La multi ani celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui.

h.

28+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!
La multi ani, tuturor sarbatoritilor de azi!

Ellanik, Felicitari si bine ai venit! Sarcina usoara si bebe/bebici sanatosi iti doresc! Val Bhcg in z9 de la ET-304.5

Va doresc o saptamana cum va place!
cu drag toate fetele!

17+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu am repetat azi beta sa vad ce si cum.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si din partea mea "La multi ani" fetelor care azi isi serbeaza ziua de nume, multa sanatate si la fel de multe bucurii.

Klu tu ai o listuta cu cele necesare in maternitate? Vad ca fetele spun ca difera de la o maternitate la alta, dar noi cum avem aceeasi maternitate, te rog daca ai listuta sa mi-o dai si mie

Daria ma bucur ca dai cate un semn si ma bucur ca sunteti bine
Evy azi te asteptam cu vesti bune de la echo.
Moni, Elena, Ayda cum sunteti?
Ellanik si pe tine te asteptam cu un beta crescut frumos

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hello!
Azi am fost pana la serviciu. Nu m-am abtinut, dar acum sunt deja acasa si fac mancare.
Va doresc o saptamana racoroasa, fara picioare umflate, cu hcg mare, si fara emotii.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Mickice faci,ce fac bebelusii,am si eu o intrebare:la ce cantitate de lapte praf au ajuns bebelusii tai sa manance,ai mei sunt deja la 90ml.Tu le mai dai si san sau doar lapte praf? Cum stati cu colicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hepilica, eu de mult sunt fara verigheta si fara inele pe degete.
Kineta, deci mai respiri? E greu nu-i asa?
many, eu sunt bine. Numar zilele , miercuri sun dr. care a ramas in locul dr. meu in perioada acestuia de concediu. Poate fac si o eco ca a trecut 1 luna de la ultima.
ayda, hai la apel!!!!!!!

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Hepilica-eu am renuntat la verigheta pt. ca stiu ce a patit varamea, ii intrase in carne incat ma enerva pe mine cand o vedeam cum este, sotul nu o lasa sa si o taie si asa a stat cu ea pana a nascut; acum nu mai port decat un inel care se petrece si se poate largi dupa dorinta; referitor la picioare umflate si maini, nici la mine nu sunt f. rau dar chestia mai grava este ca noaptea imi amortesc rau de tot si ziua ma dor urmele

Many- da mai, incerc sa intru si eu mia des dar nu prea pot, pt. ca inca merg la servici si aici mai imi fac timp, ca acasa....nici o sansa

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.33 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta fetita mananca 80ml ca tine la silueta, iar baiatul 110ml el este mai grasunel. Le dau numai lapte praf. Cu colicii stam chiar bine, mai avem doar din cand in cand. Infacolul a facut minuni.
buluna felicitari. Sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariaioanaxx

...., plus maini si picioare umflate, cel putin degetele mijlociu si inelar, am momente cand nu mi le mai simt noaptea si ziua ma dor f. rau, dar asta e, suport orice pt. printzesita mea !

Daria, am bagat un ochi pe aici pt ca nu am mai intrat de mult si am dat de mesajul tau, tb sa-ti faci un control hematologic. Du-te la Coltea la dr Simona Avram, posibil sa-ti tb un tratam anticoagulat... sper ca nu te-am speriat. Iti scriu asta pt ca eu am trombofilie si stiu simptomele ei in sarcina, am studiat mult.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput