Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

many_bani, eu am mai vb cu ralucoutza si mi-a mai zis ce si cum, dar nu pot sa spun ca am o lista;
in general pentru noi sunt necesare cam aceleasi chestii...si eu in bagaj am pentru mine ceea ce a postat elenada fara chilotii de unica folosinta pe care nu-i gasesc pe nicaieri...

Pentru buburuza avand in vedere ca si la Filantropia ii tin ca pe sarmalute :

-bepanthene,
-servetele umede,
-pampers,
-crema de corp (in caz ca face icter Doamne fereste!!!),
-o paturica pentru scoica de scos din spital,
-hainute pentru cand o vom aduce acasa la care nu ma hotarasc, cum vad ceva frumos cumpar si inlocuiesc...vom vedea pana la urma cu ce o vom scoate

daria, nu te-am uitat, astept provincia !!!

Despre mine ce sa va spun...imi vin toate inelele pana acum, picioarele nu mi se umfla, gleznele sunt neschimbate, tensiunea arteriala nu creste de 11/7, in schimb am insomnii...am luat in jur de 9 kg avand in vedere ca mi-am propus 12 kg sper sa ma tin de cuvant cu toate ca dr mi-a zis ca ideal ar fi 9-10 kg avand in vedere ca nu am plecat de la o silueta de invidiat, dar asta e ...
Oricum eu ma simt foarte bine, sunt zile in care nu am nici macar o contractie BH, multumesc lui Dumnezeu...ma rog sa stea buburuza la mine in burtica pana pe 1 august !!!
Maine astept mobila buburuzei o aduc si o si monteaza; saptamana asta sper sa cumpar tot ce mai am de cumparat pentru camera ei si in weekend cand e si tati acasa poate terminam tot...si va arat pozele...

Klu 33+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Buna seara fetelor,
a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat, ce-i drept, nici noutati nu prea am mai avut... pana de curand... dupa cum vedeti la semnatura sunt cea mai fericita, mi s-a implinit visul! asta e vestea buna. si aia rea e ca mi s-a scurtat colul (din nou - numai ca de data asta mult mai devreme) si am si facut un cerclaj de urgenta, vineri am revenit din spital iar maine merg la control, doamne ajuta!

Moniland si Elenada, tare ma bucur ca mai sunteti gravidute, mi-era teama ca ratez evenimentele! Ellanik, bine ai venit, sa mai emani din energia aceea pozitiva pe la aspirante, ca parca in ultima vreme nu au mai fost asa multe succese, sau poate doar nu intrat inca la gravidute...

Many_bany, Evy, tuturor de fapt,

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 18+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Chiloti de unica folosinta se gasesc la magazinele cu lucruri pt bebi.Eu am vazut la Pre Maman si costau 20 de lei 3 perechi.
Eu am refacut beta si azi in z 15 este de 715.De la MNL au spus ca si voi: sanse mari de gemeni.Pupici!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Li_am, o fetitaaaaaa!!! Bravo!!!! Va fi bine. Cred ca statul in pat cat poti de mult o sa te ajute mult.
Ellanik, foarte frumoasa valoarea de hcg. Si eu cred ca sunt gemeni, dar asteptam numaratoarea de la eco.
Klu, asteptam poze cu camera.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Li_am o as emana la greu ca am sa dau la toata lumea.Stai prin zona.
Moniland si noi asteptam numerele de pe tricou.Sotul meu are emotii:daca sunt 3?Ce va vrea Cel de Sus!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Salutare , salutare
in primul rand plecaciuni in fata fetelor care mi-au "tras" o smotruiala si m-au adus cu picioarele pe pamant .
m-au facut sa revin la ganduri bune si sa nu ma mai gandesc la prostii .

Li am FELICITARI pt fetita . stai si tu cumintica in pat daca colul isi face de cap .

Bebelusul meu este bine . Nu pot sa va descriu ce fericita sutt. Chiar inainte de eco cu vreo 15 min ca am ajuns mai devreme , mi-a dat un semn ca este in burtica , si cat pe ce sa ma buseasca plansul ,dar m-am abtinut ca era multa lume pe acolo
La eco, nebunie mare , giumbuslucuri de nu se poate .Imi venea sa il mananc .E un scump si a crescut , e maricel . Dr ne-a spus sa stam linistiti ca totul merge bine .
Suntem extrem de fericiti caci am ajuns acasa si am tras o berica si o pizza, ca azi sarbatorim si noi ziua casatoriei , si probabil de la berea recisoara mi-a mai dat un bobarnac usor in burtica .Sau ii placea , mai stii
Placenta e bine , lichid ok , colul 4.24 ,inchis .

Pupici tuturor .
Hai fetelor ca mai vrem poze cu bebelusi !!!

Evy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, ai fost la dr? Sau cand trebuie a mergi?

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Klu, multumesc foarte mult de informatii
Li_am bine ai revenit, ma bucur tare mult ca o sa ai pereche
Evy ai stresat bebelul degeaba, dar o sa recupereze el
Ayda daca esti prin zona, poti te rog sa-mi spui si mie(parca tu ai fost la Diagnosis la dr. POp)daca pot intra cu sotul, se tine dupa mine "gaiamatu" si vreau sa stiu ce am de facut.

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Klu am gasit chiloti de unica folosinta pe net, set de 5 perechi 15 lei. Se numesc JANE - slip de unica folosinta, cauta la magazinul virtual de pe bebelusul tau

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna ziua fetelor
Am si eu o intrebare ptr o cunostinta
a facut transfer de embrioni congelati a avut un singur blastocist de aproximativ 6 zile jumate
In z9 post transfer a avut bhcg de 270
repetat in ziua 12 post transfer a obtinut o valoare de 1400
ce parere aveti de aceasta valoare nu e cam mare avand in vedere ca nu exista posibilitatea sa fie 2 ptr ca a avut un singur blasto,ati mai vazut valori care au crescut asa repede?
va multumesc

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput