Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 15
eumada spune:
Miruna se poate sa se fi divizat unul singur in doi.Se intampla si asa.La nepoata mea s-au implantat trei si unul s-a divizat in doua si au rezultat patru...ei se pot divide.....mwedicul iti va spune la eco ce si cum ..deocamdata bucura-te esti gravi...
Ma bucur ca fetele cu nelinisti pe suflet s-au xcalmat....
EVY ti-am zis...nu stresa bebelul ca ai sa fii satula de bumbaceala si burta mare.....care ramane in urma cand te intorci de pe o parte pe alta.....stai linistita si bucura-te......ai timp de vaicareli....mai tarziu..
ups...am schimbat semnatura
Madalina
s32
Eva-Maria
AMR 41 ZILE
iana_mari spune:
LI_AM bine ai venit din concediu si multe felicitari pt. caruciorul roz.
MONILAND,ELENADA rezistati cu brio fetelor,bravo.
ELLANIK SIGUR SUNT 2.
iana
8+ 

elenada spune:
Hello
Azi am facut 35 de saptamani. Sunt foarte incantata ca piticii mei sunt ascultatori si stau cumintei in burtica. Inca doua saptamani sa mai stea si apoi o sa ii stranga mami in brate. Ieri am avut si eu contractii. Cred ca vreo ora doua m-au tinut si destul de dese apoi s-au potolit. Cred ca au aparut din cauza ca mi s-a facut rau si am vomat iar si sufletul din mine si mi-am fortat burtica. Azi suntem bine. Mai nasol cu vremea asta ploioasa care ma intepenit de tot.
Maine dimineata merg la control si la analize.
Klu eu am vazut chilotei de unica folosinta la carrefour. Felicitari pt buburuza cumintica.
Evy ma bucur ca te-ai linistit in privinta miscarilor lui bebe. Lasa ca o sa iti arate mai incolo ce inseamna lovituri de ai sa te intrebi ce te-a lovit.![]()
Li-am felicitari pt fetita. Stai cumintica in pat si o sa stea si bebelina cumintica chiar si cu un col scurtat. Stiu ca e mai greu la tine ca mai ai un copilas dar poate te ajuta cineva si vei reusi sa stai cat mai mult in pat. Eu de la 32 de saptamani ii tot pacalesc pe pitici sa stea cumintei asa cum stau si eu. Colul e sters se tine in cerclaj dar faptul ca stau numai in pat vad ca a ajutat pana acum. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Ellanik abia astept sa vad ce ascunzi tu in burtica. O comoara doua trei sanatosi sa fie.
Iana cum te mai impaci cu greturile?
Ayda unde esti? Maine il intreb pe dr de tine daca nu apari la apel.
Moni ce fac printesele?
Miky cat ifancol mi-ar trebui pt pitici? Ai idee.
Gata ca m-am intins cat o zi de post.
Pupici la toata lumea
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
iana_mari spune:
ELENADA le am in continuare .De cum ma trezesc si pana inchid ochii.
Si gura amara,dar ma bucur ca sarcina e ok.Tu ai avut?
iana
8+ 

dariaioanaxx spune:
Miki-mersi mult pt. sfat, o sa incerc sa vb. cu dr. despre asta si daca este neceasar o sa ajung si la un dr. hematolog; eu mi am facut niste analize de coagulare inainte de a merge in Ungaria, cand eram hotarata sa fac acolo primul FIV si au iesit ok, era vb. de timpi de coagulare cam asa ceva;ai patit si tu asa ceva in sarcina ?mersi mult, nu m am speriat dar e bine ca mi ai dat de gandit ![]()
Klu- chiar ma gandeam sa ti dau un mesaj, sa vedem daca m ai uitat![]()
ok, astept atunci provincia![]()
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.33 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!
ayda_m spune:
Buna gravidute si mamici
Revin si eu dupa 4 zile in spital....inca nu am nascut dar nici mult nu mai am
Vineri noaptea am avut dureri si am ajuns la spital...am stat pe perfuzii cu ginipral si inejctii cu litic si nospa pana azi...de atunci nu am mai avut contractii dar duminica dim am eliminat dopul gelatinos...insa inca nu au inceput contractiile,....dr mi-a dat drumul acasa, mi-a zis ca dc decurge totul bine, in cateva zile voi face cezariana( intre 5-7 iulie).Vrea sa nu ne grabim sa mai ia bebe in greutate, in continuare e mai mica dpdv ecografic...
Many bani nu am fost la Diagnosis, la dr Pop...nu stiu cine a fost...

Ayda
38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe
elenada spune:
Iana am fost campioana la greturi. Am slabit aproape 6 kg in conditiile in care bebelusii erau mari si grasi. Si acum mai vars. Dar pana la 16 sapt a fost jale. Beam apa si atat. Dar merita tot chinul. Cand o sa creasca burtica cand vor misca o sa vezi ce frumos este. Si atata timp cat versi insemna ca sarcina este ok.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
kineta spune:
FETELOR eu nu inteleg de ce este mai bun Infacolul pt colici ,fata de SAB SIMPLEX,m-am uitat ce contine,si am vazut ca Infacolul are 40mg Simeticona,iar Sab SIMPLEX 69mg,deci o cantitate mai mare,deci,de ce ar fi mai bun Infacol ? Sunt curioasa.. MONIma intrebai daca este greu cu bebeii,este f greu,si f frumos,vei vedea si tu,eu personal daca nu era mama la mine,nu faceam fata,oricat ma dau eu de viteaza,pt ca nu aveam cum,sunt momente cand se trezesc pe rand,si atunci te mai descurci,dar cand se trezesc amandoi odata ...e jale,plans ,schimbat,papat etc,nu ai cum sa te imparti la 2,ca daca as putea...Plus ca iti ocupa cea mai mare parte a timpului ,nu am timp nici sa mananc nici sa dorm decat pe fractiuni,azi noapte prima data s-a trezit fata la 2 ,am stat cu ea pana la 3 ,apoi la 3 s-a trezit baiatul,si am stat pana la 4,la 4.30 s-a trezit din nou fata care a stat treaza pana la 6,de la 6 eram drogata si i-a luat mamA si am reusit sa dorm si eu pana la 8.Ti-am povestit asa putin nu sa te sperii ,dar ar fi bine cel putin pt inceput daca are cine sa te ajute,ca singura nu vad cum,sunt momente in care vor sa manance amandoi,sau ii apuca colicii pe amandoi...si nu ai cum sa te descurci,nu stiu Mickice strategie adopta
ca eu personal sunt zoombi,dar sper sa ne revenim.Oricum cand ii vezi,oricat de obosit ai fi iti trece cand le vezi fetisoarele,si asta parca te incarca cu energie.
simona2 spune:
Am inceput sa inteleg si eu astazi de ce spuneau unele fete sa ne bucuram daca nu avem greturi![]()
De ieri dupa masa, dar mai ales azi de cateva ori, m-a luat o greata de-mi e teama sa nu vars pe careva din birou..problema e ca te ia pe nepregatite..sper sa nu vomit insa...cu senzatia m-oi descurca eu.
Pup fetele
+6
Moniland spune:
kineta, daca descoperi secretul sa ni-l zici si noua. E valabil pt toate mamicile. Cum sa facem sa ne descurcam/organizam mai bine, avand in vedere ca pana acum nu stim cu ce se "mananca" meseria de mamica.
Si la mine va fi mama, dar ca si tine ma cred grozava
.
miruna, eu vad doua variante: s-a divizat si s-au format gemenii identici, sau e vorba de sarcina molara. Sper sa fie prima varianta, dar pana nu ajunge la eco nu-si poate da seama. Sa ne tii la curent.
Simona, eu zic ca daca iti vine sa vomiti vomita ca te vei simti mai bine dupa. Eu
de cateva ori pe zi. M-a tinut pana in sapt 11 si s-a oprit destul de brusc toata chestia.
35+
Laura Ioana
Irina Maria