Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
Ma scuzati ca dau buzna la voi, eu sunt o mai veche candidata la fiv dar am scapat ca prin minune si acum am un baietel conceput natural. Insa de cate ori am ocazia nu ezit sa va citesc.
Legat de Infacol, mie imi ajunge cam 10 zile o cutie, tinand cont ca-i dau la toate mesele cate o pipeta. Nu se compara cu Sab Simplex/Espumisan, este cel mai bun. In UK se vinde cu 3,5 lire la farmacie iar in Romania cu 4-500.000 lei vechi la negru. Daca aveti ocazia sa va procurati din UK, este foarte bine. Noi am avut o forma nasoala de colici cu urlete si zi si seara, dar multumita Infacolului, nu mai stim ce sunt aia colici desi ink ii mai are. Efectul se vede cam in 3 zile: ragaie si trage parturi si i se usureaza burtica.
Nastere usoarea tuturor, si copii sanatosi si cuminti.
Va pup pe toate.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Micky2007 spune:
elena eu am luat 10 cutii pana acum pentru amandoi si mai am 2 neincepute. Deja nici unul nu se mai plange de colici. Vorba bubulinei, trage parturi si ragaie de nu avem treaba. Dar nu le-am dat la fiecare masa la inceput, fetita nu a vrut, acum ii dau obligat fortat. Eu zic sa iei 15 cutii pentru amandoi, sa fie. Daca ai pe cineva in Timisoara sau vestul tarii poate sa traga o fuga la unguri sa ia. Dar da-le de la inceput la amandoi la fiecare masa chiar daca nu vor, ai sa vezi ce conteaza.
Imi place mult cum colorezi numele fiecarei fete. 
kineta este tare greu si pentru mine. In primele 2 saptamani am fost singura acasa ziua si am facut fata chiar daca eram rupta de oboseala.
Cand le era foame la amandoi ii puneam repede la san pe perne. Daca plangeau amanadoi de colici ii puneam pe fiecare pe o perna pe pat si eu langa ei stateam cu mana pe burtica lor si vorbeam cu ei (chiar daca nu intelegeau, le spuneam ca o sa treaca). Oricum crizele de colici le aveau in general seara. Da-le infacol la fiecare masa, ai sa scapi repede de colici. Noi nici nu avem 2 saptamani si deja numai plangem. Iar seara, taticul cu unul, eu cu unul si ii potoleam. Oricum usor nu este.
Cand am plecat la mama, eu stateam noaptea iar mama ma lasa dimineata sa dorm cate 5-6 ore si imi incarcam bateriile, altfel cadeam jos.
Oricum chestia cu trezitul unul pe altul este verificata, cel mai bine unul intr-o camera si altul in alta.
Imi doresc sa ai multa putere. Odihneste-te cand poti, sa iti mai ia mama bebelusii sau fa cumva, ca altfel ai sa cazi.
Noi am organizat si botezul, alta bataie de cap. Dar a fost unu pic mai usor ca eu aveam numai un copil, iar celalalt la mama.
Va pup
Micky fericita mamica de 2 minuni
Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
kineta spune:
MONInu exista un secret,totul cade de la sine,si cred ca timpul le rezolva pe toate,probabil ca odata ce lunile trec se mai remediaza lucrurile,sper. MICKI,ACUM DORM PUTIN MAI MULT , sau la fel ca la inceput...
KLU1973 spune:
li_am, felicitari pentru caruciorul roz !
many_bani, eu am fost la Pop, poate intra sotul fara probleme cu tine in cabinet; Bafta multa !!!
elenada, many_bani, merci de pont o sa caut chilotii unde mi-ati spus voi...
Klu
33+
Theodora...
many_bani spune:
Ayda, sper sa ajungi cu bine la termenul propus si multumesc ptr. raspuns
.
Klu si tie iti multumesc de raspuns, stiu ca s-a mai discutat pe forum de dr. Pop dar nu mai stiam cine a fost la dansul. Am salvat informatiile date de tine despre cele necesare la maternitate dar pe masura ce mai adaugi la lista ta sa mai trimiti si la mine
, insa astept mai multe informatii dupa ce vine bebelina ta, cand ai timp sa-mi povestesti. Tu faci cezariana?
fetelor va pupicesc pe toateeeeeee
21 + 
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 Buna ziua fetelor Am si eu o intrebare ptr o cunostinta a facut transfer de embrioni congelati a avut un singur blastocist de aproximativ 6 zile jumate In z9 post transfer a avut bhcg de 270 repetat in ziua 12 post transfer a obtinut o valoare de 1400 ce parere aveti de aceasta valoare nu e cam mare avand in vedere ca nu exista posibilitatea sa fie 2 ptr ca a avut un singur blasto,ati mai vazut valori care au crescut asa repede? va multumesc Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... |
Poate i s-a intamplat ca acel blastocist sa se divizeze in doi sau chiar in trei, cum s-a intamplat lui Carmendu...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 
Avalon spune:
Fetelor cu gemeni, multumim mult pentru toate informatiile pe care ni le dati, eu sunt cu gura cascata ca sa invat de la voi... Kineta, pfffuuui ce viata ne asteapta... dar cum zicea cineva pe aici, cred ca numai daca te uiti la ei iti trece toata oboseala si te incarci cu energie. M-am uitat la pozele bebeilor vostri, toti sunt superbi, sa va traiasca, tare frumosi mai sunt!

Many bany
, parca tu intrebai, nu mai retin... eu ma duc in iulie la eco morfologica la dr.Pop, daca te intereseaza iti pot da detalii si daca nu e prea tarziu pana pe 24 iulie...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

Avalon spune:
Bubulina, multumim pentru pontul cu infacolul
Pe cand botezul lui bebe Stefan?
Li-am, felicitari pentru fetita!
Bine ca ai trecut cu bine de pericol, cerclajul e cea mai buna decizie pe care a luat-o medicul in aceste conditii. Iti doresc sa ai o sarcina usoara pana la termen!
Avalon
18+ 

hepilica spune:
ayda, iti tinem pumnii. ai grija de tine.
te asteptam cu vestea cea mare.

h.
28+ 
multumesc lui DD
OneFineDay spune:
hello fetelor!
va urmaresc cat de des pot si mai ales pe fetele care trebuie sa nasca - Elenada, Moniland si Ayda - va tin pumnii sa fie totul bine cu voi si cu comorile voastre! Doamne ajuta!
Eu nu stiu daca v-am scris dar nu sunt doi la mine ci unul , suntem foarte fericiti oricum va dati seama..... INca nu realizam ce se intampla dar burtica a crscut deja, sanii sunt imensi si chiar daca nu mi-e rau(decat daca nu mananc) acuma sunt convinsa ca...i'm so very pregnant! ;-)
astazi am fost la eco, sunt la sfarsitul saptamanii a-8-a. Buburuza are 15 mm asa cum trebuie sa aiba si am vazut inimioara batand...Doamne suntem asa de fericiti , e incredibil.
Am vazut ca voi cam toate stiti de sexul copilului inca din burtica, interesant ...noi ne-am gandit ca vrem sa ne tinem curiozitatea in sah pana la nastere...Nu stiu daca o sa pot sa ma abtin dar sper! Nu ne dorim ceva in mod special, desi eu tot timpul am visat sa am o fetitza.... Dar in situatia in care suntem, cand am luptat atat de mult ptr. viata asta mica....ce mai conteaza daca e fetitza sau baietzel, o sa-l/o iubim la fel de mult!
Va pup pe toate si aveti grija de voi!
8 saptamani