Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 17
miruna79 spune:
Va multumesc fetelor ptr raspuns, totusi sper ca o sa fie bine.
sarcina usoara si bebei sanatosi la toate.
o zi buna
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Moniland spune:
Azi inchei si eu sapt 36.
Asta inseamna ca am ajuns in luna a 9-a. Mai am o saptamana si fetitele mele s-ar naste la termen, termenul de gemeni.
Onefineday, Felicitari pentru inimioara!!!!! Si bravo pt ca nu vrei sa stii sexul copilasului, dar nu uita sa-i spui dr. asta ca sa nu-ti faca el vreo surpriza. Eu inca am emotii, daca dr. nu a vazut bine si ma da peste cap cu vreun baietel. 100% voi stii exact doar la nastere. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
ayda_m spune:
Felicitari Moni pt inca o saptamana
Elena asteptam vesti de la eco
Sarcini usoare tuturor gravidutelor
Noi suntem inca in formula 2 in 1
sper pana luni.
Ayda
38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe
Moniland spune:
Multumec Ayda!
.
Parca vad ce surpriza iti va face fetita si va fi mult mai mare decat se asteapta dr. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
ayda_m spune:
Moni sunt sigura ca va fi mai mare ca mi-a si zis ca a masurat la limita inferioara sa avem surpriza placuta la nastere decat neplacuta ![]()

Ayda
38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe
many_bani spune:
Avalon multumesc, dar eu am prima
la dr. Pop, am pe 17 iulie, morfofetala de trim II, recunosc ca am ceva emotii, insa pana acum toate masuratorile lui bebeloi au fost ok, testele tot bune asa ca vom vedea.
Elena, Moni, Ayda ma
ca totul sa fie bine cu voi si cu bebelusii vostrii
Eu am inceput sa-l simt zilnic pe bebeloi si din ce in ce mai activ, ceea ce ma face foarteeee fericita.
Va pup si va urez o zi placuta.
21 + 
Moniland spune:
Ayda, buna treaba atunci. Cel putin nu o sa fie mai mica decat ti s-a zis. Dar mai mare pana unde...? ![]()
Iana, mersi 
many_bani, ai vazut cum e cand creste si prinde putere.
Sa vezi si mai incolo ce suturi iti trage ca tresari si te obliga sa-ti schimbi pozitia.
Azi fetele mele au miscat non stop. Inca nu au fost active asa o perioada lunga amandoua in acelasi timp. Deja de cateva ore ma tot imping in toate directiile. Sper ca nu se cearta si doar complotesc sa mai stea inca o saptamana in burtica.
Maine ma duc la eco
. Dr. meu e in concediu de astazi si sta 3 saptamani, dar are inlocuitor. Am vb si maine seara ma asteapta la spital. De abia astept sa vad ce-mi zice de fetite.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Hello
Ne-am intors si noi de la spital. Suntem bine grasunei. Baiatul are 2500 gr si fata 2040 gr. Masuratorile sunt facute la limita inferioara. Deci pot fi si mai mari.
Cezariana va fi pe 18 iulie.. Dr a zis ca mai este loc pt ei asa ca daca stam in pat cumintei ajungem la cezariana. Totul e sa nu presam pe col.
Ayda stai cumintica si sa vezi ce printesa grasunica o sa ai.
OneFineDay felicitari pt inimioara. Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.
Many Bani de acum sa vezi tu sutulete. E frumos.
Moniland felicitar pt sapt 36. Esti cea mai tare. Bravo. Pupam printesele cumintele.
Multumesc pt informatiile legate de ifancol.
Pupici dulci tuturor.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Hello!
Azi sunt in prima zi de concediu de sarcina. E oarecum bine acasa, sper sa-mi gasesc ceva de facut!
Elena, ce-ai facut la medic azi?
Ayda, ce putin mai ai! Cred ca ai ceva emotii, asa-i?
Moni, felicitari pentru cat de activa esti! Mi-ai daramat toate miturile legate de sarcinile gemelare.
Many, nu mai retin daca ai scris, cum mai e placenta ta?S-a mai ridicat?
Va pup,
Raluca
30+
Natalia