Gravidute prin FIV (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Felicitari Moni pentru termenul atins.Las' ca stiu bebelinele ce fac.Cred ca susotesc sa iti faca o surpriza.
Elenada mai ai putin.Tin pumnii.
Many_bani acu' sa te vad cu fotbalistul.
Raluca stai cumintica.Asta ai de facut.
OneFineDay sa-ti traiasca inimioara.
Iana_mari ce repede cresteti!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, in curand si tu mai bifezi o saptamana, la cum trec zilele...
Raluca, nici eu nu stiu nimic despre gemeni, dar pana acum totul e ok. Am citit despre gemeni ca se pot naste si la 400 sapt. Asa ca... Important e sa nu se nasca prea repede ca e chin mare cu ei si cu unele riscuri. Asta e valabila pt toti copilasii.
Si concediu placut. Sigur gasesti ceva de facut
Ellanik, da, da o surpriza placuta.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluca, placenta este tot jos, insa vestea buna este ca nu mai acopera orificiul cervical. Acum astept cu nerabdare morfofetala la Dr. Pop, sunt curioasa ce-mi va spune.
Moni tu faci cezariana? Vad ca si Elena si Ayda au stabilit data limita.

Va pup

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

many_bani, eu vreau sa nasc cu cezariana, dar la noi nu e dupa cum vrei. Pana acum Irina e de partea mea ca e asezata transversal. Asta implica cezariana daca nu-si schimba pozitia. O sa vad maine seara la eco ce miscari au mai facut fetele in burtica.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Ce bine de voi gravidutelor ca mai aveti asa de putin si o sa va tineti puiutii in brate! Cred ca zilele trec repede acuma la sfarsit, sau?

Eu astazi am avut o zi de cosmar, dar Doamne ajuta ca acuma sunt bine si nu mai sangerez. Pe la 10.00 cand eram intr-o sedinta la birou am simtit ca sunt calda acolo jos si am fugit la wc si sangeram....Nu cativa picuri, ci asa cam ca la menstruatie. Era sa lesin, noroc ca sotul a fost prin apropiere m-a dus la clinica noastra si cand mi-au facut eco au vazut ca sufletelul nostru traieste...inima batea asa ca ne-am mai linistit un pic iar eu am putut sa ma opresc din plansul disperat din care nu puteam sa ies.

Am venit acasa si am stat numai in pat de atunci, de pe la ora 13.00 nu mai sangerez deloc Doamne ajuta si nu ma doare nici burta,sunt ok. Doar putine scurgeri maro am. Mi-a dat dr sa iau niste tablete care opresc sangerarea, nu stiu dar sper ca mi s-a oprit din alte motive si nu din cauza tabletelor.

Dr mi-a zis ca tre' sa stau la pat cam 5 zile acuma, sa nu fac NIMIC. Eu ma intreb de ce , chiar sa fie asta asa de important? Voi ce credeti, ce experiente aveti?

A-ti sangerat vreouna din voi in sarcina?

va pup

cu drag

Maja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Onefineday,

Cred ca te-ai speriat cumplit! Asa am patit si eu in saptamana 10. Eu n-am luat decat tratamentul clasic, utrogestan si no spa si am stat numai in pat. Hemoragie am avut doar intr-o zi, apoi constant sangerari maronii cam vreo 5-6 saptamani. Stiu ca in total am stat 2 luni in pat.Explicatiile pe care le-am primit eu au fost: fie se elimina embrionul oprit in evolutie, fie placenta?!?! jos insearata si ultima, cea mai pertinenta, o rana de pe colul uterin, reactivata de sarcina. La echo nu se vedea ca sangerarea ar fi din uter.

Sa stai linistita in pat si sa bei multa apa! Ai grija de tine si de samburel!

30+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Many, pai are toate sansele sa se ridice de tot! Sunt foarte curioasa sa vad ce imi mai zice la echo de 32s. La morfo de trim 2, cei doi doctori mi-au zis ca e praevia ca la carte si nicio sansa se se ridice. Acum aproximativ 2 saptamani nu a mai parut ca e preavia.
Mi-e si un pic de teama de ma bucur!

Elena, Ayda sunteti tot in formula completa, da!

30+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza!
Raluca tot in formula 2 in 1, numar zilele pana luni

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Fetelor, help! Incerc sa-mi dau seama daca m-au napadit varsaturile sau am vreo toxinfectie alimentara (Doamne fereste!!!). De obicei mananc mancare gatita numai de mine, totul proaspat si sanatos...ieri m-a pus naiba si am mancat caracatita la un restaurantZilele astea mi-a fost greata de cateva ori, insa nu am vomat..a fost oarecum suportabil. Asta noapte insa, pe la 3, m-am trezit cu o stare de raaau si am vomat de vreo 2 ori, apoi am reusit sa adorm. Dimineata rau in continuare, nu am mai vomat...desi as reusi daca m-as stradui putin. Am ramas acasa pt ca nu pot sta mai mult de 2 min in picioare fara sa-mi fie rau. Nu am febra, am avut scaun ceva mai moale dimineata ..si cam atat. Credeti ca am motive de ingrijorare? vi se intampla sa vomati noaptea de la sarcina? Daca e toxinfectie poate afecta sarcina?

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor
Tot in formula completa suntem si asa vom fi pana la cezariana.

Moni te astept cu vesti de la eco. La ce ora ai?

Simona pe la 6 sapt se declanseaza greturile. La inceput sunt doar stari de voma care mai apoi chiar se transforma in voma. Si eu vomam de cateva ori pe zi si ma mai trezeam si noaptea uneori si vomam.

OneFineDay si eu la 7 sapt am avut prima hemoragie apoi am mai avut inca trei urmate de sangerari maronii pana in sapt 14. La fel ca si Raluca am luat utrogestan si am stat numai in pat. Sangerarile mele au fost cauzate de niste hematoame. Cred ca statul la pat a ajutat. Nu il recomanda degeaba dr. E nasol dar pt piticii nostri merita. Pe mine si acum ma ajuta statul la pat. La 32 de sapt mi s-a spus ca voi naste dintr-o clipa in alta. De atunci stau numai in pat si ajuta. Nu am nascut si chiar cred ca voi ajunge la termen. Multa sanatate si stai cumintica.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput