Gravidute prin FIV (43)
Raspunsuri - Pagina 19
many_bani spune:
OneFineDay si eu am trecut prin sangerri, din sapt.4,6 pana spre sapt. 8. Asa cum au spus si fetele nu am luat decat utrogestan si estrofem(am facut ET cu embrioni congelati) apoi am inlocuit 2 ovule de utrogestan cu duphaston. Cauzele nici acum nu le stiu, dar ca si la Raluca se pare ca se nidase si al II-lea embrion care ulterior s-a eliminat. Si am stat la pat, dupa care am intrat in concediu de risc maternal la sfatul dr. ginecolog. Bafta
Raluca sper ca si placenta mea sa fie ascultatore, ca si a ta si sa se ridice
Moni azi te asteptam cu vesti bune
.
Ellanik si de la tine astept vesti bune de la echo. care urmeaza
Va pup pe toate si va urez o zi buna.
21 + 
many_bani spune:
Simona, parerea mea, este ca in sarcina sa nu consumi fructe de mare. Daca nu sunt pregatite corespunzator pot fi foarte periculoase. Ai mare grija.
21 + 
simona2 spune:
Multumesc mult pt raspunsuri, fetelor. Cred ca totusi e de la bebe...am inceput iar sa dau la rate big time...cum o fac, cum imi revin...
Si da, nu ma mai ating de fructe de mare si nici de alte mancaruri care pot fi periculoase, m-am invatat minte.
+6
iana_mari spune:
ELLANIK lasa draguta ca ajungi din urma
SIMONA2 sunt semne ca merge sarcina bine,si eu nr.zilele pana la 3-4 luni sa scap de greturi.![]()
MONI,ELENADA,MANY BANI

Fetelor am si eu o intrebare as putea face eco pe burta?S-ar vedea ceva?
La mine in oras d-rita care face intravaginal este in concediu.Si nu este decat unul singur.
NUSY CE FACE INGRID?
iana
8+ 

li_am spune:
Moni, vrei sa zici ca doctorita ta te-a lasat balta si s-a carat in concediu? Si te arunca pe mana unui "inlocuitor"? da' macar i-ai zis de ceva de mama ei? Mie mi se pare inacceptabil sa-ti lasi pacienta (mai ales cu gemeni) asa in pragul nasterii si sa te cari in concediu... Macar sa te anunte din timp, sa-ti cauti un alt medic... ptiu, ce m-am revoltat... si daca "inlocuitorul" nu-ti convine ce faci? of, aici doctorul isi face agenda de concediu in functie de paciente, daca i se apropie vreuneia sorocul, pai nu pleaca frate in concediu...ce spun eu, doctorul meu, de cand il stiu nu a fost plecat vreodata in concediu, doar cate doua-trei zile pe la conferinte, simpozioane... dar nu cand ii nasc pacientele... Si ma gandesc c-ai umflat-o cu daruri, c-asa-i la noi...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
19+ 
poze
Fragutza spune:
Iana, nu prea cred ca se vede ceva la echo abdominal acum, ai putea incerca totusi.
Raluca
30+
Natalia
li_am spune:
am sters ca scrisesem complet pe langa subiect, de' - hormonii! te trezesti ca vrei sa faci una si-ti iese cu totu' si cu totu' altceva...
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
19+ 
poze
elenada spune:
Iana asa cum zicea si Raluca nu cred ca se vede ceva. Eu pana la eco morfofetala de trim I am facut numai intravaginal. Incepand de la eco morfofetala am facut numai pe burtica. Adica de la 13 saptamani am trecut la burtica. Acum depinde si de ecograf. Poate fi unul foarte performant si atunci e posibil sa vada si pe burtica. Cel mai bine e sa intrebi. Ei stiu mai bine ce pot vedea cu ecograful respectiv.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
iana_mari spune:
RALUCA,ELENADA MULTUMESC FETELOR.Cred ca o sa astept ziua de 16 cand sunt programata la Bucuresti.
LI_AM nu te enerva ca face rau la fetita.
iana
8+ 

eumada spune:
ONEFINEDAY vad ca fetele ti-au raspuns in mare parte....o sa vin si eu cu niste completari.......nici o sangerare in sarcina nu e normala....nu trebuie sa existe.Eu am sangerat din 11.01.2009 pana in apr. 2009 aveam hematom decidual si sarcina decolata..dezlipita pur si simplu .....cativa doctori mi-au spus.....sa vezi prostie....ca poate er PERIOADA in care as fi avut ciclu..era o prostie......norocca am fost capoasa si am gasit o doctoritza care m-a ajutat....m-a tinut acasa luni intregi,mi- a dat si ideea tratamentului,dar pe care a treb uit sa-l caut singura....daca tratam cu usurinta problema.....acum iubita mea EVA nu misca burtica lu` mami......imi vine sa palng cand imi aduc aminte.....
Noroc de fetele de la FIV care m-au ajutat si carora nu o sa le pot multumi niciodata.....NUSY,MICKI,KLU,CRIS81, SI ALTELE,IMI CER IERTARE ADCA AM UITAT PE CINEVA.....TUTUROR LE DATOREZ VIATZA FETITEI MELE DRAGI....
Sa revin ca m-a luat valul,nu neglija si fa tot ce zice doctorul....salveaza-ti copilul...eu patru luni am mers doar la baie...
la toate viitoarele mamici...
Madalina
s32
Eva-Maria
AMR 42ZILE