Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dyana27 spune:
aris, ce bine ca te prind pe faza; zi-mi si mie ce suzetica aveti tu si bogdana, ca am vazut-o dar nu stiu de care e ( cumva CHICCO - WB SUZETA DE CAUCIUC MONOBLOC DORMI IN SIGURANTA )????????????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Fug la operatie. Va ![]() |
Operatie usoara ,refacere rapida pup
![](pupic.gif)
Mami fericita!!!
![](al9leacer.gif)
Crestem mari!!!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui La multi ani! ![]() ![]() bebe de Inapreda ![]() ![]() ![]() bebe de carla28 ![]() ![]() ![]() bebe de Chatonel ![]() ![]() ![]() bebe de claudela ![]() ![]() ![]() bebe de Kea ![]() ![]() ![]() bebe de anamariame ![]() ![]() ![]() bebe de Crisis81 ![]() ![]() ![]() bebe de Sirimie ![]() ![]() ![]() bebe de Rnico ![]() ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() |
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Gigelica(Lucia) -
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](teiubesc.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
cativ13 spune:
1. Felicitari Ayla! Ma bucur nespus pt voi2. Olishka, sanatate multa! O sa fie bine, Dumnezeu are grija de noi
3. Am facut prajitura cu capsuni, va poftesc la o portie
mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Raaluca Dyana uite aici nora cu cirese http://family.webshots.com/album/573113421GRsjDK |
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Gigelica(Lucia) -
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](teiubesc.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Isabella-Elena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() |
Bravo Isa
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Gigelica(Lucia) -
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](teiubesc.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Multumesc! Nu mai dau nume, va stiti voi.
Olga, bafta, si sa nu doara deloc.
Fetelor, care aveti hainute micute la bebe, si nu doar, sau lucruri de care nu va mai folositi, si sunt inca in stare buna, nu doriti sa le vindeti la bazar sa ajutam copilasii "nostri" de aici de pe forum?
Sper sa nu va supere propunerea mea.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada Olishka, Dodo-pui, Pisik06, cativ13, bebe_shtrumf, pisigri multumec pentru sustinere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
1. Cred ca este vorba de cistita ....nefrita nu stiu cum se diagnosticheaza dar fiind la rinichi cred ca trebuie teste suplimentare, noi am facut pana acum decat uroculturi si un echograf la rinichi. 2. de recoltat eu zic ca am facut asa cum trebuie,am spalat cu apa zona intima apoi am pus punguta sterila...... totusi nu am nici o garantie ca nu s-a contaminat. Desi am recoltat si am facut pana acum 4 utoculturi la 4 laboratoare diferite si in toate a iesit, deci ... nu mai stiu ce sa zic. Cat despre concentractie unii zic ca este norlama pana in 10.000, altii ca intre 10.000 - 100.000, iar noi am avut 120.000, 250.000, 400.000 deci muuuult peste limita. 3. si eu cred ca este prea devreme dar pediatra m-a speriat ca daca este vorba de reflux si nu este depistat la timp poate sa aiba urmari nasoale. AM mai citit pe net si se pare ca la cei care au infectii la varste asa de mici cistografia este obligatorie dupa prima infestare scuze pentru greseli dar sunt pe fuga ca Ina da semne de agitatie... ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Draga mea,
Ma rog
![](rugaciune.gif)
Eu stiu ce inseamna infectie urinara cu Ecoli. 1 an m-am chinuit cu tratamente peste tratamente de am capatat iminitate la anumite antibiotice, pana am ajuns de urgenta la spital cu pielonefrita...si am facut rocefin(un antibiotic f puternic) direct in vena.
SANATATE multa pentru INA si tie putere sa ai grija de ea.
![](pupic.gif)
Gigelica(Lucia) -
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](teiubesc.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Intru pe fuga, sa va multumesc pt sustinere si sa va anunt ca de maine in 15 zile, voi fi legal mama puiului meu. Sunt uimita, socata, fericita, toate la un loc, nu mai stiu nici eu. Va multuemsc pt gandurile bune ![]() ![]() ![]() ![]() Incerc sa ma linistesc, sa o culc pe Luana si pe Clau, si apoi sa citesc din urma. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Si doar mai adaug exact cuvintele tale:
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu
![](pupic.gif)
Gigelica(Lucia) -
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](teiubesc.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Aris, Bogdana aceste suzete le cautati voi?
http://entertainment.webshots.com/photo/2293609950104125110lcIncP
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!