Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Bravo Isa

multumim pentru incurajari

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Alinutza, fara exagerari ai cea mai frumoasa fetita din tot DC
Sa ii pui fundita rosie

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Simina, am gasit ceva dragut pentru Mazarica ta. Rochite sunt doar din acelea de vara acum, fiind sezonul, si ma gandam, ca daca tu nasti in iarna nu iti vor folosi. Cand incepe sezolnul, si gasesc rochita cu maneca lunga, sigur iti voi trimite. Am dorit sa iti pot trimite luna aceasta pe 30, de aceea am luat costumasul. Sper sa iti placa.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Cativ, multumesc !

Ayla, FELICITARI!!! Asteptam sa treaca si formalitatea de peste 15 zile si facem super chef

Carmenada, sper ca nu te-am suparat cu intrebarile mele; daca asa e..protocolul, sa se faca cistografie la bebeii mici care se procopsesc cu beleaua asta...asta este, or fi avind ei medicii niste motive pt asta. Cind am zis de contaminarea probei m-am exprimat eu gresit, nu ma refeream la faptul ca ai fi facut tu ceva gresit, ci la acea prezenta normala de E coli, pina la un anumit numar de germeni. Dar vorba ta, voi l-ati depasit oricum...Multa sanatate !

Ilinca mama, mai ..existi?

Chatonico, oi fi zis tu ca lipsesti motivat, da' o felie de prajitura de-aia de-a ta cu ciocolata de ziua fiica-tii nu ne dai?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Raluca www.ziaremondene.ro/23-06-2009/Puiul-Adrianei-Bahmuteanu-trait-doar-trei-saptamani.html" target="_blank">uite aici si din dreapta poti alege titlurile.
Si "...Adriana spune ca, astfel, a avut ocazia de a cunoaste o alta lume. A femeilor care au nascut prematur. A disperarii, a lacrimilor, a chinului, a sperantei si a orelor de rugaciuni. O lume în care nu exista vedete, oameni saraci sau bogati, ci doar mamici indurerate. Disperarea e la ea acasa."
Imi pare sincer rau pt ei, chiar daca nu sunt fan Bahmu. Nu mi-e nici simpatica nici antipatica. Dar cred ca inteleg prin ce a trecut si trece.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aia e. vezi ca in pozele mele mai la final o sa vezi o suzi mare si urata care ii acopera juma' de fatza

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

aris, ce bine ca te prind pe faza; zi-mi si mie ce suzetica aveti tu si bogdana, ca am vazut-o dar nu stiu de care e ( cumva CHICCO - WB SUZETA DE CAUCIUC MONOBLOC DORMI IN SIGURANTA )????????????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

25 martie 2009

Mergi la inceput

dupa ce am postat am vazut mesajul alinei. exact asa arata

Mergi la inceput

a vazut cineva prin magazine hartie de prins mushte? ca nu le mai suport. aparatul mnune de la raid nu face absolut nimic. si imi trezesc puiul mereu
plz,daca ati vazut spuneti-mi si mie unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Alinutza, fara exagerari ai cea mai frumoasa fetita din tot DC
Sa ii pui fundita rosie

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Multumim

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

manu- eu ash veni in olanda si la 1100euro cresha. e sngura tara din lumea asta unde m-am simtit bine singura pe strazi,unde nimeni nu se uita strmb la o femeie singura la o cafea in plus cred ca ah avea o conditie fizica excelenta. daca nu ar fi asa de frig.....
iar m-am adus aminte.....imi e dor de amstredam

Aris- te astept cu drag, chiar si in vizita....si ai dreptate, astia nu au treaba cu nimeni. Poti sa faci ce si cum te duce capul. De regula de viata e..... libertate...fiecare alege ce vrea si ce poate. Cu frigul, ploile, vantul.... trebuie sa traim.

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput