Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Ayla si de la noi niste si niste
Eu nu auzisem de baietelui lui Bahmu ...

O asteptam si pe "dizertata" Monnvas

Manuela77 . Ce sa zic? Venim daca ne tii la tine si ne platesti toate cele...
Altfel, preferam sa cumparam body la 50 Ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La multi ani!
Teodor Constantin
Fabian
Iulia Alexandra
Ian Alexandru,
Alexandru Raul,
Izia,
Ana Miruna,
Keut,
Eva Maria,
Teodora,
Monica,
Tudor,

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Raluca www.ziaremondene.ro/23-06-2009/Puiul-Adrianei-Bahmuteanu-trait-doar-trei-saptamani.html" target="_blank">uite aici si din dreapta poti alege titlurile.
Si "...Adriana spune ca, astfel, a avut ocazia de a cunoaste o alta lume. A femeilor care au nascut prematur. A disperarii, a lacrimilor, a chinului, a sperantei si a orelor de rugaciuni. O lume în care nu exista vedete, oameni saraci sau bogati, ci doar mamici indurerate. Disperarea e la ea acasa."
Imi pare sincer rau pt ei, chiar daca nu sunt fan Bahmu. Nu mi-e nici simpatica nici antipatica. Dar cred ca inteleg prin ce a trecut si trece.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna fetelor!

ne-am intors si noi acasa dupa o sapt de stat la bunici. Ne-am intors cu o enterocolita facuta de Vlad si o alergie la laptele praf facuta de bebe. Asta asa ca sa nu fim linistiti.

Ayla felicitari!

carmenada sanatate multa Inei

Acum incep sa citesc si eu din urma.

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Raluca www.ziaremondene.ro/23-06-2009/Puiul-Adrianei-Bahmuteanu-trait-doar-trei-saptamani.html" target="_blank">uite aici si din dreapta poti alege titlurile.
Si "...Adriana spune ca, astfel, a avut ocazia de a cunoaste o alta lume. A femeilor care au nascut prematur. A disperarii, a lacrimilor, a chinului, a sperantei si a orelor de rugaciuni. O lume în care nu exista vedete, oameni saraci sau bogati, ci doar mamici indurerate. Disperarea e la ea acasa."
Imi pare sincer rau pt ei, chiar daca nu sunt fan Bahmu. Nu mi-e nici simpatica nici antipatica. Dar cred ca inteleg prin ce a trecut si trece.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Offff, alta tragedie!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisik - pai la 7mil/8sedinte de inot intr-un an adun banii sa ii fac pishcina lui personala. eu cred ca ma apuc de lectii particulare. uite
http://www.youtube.com/watch?v=UXgzFWvBWrE&feature=related

felicitari Ayla. nimic sa nu va mai desparta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Buna fetelor!

ne-am intors si noi acasa dupa o sapt de stat la bunici. Ne-am intors cu o enterocolita facuta de Vlad si o alergie la laptele praf facuta de bebe. Asta asa ca sa nu fim linistiti.

Ayla felicitari!

carmenada sanatate multa Inei

Acum incep sa citesc si eu din urma.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Sanatate multa

Fug la operatie. Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Intru pe fuga, sa va multumesc pt sustinere si sa va anunt ca de maine in 15 zile, voi fi legal mama puiului meu. Sunt uimita, socata, fericita, toate la un loc, nu mai stiu nici eu.
Va multuemsc pt gandurile bune , ii multumesc Simonei care m-a invatat fara sa stie, sa fiu diplomata, si azi mi-a fost de mare ajutor, mai de ajutor decat orice altceva sau altcineva.
Incerc sa ma linistesc, sa o culc pe Luana si pe Clau, si apoi sa citesc din urma.

ayla, stiam eu ca asta trebuie sa fie. ma bucur atat de mult pentru voi toti; chiar daca oricum erai mami lui, acum o sa ai acte

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

manu- eu ash veni in olanda si la 1100euro cresha. e sngura tara din lumea asta unde m-am simtit bine singura pe strazi,unde nimeni nu se uita strmb la o femeie singura la o cafea in plus cred ca ah avea o conditie fizica excelenta. daca nu ar fi asa de frig.....
iar m-am adus aminte.....imi e dor de amstredam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Carmen imi pare rau ca aveti pb multa sanatate Inutei

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput