ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Monimo, bine ai venit!

Nici eu nu cred intotdeauna in horoscop dar cateodata se mai potriveste sau imi place ce se spune.
Aici insa suntem on-topic.

Si eu aspir la un bb care se incapataneaza deocamdata sa ne lumineze viata. Dar nu ne-am pierdut inca speranta. Luptam pana la epuizare si cu toate "armele".
Ascult cu palma in barbie cum povestesc fetele de aici despre minunile lor, despre nazbatiile pe care le fac nazdravanii, despre cum se pregatesc ele sa-si sarbatoreasca micutii sau sa participe cu ei la diverse sarbatori, despre cum isi organizeaza timpul in asa fel incat sa acorde o atentie speciala copiilor. Este interesant si invat multe despre cum va trebui sa reactionez in diverse situatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,ia spuneti voi cand se aliniaza astrele sa am si io chef de invatat?da' repede acum, ca trece concediul si iar nu fac nimic

guzelnico(Nico?) BB o sa vina,e pe drum

monimo si la tine vine BB,e pe drum...ii vad eu cum vin

pup toate fecioarele

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, astrele se aliniaza pt invatat cand avem noi vointa si chef.

Zici tu ca l-ai vazut pe bb pe drum?! Ia intreaba-l de ce merge ca melcu'? Nu stie ca suntem in secolu' vitezei ?!

Cand am fugit in weekend in RO, am vazut o barza, a trecut chiar pe deasupra masinii. Stii, asa cum trece avionul cand conduci pe o sosea in apropierea vreunui aeroport.
Ce crezi ca am facut? M-am uitat luuuuung dupa ea, nu cumva are un "pachetel" si pentru noi? N-avea, draga mea. Cred ca venea de la vreo "livrare" si terminase stocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

lasa,nu te supara,ca daca nu e barza e cioara
asa-i ziceau ai mei fratelui meu ....ca cica barza era in concediu(era inainte sa vina berzele,la inceputul primaverii)....
asa ca nu tb sa te stresezi ca daca nu e barza vine ea careva

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, multumesc pt sustinere. Incerc sa nu ma mai stresez. Oricum, abia la toamna ne apucam iar de treaba (IA/FIV).
Doar stim: "Toamna se numara bobocii."

Mergi la inceput

FECIOARA- 7 iunie

Ar trebui sa te ocupi ceva mai mult si de aspectul tau exterior, caci in felul acesta starea ta de spirit s-ar imbunatati simtitor. Vei avea o intalnire cu persoane importante, pentru care ai emotii, desi nu ai nimic de pierdut. N-ar fi exclus nici sa porti o discutie cu o autoritate din familie, in care vei incerca sa-ti susti punctele de vedere.

Fecioricilor, se pare ca e zi de coafor si cosmetica.
Io am bifat faza cu coaforu'- ca m-am spalat pe cap iar pe caldurile astea parul il strang in coc.
Si partea cosmetica am atins-o- ca m-am demachiat.
Azi este targ de legume si fructe proaspete in cartier. Daca ma duc la piata si vorbesc cu cativa zarzavagii inseamna ca bifez si intalnirea cu VIP-uri ?!
Singura persoana cu autoritate din familie, sunt EU ... am si argumente. Sa vorbesc cu mine in oglinda?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Multumesc de primire dragelor.....

Guzelnico "suferim" impreuna prin urmare?...draga mea eu sunt f optimista. implinesc 33 de ani pe 28 august vreau 3 copii dar inca nu am nici unul. ce zici?
noi suntem casatori de 7 ani in 31 august, am pierdut o sarcina in 2006 la 6 saptamani...anu trecut am fost operata laparoscopic de endometrioza....si uite asa..cu toate panzele sus si cu Dumnezeu inainte speram. intre timp botez copii sa am finutzi multi ca mi-s dragi si ii bine.
uite fetele ne incurajeaza ca bb is pe drum. doamne ajuta! o sa ma rog si pentru tine. ce nume de botez ai?
iar cand o sa fim balonase pline de bb fetele o sa se dea sfaturi...o sa fim rasfatate
pupici de la bistrita...ca mi se inchid ochii..azi am avut o zi plina

Mergi la inceput

FECIOARA- 8 iulie

Comunicarea cu fiinta iubita evolueaza armonios. Vei avea posibilitatea sa pleci impreuna intr-o calatorie, dar n-ar fi exclus nici sa faci o cucerire cu ocazia unui drum. Starea ta generala este buna, esti vioaie si plina de forta. Vei munci mult pentru a face fata tuturor problemelor cu care te confrunti, insa rezultatele te vor satisface, chiar daca vor veni cu oarecare intarziere.

Mergi la inceput

Moni, multa putere de lupta iti doresc! Sa te ajute DD sa-ti indeplinesti visul!
Vine el soarele si pe strada noastra. Trebuie sa avem incredere si sa incercam tot ce depinde de noi.
Eu am o HSG si 2 FIV-uri (primul cu sarcina oprita din evolutie la 4 saptamani in august anul trecut, al doilea nu s-a prins deloc in martie anul acesta).
Acum fac o pauza, ca dupa atatia hormoni, am pus 3-4 kg pe care nu mai reusesc sa le dau jos. Incercam natural, doar-doar.
Dar la toamna, ne punem iar pe treaba. As incerca intai IUI (ca e mai "light" )si apoi, FIV. Oooooffff, e greu! Dar nu ne lasam!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Nico o sa fi in rugaciunile mele pentru dorinta ta de a fi mama...sa fim numai vrednice.
Esti o scumpa. Tradu-mi si mie ce inseamna toate astea? HSG FIV IUI..ca banuiesc cam ce is da dorinta mea de fecioara care vrea sa le stie pe toate dupa dictionar nu rezista.... eu inca nu am facut din astea..
Restul fecioarelor ce fac???? dormiteaza sunt in vacanta? trezirea fetelor
ia sa va dau o tema de gandire....va place sa fiti sefe apropo? eu o am de inlocuit pe sefa o saptamana si nu imi place de ex. imi place numai vicesef eventual voua?

Mergi la inceput