ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
guzelnico
unde gasesc multimea de bani?!
Lacramioara,bine ai venit
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
leeloo5979 spune:
violeta69 saru'mana de intampinare.
am sa incep sa scriu pe parcurs ce citesc. eu sunt o Fecioara ca la carte in multe privinte. Descrierile zodiacului se adeveresc cam 90%. Am ascendetul in Balanta. Soata mea e o Balanta pasnica, calma si rabdatoare, fi-miu e tot Balanta, dar mi-a mostenit nervii si nerabdarea. La capitolul calm, rabdare sunt repetenta, am lipsit cand s-au impartit virtutile astea (de altfel sunt plina de "virtuti" , trebuia sa mai am si eu scapari). Sunt groaznica, dupa cum ma alinta soata, critic tot, numai ce fac eu e bine, vad tot, aud tot (SRI-ule...dupa cum zice), am o memorie fantastica, nu uit mai nimic, prin asociatii vizuale imi amintesc cam tot, tin la detalii, ma pierd in ele, sunt cinstita pana la prostie, buna am fost si mi-a trecut cand am ajuns in Bucuresti. Pisaloaga bifat, gura "aurita" bifat, cea mai buna prietena, dusman de temut, inghit multe pana se ia cineva de familia mea si atunci sunt fiara, rup si mananc tot. Ordonata am fost pana la fi-miu, acum nu mai am timp. Daca deschizi sifonieru' meu, o faci pe semnatura si propria raspundere, eu nu ma bag pe alegerile proaste facute in cunostinta de cauza. Hai sa mai citesc un pic, scriu mai pe urma.
guzelnico spune:
Bine ai venit, Leeloo! Poate se mai dezmorteste atmosfera, ca se pare ca e o lene pe-aici, de-a-nceput sa ne doara. Cand ne-auzi, lenevim, parca am fi din alt film, pardon, alta zodie.
Vio, io zic sa mai astepti putin, poate pica de undeva.
irlandeza spune:
Salutare feciorici, mi-ati dus dorul ? Nu am net, de cand ne-am mutat, abia prin septembrie vom avea. Deocamdata ma chinui sa citesc de pe telefon. De aceea totul o sa arate ala-ndala, ca nu-i ca pe calc. Vad ca avem fete noi, bine ati venit. Anacezara, ai mare dreptate, si eu am inceput anul cu stangul, si nu stiu cand se vor indrepta lucrurile, si ce-i mai nasol, ca afecteaza si familia. Eu sper sa se indrepte lucrurile repede, ca de nu.......o iau razna. Hai ca v-am pupat PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Si ca sa ma laud putin........azi , scumpa mea Patty implineste un an si jumatate, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, si cat de suparata eram in urma cu 3 ani si jumatate. PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SoriLea/SoriLea.jpg)
SoriLea spune:
Guzelnico - ce mai faci, nu mai vii cu horoscopul zilei????
Eu ma simt nashpa...ca fetele..., iar bb cred ca simte ca nu sunt bn, ca e si el agitat, asa ca nu stiu cun o sa treaca ziua de azi, as vrea sa dorm, sa dorm...sa dorm
dar nu am nici o sansa
, are grija razvanel demn, cum stau jos se pune pe plans.
O sa treaca si ziua de azitoate fecioricile
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Irlandeza,La multi ani! fetitei tale
te asteptam mai hotarata din septembrie
cica "lucrurile" se indreapta ele o data,mai de la jumatate anului asa,deci fii optimista
oricum,cel mai important e ca sunteti sanatosi,nu?
Sori
incearca sa dormi cand doarme piciul....
anacezara bine ca ati scapat de stresul cu manutza
acum va balaciti in piscina
Lacramioara
nici eu nu stau bine cu rabdarea si calmul
guzelnico
azi nu ne-ai trimis horoscopul,asa e...
sa aveti o zi buna
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
guzelnico spune:
FECIOARA- 3 iulie
Relatia cu rudele mai indepartate va reveni in atentia ta, nu pentru mult timp insa. Vei avea ocazia sa pui la punct, alaturi de ceilalti membrii ai familiei, proiecte pe care le aveai in minte de mai mult timp. Cateva drumuri vor fi obligatorii si te vor obliga la o schimbare de program. Dispui, insa, de o buna capacitate de adaptare la situatii dintre cele mai diverse.
Suntem bune ... si astazi. Of, ce perfecte suntem!
Dragele mele, Feciorici, imi cer iertare, dar sunt putin ... fugita ... in Romania. Revin cu detalii in zilele urmatoare.
Dar nu va las eu "necitite" in astre.
Calde imbratisari tuturor!
guzelnico spune:
FECIOARA- 6 iulie
Renunta la actiunile complicate, pentru a o scoate mai bine la capat. Esti obosita si ar fi bine sa renunti la activitatile care nu sunt urgente. Daca ti-ai gasi macar o ora pentru odihna in cursul dupa-amiezii, ai reusi sa fii ceva mai eficienta. Cineva din familie va incerca sa te sprijine, in mod efectiv, sau sa iti preia o parte din obligatii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monimo/monimo.jpg)
monimo spune:
Salutari fecioricelor
Sorilea primesc mielul numai daca il mancam impreuna... si asa sunt o slabaciune care manc ca un pui de gaina...dupa cum zic toti.. asa ca mai poti aduce niste prieteni.
guzelnico..mersi mult de horoscop esti o fata f de treaba ca te ostenesti. eu nu sunt prietena cu horoscoapele dar cateodata face bine
violeta leeloo irlandeza salutari de la "sora de suferinta" fecioara care sunt eu. Apropo...nu ma pune si pe mine cineva pe lista? sau cum sa procedez? monimo (Monica) 28.08.1976
leeloo m-am regasit 80% in descrierea ta...suntem niste deosebite noi fecioarele nimeni nu ne intelege cateodata ce pasarele avem in cap... da in final suntem fete cu suflet buuun eu asa cred. pe mine m-a ajutat muuuult sa ma calmez credinta. nu am cuvinte....
care sunteti de aici mamici aspirante ca mine?
va puuup pe toate cu drag