ZODIA FECIOARELOR * * 15 * *
Raspunsuri - Pagina 6
guzelnico spune:
FECIOARA- 9 iulie
Activitatile sociale in care esti implicat iti vor permite sa cunoasti persoane care iti vor starni interesul. Vei face o buna impresie si vei putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Esti optimista si plina de energie si asta te mobilizeaza sa realizezi lucruri deosebite. Unul din proiectele pentru timpul liber va trebui amanat.
guzelnico spune:
Monimo, si de ce n-am fi noi vrednice? Da-mi voie sa ma razvratesc putin. Acele mame care isi arunca pruncii abia nascuti la tomberon, acele mame care fac copii ca pe banda industriala si apoi ii lasa nemancati, nespalati, needucati sau ii bat si/sau batjocoresc, acele mame, Monimo, sunt vrednice?
Ma intreb acest lucru in fiecare luna, de vreo 5 ani, fie ca incercam sa avem bb natural, urmarindu-mi temperatura/facand teste de ovultie, fie prin vreo metoda invaziva care ne stoarce de putere si speranta.
Poti sa-mi raspunzi? De ce sunt randuite lucrurile asa?
Prin efortul nostru am pregatit venirea unui bb care sa ne lumineze viata: ne-am ocupat de educatia noastra (ca sa-i putem oferi lu' bb invataturi bune), incet-incet am strans banuti pt a ne cumpara un apartament (camera lu' bb e aproape pregatita), o masina (sa-i oferim lu' bb conditii decente de deplasare), muncim de dim pana seara (sa nu-i lipseasca lu' bb nimic)...
Dar "barza" sau cum vrei tu sa-i zici ne ocoleste ... DE CEEEEE?
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monimo Restul fecioarelor ce fac???? dormiteaza sunt in vacanta? trezirea fetelor |
Asa cred, copiii sunt in vacanta, deci toata atentia si grija mamelor sunt indreptate spre ei. Stii doar ca Fecioarele sunt cele mai bune mame.
guzelnico spune:
Ba imi place sa fiu sefa: sa detin controlul, sa trasez reguli clare si precise, sa impun ordine, sa pun la punct detaliile.
Vai de cei care au sefe Fecioare, perfectioniste si cu spirit critic fffff dezvoltat dar argumentat .
Vicesefa .... hmmmm, poate in sensul in care nu-mi place sa-mi asum riscuri aiurea sau ma "acopar" cu docomente semnate de sefi.
guzelnico spune:
HSG- histerosalpingografie
IUI- inseminare intrauterina
FIV- fertilizare in vitro
Pentru info suplimentare poti citi prezentarile de pe acest site. Nu contin ele chiar toate-toate detaliile dar macar intelegi "cu ce se mananca" fiecare.
Daca ai vreo nelamurire, iti explic eu tot, in amanunt, din experienta personala. Doar am acumulat experienta. Vorba unei colege de forum, am citit si experimentat atatea despre FIV, ca as putea incerca sa-mi fac una si singura.
violeta69 spune:
hello,
Nico nu te mai intreba "de ce"...ti-am spus,BB e pe drum
va pe toate
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
guzelnico spune:
Vio, intrebarea moarte n-are! Si-asa nu primesc raspuns!
S-a mai destins atmosfera la serviciu?
SoriLea spune:
Fetelor nu fiti triste si eu m-am chinuit ani de zile sa fac un bb si nu am reusit, dar nu m-am lasat pana nu mi-am implinit visul de a fi mama.
AM ADOPTAT si o spun cu mandrie, ca am o mandrete de baietel care ne lumineaza fiecare zi cu zambetul lui inocent.
Daca vreti cu adevarat sa fiti mame, nu mai lasati timpul sa treaca, sa pierdeti aceste clipe minunate cat sunteti inca tinere (eu am 36 de ani,ma gandeam tot timpul la adoptie, dar sotul nu era de acord, dar l-am convins pana la urma si acum e cel mai fericit tatic), nu e atat de important cum ajunge un copil intr-o familie, e mai important ce poti sa-i oferi, dragoste, educatie,o viata fara lipsuri, etc
Mai ganditi-va dragele mele fecioare, e asa frumos sa fii MAMICA
va pe toate si ma rog sa vi se implineasca cat mai rpd acest vis, de a deveni mamici
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
guzelnico spune:
Sori, si eu implinesc in august 36 ani, de aceea, ne-am propus sa mai incercam si anul acesta, fie natural, fie prin IUI/FIV. Daca nu se poate si nu se poate, ne vom gandim sa adoptam un bb. Este f posibil sa ne astepte si pe noi un sufletel care are nevoie de dragoste, grija, educatie ...
guzelnico spune:
FECIOARA- 10 iulie
Comunicarea cu cei din jur nu va fi prea buna. Mare atentie in cazul in care doresti sa iti pui semnatura pe un document oficial. Ingrijeste-ti sanatatea, deoarece este posibil ca o suferinta mai veche sa iti dea serios de furca. Un interes major vei manifesta si pentru relatia cu partenerul de suflet, pe care ti-ai putea-o consolida in aceasta perioada.