Bucurii de sept-oct 2006 (167)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Haideti la un sau un dupa gust, ca doar am promis. . Am luat "excellent" la test, dar speram sa iau cel putin 96 de puncte din 100. Am luat 94... Asta e. Important e ca ma pot inscrie la nivelul urmator.
Itzy, super frumoase pozele, mi-a facut mare placere sa le vad.
Yoanna, chiar ca ai dreptate, daca se intalnesc domnisoarele noastre cred ca vom avea nevoie de echipament de protectie.
Monique, i-a placut bicicleta doar ca momentan nu s-a prins cum functioneaza. Trebuie sa stea cu funduletul pe sa si sa impinga cu picioarele ca sa mearga, ei bine, ea nu sta pe sa ci in picioare. Sper sa invete. Azi la telefon imi povestea ca "nu mege mocicheta" (la ea toate vehiculele pe 2 sau 3 roti sunt motociclete).
Distractie placuta la mare si vreme splendida!
Lilina, tare haios Vladone cum se dezbraca el singurel. Parca il si vedeam. Si Mariei ii place sa isi dea singurica jos ciorapeii si pantalonii..
tuturor si weekend placut.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 15 zile
yoannamarie spune:
Buna seara!
Rapid, rapid...
Fii-mea s-a trezit, in urma cu putin timp...si a luat din sertarul cu minuni...o papiota de ata...si...nush cum a reusit sa "croiasca" o piedica in spatele meu... (eu, bineinteles "calare" pe computer, pe DC) de era sa ma latesc si sa-mi botesc freza in toata splendoarea... acum, cand m-am ridicat, sa ma car, sa-i dau sa manance...
Fii-mea rade, si acum cu pofta...eu is cu un ochi la ea si cu unul tastez, rapid...ca cine stie ce m-o mai astepta...
Mey...eu n-am glumit cu echipamentul de protectie...se ingroasa gluma...
M-am asezat, sa-mi trag sufletul si am aruncat un ochisor, rapid...la BUCURII...
Adriana, ...tot respectul!
Lexi, FELICITARI!!!!! ! Eh...merge un pahar de sampanie! Multam fain!
Spor Mariei la deprinsul mersului cu "mocicheta" !
Am comunicat, azi, prin mesaje cu Andreea...Din pacate , n-au rezolvat nimic la spitalul CFR....Doar alta parere... zeci de pareri, cu asta s-a ales din partea tuturor... offf...de-ar pleca mai repede in Austria...ca aici in Romania...te zapacesc astia cu opiniile lor...
Are sa va povesteasca ea, mai detaliat cand ajunge acasa!
Va pup, dragilor si sa auzim numai de bine!
O seara placuta dragutelor!
Va tzucam pe toate!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )
De prin viata...adunate! ""
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Poftiti la cafea si fresh.
Mie mi-a dat fii-mea trezirea la 7.40...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 14 zile
GETY spune:
Lexi, si a mea m-a trezit la 6,20 azi. O trezesc mai dimineata zilele astea, ca vine tatal meu sa o ia cu masina si ea cred ca si-a format un program mai matinal.
Macar sper sa n-avem probleme cu trezitul dimineata, mai ales ca din septembrie o sa ne trezim in fiecare zi dimineata sa mergem la gradi.
Am intrat sa va salut si sa va urez o duminica placuta!
Yoanna, felicitari! O sa fie un reportaj pe postul respectiv?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,73.7,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lilina spune:
lume lume, Vlad e iar cu mana dreapta in gips (de fapt atela gipsata) in fine, tot aia e...dar acum problema nu-i cotul, ci incheietura mainii
n-am vazut asa copil impiedicat, cu mine de fata a cazut pe burta in iarba, si uite ca are incheietura mainii imobilizata :(((
tot 2 saptamani, miercuri mergem la control, sper sa scape de gips atunci, ca nu-i o fractura propriu-zisa, offf
pup, noapte buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'
lilina spune:
felicitari Lexi
auzi, tu mai ajungi anul asta in Romania ?
anangel_lexi spune:
Off, Lili, imi pare tare rau de manuta lui Vladone!
Noi plecam spre Bucuresti de azi in doua saptamani, nu mai am rabdare!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 14 zile
anangel_lexi spune:
Cafea proaspata si fierbinteeeee, cine mai doreste, cine mai pofteste... Si, desigur, un fresh.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 13 zile
lilina spune:
lexi, multumesc de tratatie
te astept cu maaare nerabdare
poate mergeti si la mare macar 2 zile, noi cred ca mergem in Mangalia, la niste prieteni, undeva la jumatatea lunii iulie, asa doar un weekend
anangel_lexi spune:
Lili, daca mergeti la mare intre 20 si 26 iulie ne gasiti la Eforie Nord. Oricum mai vorbim la telefon pana atunci. Cum mai e manuta lui Vladone? Sper ca macar nu are dureri!
Monique, ai intrebat mai demult daca mai folosim caruciorul la copii. Cred ca la mine te-ai referit ca eu stiu ca am pus poze in care mai aparea si carutul. Noi il mai folosim, pentru ca Maria, cand ti-e lumea mai draga, incepe sa se smiorcaie ca ea a obosit, ca vrea in brate, etc. Pentru mine e grea, eu n-o pot cara mai mult de 200-300 m si nici pentru sotul meu nu mai e chiar asa usor. Asa ca de multe ori, cand facem drumuri mai lungi, luam carutul. Sau, daca ne grabim. In timpul saptamanii sunt cam contra cronometru. Maria merge foarte incet, se lalaie pe strada ce n-ai vazut. Se intoarce dupa toti copiii, cainii, porumbeii, etc. Daca merg cu ea pe undeva de obicei merg cu treburi (cumparaturi in general) si nu-mi permit sa ma lalai. Eu ajung seara pe la 19 acasa, magazinele inchid pe la ora 20. Deci trebuie sa ma grabesc. Asa ca o iau pe Maria in carut. Sigur ca de multe ori, la plimbare, o las pe jos, pe langa carut, dar luam si carutul in caz de "mami, am obosit!". Ce pot sa spun, nu e un lucru cu care sa ma mandresc, dar am observat pe aici si copii de 5-6 ani in carut. Copii perfect sanatosi, nu ma refer aici la copiii cu eventuale probleme de sanatate.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
AMR 13 zile