Bucurii de sept-oct 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

lexi, manuta lui Vladut e bine, da cu ea in noi si in pereti, deci sigur nu are dureri, dar are probleme cu nervii din cauza ca nu mai se poate juca asa cum vrea el, nu poate alerga, are fffffffffff multa energie de consumat si nu are pe ce, ufff
apai daca merjeti in we 20-26 o sa insist sa mergem si noi tot atunci si sa ne vedem, oricum noi vrem sa ajungem si prin Mamaia, deci cumva mai aproape de Eforie Nord.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
FancyBijouxBoutique situ'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Remember me?? Tocmai am lecturat ce ati scris voi, cat am papat o inghetata...
Ancutaaa, saru`mana pentru carte! Intru maine dimi sa-ti dau PM cu id-ul meu si vorbim.
Moni, distractie placuta la mare!
Lilico, pupam pe Vladone, sa-i treaca manuta repede! Felicitari pentru progrese.
Adriana, l-am vazut pe Dudu in poza, e tare simpatic. Deci gata, ati scapat de-o grija, bravo!
Lexi, felicitari pentru examen!!Poate macar la anu` programati o escala in Bucovina...
Ioano, fata draga, rad in soapta citind postarile tale, ce sa mai lungesc vorba esti de milioane Pentru arsuri stomacale incearca bioanacid. De asta am luat eu cat am fost gravi. Am vazut pozele, frumoasa curtea nasilor. Si casele. Deci Mitzu e pusa pe cuceriri
Ramo, bine ca s-a terminat totul cu bine, Patri.
Elenia, felicitari pentru inscrierea la gradi.
Ni hao Itzyshor! Raman datoare cu vizionarea pozelor Cred ca abia asteptati sa ajungeti in tara.
Cata, cum te simti? Pup gasca de pitici
Roxana, Gety, copilasii.

Andreea, ne gandim la voi!
Sper sa nu fi uitat pe nimeni...
P.S. Ioana, parca tu intrebai ce am mai bucatarit... am facut o pavlova, o prajitura asa de buna, cu blat de bezea O sa pun eu si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xan, daca anul asta nu, vara viitoare sigur ajungem in Bucovina ca vrem sa vizitam manastirile. Apropo, nu stii pe cineva care vinde pui de ciobanesc de Bucovina? Ne gandim sa ne luam si noi unul in iarna.
Lili, ma bucur ca Vlad se simte bine cu mana. De intalnit ne putem intalni si in Bucuresti, nu doar la mare. Depinde ce program aveti si voi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Lili, chiar ca este nazdravan Vladone! Desi eu mai degraba cred ca s-a impedicat de emotie (prietenii stiu de ce!)

Monica, noi am strans caruciorul, nu il mai folosim in mod curent. Dar ne gandeam serios sa il luam la mare, pt ca noi avem obiceiul sa ne plimbam destul de mult seara pe faleza. Cum spunea Lexi, in alte tari nu pare sa fie considerata o problema faptul ca duci in carucior copii si mai mari decat ai nostri, mai ales ca ei au obiceiul sa se plimbe o multime impreuna cu copiii.

Lui Dudu i-au aparut de ieri pe maini si picioare 3 bubite cam "dubioase". La inceput a fost o pata rosie, care in decurs doar de cateva ore s-a intarit, apoi a aparut si o zona cu lichid... Deocamdata ii dam doar Claritin si cu mixtura mentolata. Medicul pediatru zice ca trebuie sa mai asteptam cateva zile pt un diagnostoc 100% acurat, dar la prima vedere pare a fi muscatura de insecte. Pt varsat de vant, ar fi trebuit sa nu se intareasca locul, si oricum de ieri nu a mai aparut nici o alta bubita.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

neatza

adriana, of, e posibil sa fie intepaturi de insecte, asta depinde si de cate intepaturi are, poate fi chiar paianjen sau furnica, baarrr, si Vlad a avut o data, dar avea doar 2 bubite

ieri m-am vazut cu Roxana si copilasii ei: Daria si Victor, am fost placut surprinsa de cat de bine ii sta Roxanei blonda , e suuuuper sexi, iar de copilasi ce sa va mai zic, Daria e o dulce si e inaaalta, aproape cu un cap mai mare decat Vlad, iar Victor o mogaldeata dulce si neastamparata, zicea Roxana ca il vede pe Vlad in temperamentul lui, pus pe nebunii, nu sta locului o clipa, offf baietii astia
of ma mananca deshtele rau de tot dar ma abtin

Mergi la inceput

lexi, cat stati in Ro ? adica de cand pana cand, sa ma organizez si eu
xan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, fetelor!

intrai sa vad daca avem ceva noutati... ma mananca deshtele si pe mine, lilico....esti draguta cu partea cu sexi, ma straduiesc sa ma reinventez, ca m-am cam saturat sa fiu mamica din parc. dar pana la sexi cale lunga...

daria are 1 m fix, am masurat-o chiar sambata. mie nu mi se pare ca este inalta, dar e adevarat ca ii iau haine numai de la 4 ani, ca altfel cu o incap. cat despre victorasul, veste proasta este ca lili mi-a zis ca vladone nu era asa neastamparat ca el cand era mic... aoleuuuu ce ma asteapta!!!! dar, la fel ca lili, nu ma pot supara pe el, ca este f simpatic si frumos si destept

sapt trecuta se indragostise de o fetita de vreo 2 ani prin parc si se agata de ea si incerca s-o pupe. o tragea in jos, ca nu ajungea la ea, dar era f perseverent. o dulceata, ce sa zic. ieri i-am taiat motul si revin cu poze.

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

of, roxanico, sa nu te mai aud, esti sexi mama si gata, ai si slabit super mult, eshti super frumoasa...si mai ai si 2 copii frumosi foc
eu una m-am indragostit de Victoras e suuuper dulce, si mi-a tras si vreo 3 zambete strengaresti va fi un Don Juan
auzi, nu-i inalta Daria, mai si spui ca ii iei haine de 4 ani, e exact cat Miruna, prietena lui Vlad, care are 3 ani jumate !!!!
baga poze de la motz, sa vada poporu' ca nu mint

si moniq e acu' in drum spre iar eu sunt la birou si ma coc

www.fancybijoux.ro" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots breslo

Mergi la inceput

revin cu poze de la taierea motului. victor a ales, in ordinea de pe tricou: pixul, seringa si banii. concluzia: va invata bine si va deveni un medic bun, astfel ca va castiga multi bani. si al patrulea obiect a fost un aparat foto, asa ca va ava acelasi hobby ca mamica lui. poze[url=”http://community.webshots.com/album/573283500XTMBkn“]mot victoras[/url]

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

fetelor, eu nu stiu cu ce gresesc, nu reusesc sa pun bine. sper totusi sa vedeti pozele.

Mergi la inceput