Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Anca felicitari pt. bb Teodor! Bine ai venit pe lume zmeurel grasun! mami refacere rapida si acomodare la fel! Un bb cuminte si papacios!
Rallu nastere usoara, un bb Robert sanatos si grasun. Va astep[tam acasa cu vesti bune

mamilivia nastere usoara si tie si o bebitza sanatoasa si frumoasa

Moniland asa am patit si eu cu geanta. am zis ca-mi iau una mai mica, am spalat-o dar nu intra tot ce vreau...nu mai zic de kit. cu alea pe care le am nu-mi vine sa merg ca sunt enorme. asa ca musai sa cumpar una potrivita, dar tot aman momentul.
Pooh stai ca mi-am amintit ca e mai mic bb cu o sapt. Sanatos sa fie, va veni el la momentul oportun.
Noce spor la facut gem de capsuni. eu mananc in prostie cu unt...ar trebui sa mai fac ca nu-mi ajung borcaNELE PESTE IARNA, ASTA IN CAZUL IN CARE VOR STA.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Motana spune:
Clara, ce frumos la baby shower, hey dar men allowed? Foarte fain asa, la noi numa' intre "fete" se face! O gramada de cadouri frumoase are Bryce, il iubeste lumea ![]()
Dana15, ti.am dat PM
anne-mary, sa creasca sanatoasa bblina, ce micuta si simpatica e! Mi-am dat seama cand ma uitam la pozele cu ea ca eu nici nu stiu sa schimb un pampers! 
Livia 

, wow, nasti la Deva pana la urma? Take care, poate de aia ii facea cruce copilul bebelinei, "simtea" ca e pe drum, hehe! 
Anca
FELICITARI PT BEBE!! Sa fie sanatos si cumintel!
36+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
ylla2009 spune:
Dragutzele mele ..as vrea si eu un pm cu un nr de tel de la cineva care ar dori sa il anunte pe bebe al meu si care nu o sa nasca in aceasi zi cu mine
.Il am pe al MICAI, dar as mai dori unul, just in case.

Ylla
36+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 9 ZILE!!!! 

meleea spune:
FELICITARI ALFA ANCA SA FIE ZMERELUL SANATOS!
Mie imi vine sa plang de emotie ,cand ma gandesc ca au aparut deja atatea zmeurele
. Ca maine ne vine si noua randul si tare mi-e ca eu o sa plang rau de tot ,(plang eu si la desene animate dapai intr--un asemenea moment,nu ma mai opreste nimeni
)
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
adrianafedorca spune:
felicitari alfa_anca sa va traiasca sa va aduca numai bucurii 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
ma gandeam si eu sa-i zic s-o facem pe 8 iulie de ziua mea dar pe 7 e de garda si daca asa vrea dr n-am mai zis nimic, eu speram sa fie mai devreme si am un feeling ca o sa fie mai devreme , oricum pe 3 iulie cand ma duc la analize imi iau si bagajul de spital cu mine si poate raman si nasc, daca nu atunci ramane pe 7 iulie si o s-o facem lata incepem petrecerea de pe 7 si o tinem 2 zile cand o fi sa ne serbam
, sper sa rezist pana atunci
asa ca azi de suparare ca nu imiface cezariana mai devreme m-am oprit la pizza hut si am papat o salata mareeeeee si o pizza mareeeeeeeeee
maine cred ca merg la o chinezeasca ![]()
pupici si noapte buna
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Giova, si eu am o geanta destul de mare in care mi-a incapea toate lucrurile, dar pare imensa. Daca ma duc cu ea o sa ma intrebe cele de acolo cat am de gand sa raman, ma mut de tot.![]()
Dar ce sa fac ca am doua pachetele cu hainute pt puiutii si plus ca am un pachet intreg de pampers (42 buc). De cutia cu kit nici nu mai vb.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Motana spune:
adriana, dar de ce nu a vrut medicul sa faca mai repede cezariana, ca bb e crescut destul din cate ziceai tu, nu? Ce ciudat, ca de obicei pe la 38-39 gata, nu risca pana la 40 ca sa nu inceapa semnele de nastere naturala.
Oricum, sa dea DD sa fie totul bine, bb mare si sanatoasa! ![]()
36+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
PatriciaArdeleanu spune:
seara buna!
mama, ce e pe aici...
alfa anca, felicitari pentru Teodor!! 

Anne mary, ce dulcica e Evelina!
Mamilivia, tinem pumnii sa fie totul bine daca nasti in seara asta!!!
Rallu, si pentru tine maine!! doamne ajuta pentru amindoua!
Ylla, va avea 3 kg, ai sa vezi. si mie mi-o apreciase pe Rebecca intotdeauna mai mica, si a avut 3,300;
Clara, foarte frumoasa petrecerea, pozele, cadourile, camera. Caruciorul mi-a placut mult, pe siteurile bantuite de mine nu am vazut modelul asta de chicco.
la spitalul Filantropia nu am nevoie de hainute de acasa, acolo ii tine sarmalutze in scutecele lor sterile, asa ca la capitolul asta nu imi fac griji. si data trecuta mi-au trebuit doar hainele de iesire, pampers, servetele umede si bepantene. asa ca bagajul meu va contine mai mult lucrurile mele, care sint oarecum pregatite intr-un raft de dulap.
azi nu mi-am mai facut prajitura ca mi-a fost lene, am avut o stare de ameteala toata ziua, in schimb in seara asta am fiert porumb! e asa fraged si dulce!![]()
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
ely_cta spune:
Nusy ce este de fapt batista bebelusului?Chiar nu stiu...
Steadya si eu imi doresc sa cumpar de la MotherCare,dar nu stiu cum!Ti le trimit in Romania?Da-mi te rog mai multe detalii!!
Giova multumesc mult!Bafta maine la eco!
Alfa-anca felicitari,sa fiti sanatosi!
Cornelia ne vedem sigur cu bb-i in parc!
Pupici
31 + sapt cu
David Andrei