Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 17
pooh spune:
Cornelia,dr. a zis de la inceputul sarcinii ca ecografic bb e mai mi....insa eu sunt tare nerabdatoare
Timea a avut 3.450 la nasterePooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
alfa_anca spune:
Salutare mamici si burtici!
Desi nu am reusit sa fiu prea activa alaturi de voi desi mi-as fi dorit tare mult, intru sa va anunt ca am nascut natural cu peridurala la Elias cu dr Tutunaru. Bebe Teodor a venit pe lume joi 18.06.2009, iar ca semnalmente are 3380g, 52cm, Apgar 9/10 si avea aproape 40 de saptamani. Suntem deja acasa, suntem bine, doar ca trebuie sa ne acomodam cu totii si sa reusim sa ne intram intr-un ritm.
Felicitari celor care au devenit deja mamici, sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi.
Multa bafta celor ce urmeaza sa devina mamici, nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi, mult laptic la mamici.
Va pup si va doresc numai bucurii si sanatate.
m_i_s_s_y spune:
FELICITARI alfa-anca!!!!!!!!!!!!!!
Bun venit Teodor, sa fii cuminte si papacios, muta sanatate si noroc in viata!!!!!!!!

saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
ylla2009 spune:
FELICITARI ALFA ANCA!! BUN VENIT PE LUME BEBE TEODOR!! SA CRESTI MARE ,SANATOS SI FRUMOS!! ANCA ITI DORESC RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE CUMINTE SI PAPACIOS!!]
Ylla
36+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 9 ZILE!!!! 

alinutza78 spune:
ce infuzie de zmeurici
Felicitari ANCA!!! Bun venit pe lume bebe Teodor...sa fii un copil sanatos, voios si papacios
. Anca recuperare rapida!!!!
Rallu nastere usoara maine!!! Am emotii cand ma gandesc ca iti vei tine zmeurelul in brate
. Scot agitatele ca sa taie din morcov![]()

mamilivia
...daca ti-a venit sorocul iti doresc nastere usoara si o bebelina sanatoasa, cuminte si papacioasa.
Iti doresc ca atunci cand ai sa o privesti prima data sa uiti de toate necazurile...si sa simti ca renasti

tot pentru morcov![]()
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Of Doamne, ce emotii am . Mi se face pielea de gaina. Brrrr....
Vin iubitele noastre zmeurici. Si vin tot mai multe....
Anne_mary, ce scumpete mica si dulce ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!!!
Mamilivia, fac si eu galerie
sa ai o nastere usoara, usoara si printesa sa vina repede pe lume.
Ancuta, Felicitari!!!! Sa traiasca Teodor alaturi de surioara lui Elena. Sa fie sanatos si mancacios. Sa te refaci repede si sa ne arati poze cu mandretea de gandacel.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
V-am zis zilele trecute ca mi-am spalat geanta pt bagajul de spital. Ei bine, azi cand sa-mi pun lucrurile in ea mi-am dat seama ca nu-mi incap
. Acum am mai spalat doua genti.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
lorelay_28 spune:
felicitari Anca pentru micutul Teodor.
wow ploua cu zmeurici.
Mamilivia nu mai zici nimic. Cum esti? Vine bebele?
31+viitoare mami de
Maya Larisa
ylla2009 spune:
Hmm..asa un morcov incepe sa creasca si la mine ..brrrrr.Sunt sigura ca o sa ma apuce plansul pe acolo,ca eu sunt f emotiva la chestii din astea..la Carmen am adormit plangand,cand si-a facut efectul anestezicul,dar nu plangeam de frica ci de emotie ..uff, trece si asta abia astept sa-mi vad puiutul.Sincer inima mea de mami imi zice ca e ok si o sa aiba macar 3kg cat a avut surioara lui la 37 de saptamani.Cred ca acesta e si motivul pt care doctorul a hotarat sa asteptam pana la 38 de saptamani,chiar daca colul a inceput sa se deschida.
CLARA am vazut pozicile de la BS..foarte frumoase ,sa va bucurati de cadouri impreuna cu Bryce!
Ylla
36+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 9 ZILE!!!!