Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 19
pooh spune:
Ohooooo,eu nici nu ma stresez sa pun kitul in bagaj....oricum nu va intra
chiar zilele astea zicea al meu sa iau numai un rand de hainute pt bb si pt mine doar camasa,ca va veni el cu restul.....dar nu vreau inca un motiv in plus sa ma stresez
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Giova spune:
Patricia la fel am fost si eu azi. si eu am fiert porumb...a mancat la greu piciul meu. maine fac si eu praji., cred ca avem si musafiri seara, asa ca profit...sa nu mai pap eu toata tava
.
am primit scrisorica de la Z ca in 2 iulie au hainutele la 50%. din pacate la noi s-a inchis mag., asa ca imi pun pofta in cui.
Pooh eu am pus in bagaj haine pt. bb pt. 3 zile, si vreo 4 camasi pt. mine. dar multe nu mai intra....
Anne-mary e o dulce Eveline si e asa bruneta
.
Fetele care au posibilitatea sa comande pe laredoute, la cineva in Franta...INCEP REDUCERILE MAINE!
ma retrag si eu la orizontala.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
mamilivia spune:
Dragele mele, v-am stresat degeaba, zmeurica mea se pare ca mai vrea sa stea in burtica. Dupa ce am scris ultimul mesaj m-am pus in pat si am adormit
, acum nu ma mai doare, m-au lasat durerile, si cele de spate si burtica, toate. Bebelina mea este foarte activa
, de fapt, chiar ea m-a trezit, mi-a dat una in ficat de am zis ca mi-l rupe in doua. Sa stea la mami in burtica ca e bine, cald si papica din belsug
.
Multumesc ca v-ati gandit la noi

Alfa_anca sa iti traiasca piticotul, sa fie sanatos si papacios, iar tu sa fi sanatoasa si sa ai mult laptic pentru gagiu
Scoatem agitatele pentru Rallu

Bafta maine si sa ai nastere usoara
Va pup pe toate!
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
m_i_s_s_y spune:
mamilivia - bine ca sunteti bine
Anne-mary - ce duuuuuulceeeeeeee e fetita!! Sa fie sanatoasa si papacioasa! Va cat sunt de mici bebicii...ma ia cu frica iar...o sa stiu ce sa-i fac??
O noapte usoara zmeurici!
saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
steadya spune:
ely_cta da se poate comanda din RO pe site, atentie insa nu toate articolele (din cate am observat nu livreaza articole de volum mare gen mobilier, carucioare, etc) Iti trimit mai multe info intr-un PM.
Adya
30
steadya spune:
tot pentru ely-cta - am uitat, evident intri, iti creezi un cont, adaugi articolele dorite in basket, si urmezi pasii sugerati de site la checkout (adresa de livrare, datele cardului, etc, etc) la final iti calculeaza automat costurile cu reducerile aferente si incluzand taxele de livrare... succes
Adya
30
adrianafedorca spune:
neata
eu iar n-am somn, cred ca de nervi ca nu se mai termina odata
nu stiou ce e in capul lui , a zis ca de fapt nu am 38 implinite ca de fapt sunt 37 si cateva zile si ca cezariana o facem asa cum a zis la 39 implinite dar nu mai inteleg nimic, eu am avut um 30.09.3008 daca e sa numar saptamanile eu in fieacre marti implinesc cate o saptamana si atunci as afce 40 nu 39...in fine sa dea DD sa fiu bine si eu si bubulina ca restul nu mai contaza
daca nu aveam durerile de spate nu ma deramja s-o nasc la 40 de saptamani dar cu durerile pe acre le am nu stiu cat mai rezist, poate totusi vine ea mai repede
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
hmmm vad ca toata lumea face nani...io am bagat 1 kil de cirese si cred ca ma duc la nani , de fapt la teveu ca nani nu pot deocamdata
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
ClaraJ spune:
Hello gagicute mamicute,
MONILAND, GIOVA, MELEEA, YLLA 2009 - ma bucur ca v-au placut pozicile si va multumim pentru cuvintele frumoase. Ideea asta de baby shower e super si chiar te pregateste pentru venirea sufletelului pe lume. Noi am primit cam tot ce ne trebuie, mai trebuie sa achizitionam doar co-sleeperul si ceva maruntisuri gen pampers, cremute etc , in rest, suntem acoperiti cu de toate. Ne bucuram ca am facut atitea economii ca vine acu' piticu' si incepe avalansa de cheltuieli.:) Oricum, cred ca ar prinde bine si in Romania daca ar da cineva startul si s-ar po....riza. Asa cum ne-am pricopsit si cu Valentine's Day.
PATRCIA ARDELEANU - modelul de carut pe care l-am ales se numeste "Snap & Go" si nu este un produs Chicco. Cosuletul este Chicco iar rama este "Snap &Go". Am ales acest model din mai multe motive printre care: este foarte, foarte usor si ca greutate dar si de manevrat, cosuletul care se ataseaza pe rama este chiar cosuletul de masina; ideea este ca, la inceput, in primele luni cind bebe mai mult doarme si nu e interesat de lumea inconjuratoare sa avem posibilitatea practic de a-l transporta din masina-carut, carut-masina, masina-casa, fara a-l trezi si a-l deranja. Cam in 4-5 luni cind deja e mai maricel si au intervenit si alte schimbari in interesul sau pentru ce il inconjoara, vom achizitiona un MacLaren care aici, in State, are foarte bune feed-back-uri iar cind am fost si l-am incercat ne-am declarat tare multumiti din toate punctele de vedere.
Link mai jos catre Mac Laren, ca sa va faceti o idee. Cam asta ar fi povestea caruciorului.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2511554&fromRegistryNumber=99155379&product_skn=678818
In rest, noi suntem bine. Mincam ca spartii, dormim binisor, sa vedem cum o mai fii mai tirziu. Luna iulie va fi dedicata cursurilor de ingrijire a copilului, alaptare si un tur al spitalului Cedars Sinai unde voi naste. Abia asteptam.
Tinem pumnii si ne alaturam galeriei pentru mamicile care mai un pic si-si vor tine puiutii in brate.
Pupam dulce,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 32+